hejsan! Kom nyss hem från stan, där jag utförde några ärenden samt var på ett möte. Innan de träffade jag min efterlängtade Ellen, vi lunchade på Charlie`s och hade det allmänt trevligt. Vi tog båda en räksallad som var riktigt god. Handskalade räkor är så gott!!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det första mars, vilket betyder att jag fyller år om 2 månader hehe... Nu ska jag göra i ordning lite frukost för att sedan bege mig hem till Ellen. Inte träffat henne på 2 veckor, så det ska bli kul!!

Likes

Comments

Hejsan! kom nyss hem från stan, där jag träffade en kompis. På vägen hem tog jag en sväng in på Coop för att köpa min absoluta favorit bar, swebar cocos. Betalde med en tjuga, och fick tillbaks den "nya" tvåkronan haha, betalar så sällan med kontanter så hade aldrig sett denna krona.

Likes

Comments

Godmorgon! Nu har jag precis gjort i ordning min favo-frukost som består av gröt, blåbär, hallon, äpple och kokosflingor toppat med mjölk. Himla gott om jag får säga det själv! Dessutom fick jag reda på att jag fick mitt sommarjobb som jag sökt, så kul!! Hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments

Några bilder från några veckor sedan då vi var i sälen, var så himla roligt och otroligt bra väder. Älskar att åka snowboard, finns inte mycket roligare!!

Likes

Comments

God eftermiddag, har precis ätit mina avocadomackor och ska nu titta på ett avsnitt av Parneviks, haha gud vad jag älskar den realityserien alltså!! Har ni tips på någon mer serie som är liknande? :)

Likes

Comments

Hejsan! Idag var första dagen på en hel vecka som jag tog mig ut p.g.a att jag vart sjuk, och gud vad härligt det var. Det får mig verkligen att tänka på hur tacksam man ska vara över att man annars alltid är frisk. Hoppas ni får en fortsatt bra Måndag, det har i alla fall jag, eftersom det är sportlov hehe...

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner! Jag tycker ni kan lägga till mig på snapchat!

Idag känns min förkylning ännu lite bättre vilket är skönt. Gick aldrig ut igår, men det ska jag definitivt göra idag. Det är ju egentligen idag som lovet börjar på riktigt.

Likes

Comments

Nouw Magazine