Fett länge sen jag bloggade?? har inte orkat blogga eller haft något intressant att dela med mig av.

Kan vi snälla bara diskutera hur fucked den här veckan har varit thooo. Snackar om valet i USA men också snön. Att Trump är USAs president är ju fel på så många sätt och alla ni som läser min blogg är förhoppningsvis tillräckligt smarta för att fatta varför. Så därför tänker jag inte dedikera ett helt blogginlägg till å berätta varför Trump är nästa hitler.

Angående snön; har värsta hate love relationen med vädret. Älskar att sitta inomhus och kolla på snön liksom, asmysigt ju. Dock så fort man går ut är det som att bli trycksparkad i magen :///. Det är dels svinkallt men också svinhalt. Man kan knappt ta ordentliga steg?! glider fram hela tiden typ. skulle fan gå snabbare till skolan om jag bytte skorna mot skridskor. Dessutom så blir det kolsvart ute typ kl 16. Vad är ens solljus liksom.

Jonathan johannson har dock släppt nytt album så livet är ändå helt ok. Favelåten är nog old news, så jävla bra.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej länge sen jag bloggade och nu är jag rastlös så de är väl dags. Befinner mig i dalarna, kumbelnäs för att va noga. Åkte hit med familjen igår för att fira min mormor som nyligen fyllt 70 :))). Jättekul att träffa mormor och morfar. Dom blir alltid så glada när vi kommer på besök hahah. Idag käkade vi på en asmysig restaurang med jättefin utsikt. Jag käkade röding med grönkål, blomkålspuré med någon stekt skinka till. 10/10!

Gullig bild på mormor och morfar ❤️

Nu sitter jag här och äter chips. Är igentligen ganska rastlös, mormor och morfar har nämligen inget wifi så de blir inge gossip girl för mig ikväll :////.

Utsikten var också 10/10

Likes

Comments

Idag skippade jag första lektionen igen. Det var dock för att det var svenska med onödigt snack om boken vi läser. Plus vi har världens tråkigaste svensklärare, somnar typ när hon snackar. Hade henne i franska förra året och fick mitt första F. Gick på mattelektionen efter svenskan tho. Asså matte 3 är en fucked up svår kurs och jag är hemskt ledsen för er som går natur och läser ännu svårare mattekurser </3 :((. Efter Matten gick jag hem pga ingen var typ i skolan så tänkte att jag lika gärna kunde gitta hem för att plugga inför mitt psykologiprov på måndag. Psykologi är för övrigt ett skitkul ämne. Väldigt intressant. På vägen hem passade jag på att klippa håret och köpa lite vax pga need med some of that.

Väl hemma tog jag en dush och gjorde en smoothie samt fixa två röstbröd med godaste marmeladen på med smak av passionsfrukt och kokos. Smoothien gjordes på hallon, banan, samoa yoghurt, kokos och lite mjölk.

nu ska jag ta tag i psykologiprovet och gå in i study mode, wish me luck.


Likes

Comments

Ok så jag har alltså börjat blogga. Har aldrig gjort det förr så förvänta er inte värsta dunderinläggen. grundtanken var att en blogg skulle va najs pga kände att jag alltid bombar sönder med snaps på min story tills min story typ blir en blogg. Fattar att alla inte uppskattar sånt så jag tänkte att jag kan ju börja blogg på riktigt. Men ja venne min story lär ju inte bli tommare tho pga gillar snapchat fett mycket. Det ena utesluter inte det andra :))).

Ok så nu har det gått typ 3-4 veckor av skolan (3-4 veckor stämmer säkert inte) och den där peppen jag hade i början börjar typ försvinna och jag blir latare och latare varje morgon. Jag va typ peppad i början pga va såååå utvilad efter lovet plus att vi läser om hyfsat intressanta grejer i skolan. Känner att det går att rädda tho så länge jag anstränger mig för att hålla bra morgon och pluggrutiner. Sket dock i att komma i tid idag. Igår kväll hade jag fått för mig att första lektionen på morgonen idag skulle va inställd och frågade i klassgruppen på Fb för att va säker. Den va tydligen inte inställd och jag blev fett besviken. Hade dock blivit så inställd på det så skolkade lektionen idag ändå (lätt värt). Plugget var rikstråkigt och minns knappt dom två första lektionerna. Innan sista lektionen köttade dock jag, Miranda och Saga igenom en lång komlicerad text om vetenskapliga klassteorier från Sthlms universitet och instuderingsfrågorna som kom med. De va skitjobbigt men lätt värt pga man kände sig fett smart på sista lektionen som vi skulle gjort klart frågorna till.

Annars har hela dagen varit lite blurry vilket jag tror beror på att jag försöker sluta röka och abstinensen gör att man blir en hängig zombie, inte kul. När jag kom hem blev det inget plugg trots att jag planerat för det. Istället blev det donken med far å bror. Sen när jag kom hem hamnade jag i värsta matkomepsykosen och har sen dess suttit framför datorn...Och nu sitter jag här och dricker chailatte och bloggar.

Btw kan vi snälla prata om hur lökig den här veckan har varit. Liksom snälla jag vill kunna ha på mig en najs jack på vägen till skolan utan att komma fram å se ut som om jag kubbade hela vägen. Hatar detta vädret och vill att det ska bli kallt å fult ute. 

Det här inlägget blev fett långt och tråkigt men långt och tråkigt summerar också den här dagen plus klockan är fan för mycket och jag orkar inte anstränga mig för eran skull :--//Likes

Comments