Igår var jag ledig. Så jag tog tillfället i akt och sov ut på morgonen vilket var så välbehövligt och skönt! Under dagen gjorde jag inte mycket alls utan jag städade bara mitt rum och såg lite serier. På 18-tiden kom min kompis Moa över vilket var såå mysigt!! Vi kollade runt lite grann på youtube och såg Wahlgrens värld och bara mös, så välbehövligt!

Ikväll ska jag fara iväg och hämta upp min vän och tillsammans ska vi iväg till Kalix till vår gemensamma vän och vi ska väl bara ta det lugnt och bara prata. Jag ser så mycket fram emot då det var längesen vi sågs nu och jag blir alltid på så bra humör av att umgås med dom!

Nu ska jag iallafall ta en promenad och sedan hoppa in i duschen! 

Likes

Comments

Jag är verkligen så himla sugen på att ta samma steg som min syster tog och flytta till ett annat land. Jag känner själv att jag är väldigt less på mina vanliga rutiner och jag behöver utmata mig själv och uppleva någonting nytt.
Ett av länderna jag är väldigt intresserad av att flytta till är Irland. Det landet känns så himla vackert och mysigt och jag tror det hade passat mig perfekt. Men hur vågar man egentligen ta steget? Får fundera på det här ett tag till.


Likes

Comments

Nu har jag äntligen tagit tag i det här med att börja blogga. Jag säger precis som alla andra, att jag verkligen ska försöka hålla igång det här, men sen vet jag hur det brukar sluta. Men det får vara kul så länge det varar!
Jag vaknade upp kring 05 imorse för att skjutsa och säga hejdå till min storasyster som har varit här på besök från Spanien och det är sååå synd för det känns som att den tiden hon har varit här har gått så himla snabbt!! Helt sjukt snabbt har det gått, men vi har haft sjukt roligt! Anledningen till att jag har startat en blogg är också för att min syster och mina vänner som bor längre bort ska kunna se mer av min vardag.

Imorgon tror jag det vankas jobb men har inte fått något besked om det än. Så vi får se hur det blir med det.
Nu ska jag sitta och sträck-kolla youtube videos som jag har missat och försöka njuta av att vara ensam hemma!


Mina vackra systrar och jag

Likes

Comments