I dag tog jag med mina värld barn till Ikea. Tänkte vi skulle äta julbuff´e. Så att de får se vad vi äter till jul där hemma i Sverige. Var jätte mysig med svensk julmusik och mysigt pyntat. Älskar att människor är så trevliga och märker att man inte här i från. Så då fick man prata lite om Sverige för de är intresserade medans man väntade i kön.

Nu i kväll så hade jag mitt första au pair möte med min nya lcc och grupp. Måste bara säga kunde inte bli bättre. Min nya lcc är helt underbar! Var lite tidigare där för ville vara säker på att jag hittade. Så jag var först kändes bra så att vi fick prata lite. Hon är en före detta au pair. Så det var jätte skönt och hon förstår en på ett annat plan. Sedan droppade de andra au pairerna in en efter en. Var en väldigt mysig kväll. Roligt att få lära känna lite fler au pairer också. Min nya lcc var jätte gullig också och bjöd oss alla på varm choklad. Vi fick även en fin julpresent.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mamma åkte hem i söndag. Så nu har veckan blivit som vanligt igen. Jag kommer sakna att ha henne här. Men min lille bror blev nog glad för att ha mamma hemma igen.

I går var bara en vanlig jobb dag som i dag. Min värld flicka har både varit tjurig och jätte mysig. Min värld pojke har varit duktig. Vi har plockat ihop leksaker barnen inte leker med länge som ska ges till andra barn . Viket jag tycker är jätte bra och fin idé.

Annars så har vi fixat min värld tjejs naglar. Vi har gått på promenad och kollat på juldekorationerna på husen. Även spelat Pokémon mm. Så dagarna flyter på. Var även och gymmade i måndags. Min värld pappa och jag var och fixade så att jag har ett pluggkort i stället så jag slipper betala för mitt bankkort. Vilket känns jätte skönt.

Likes

Comments

frukost på Ihop !

En ny fin jacka fick det bli. Fick en jul peng av mormor och morfar. Som var till för att spenderas på någon sak eller så vidare. För mormor vet att jag gärna sparar pengar i stället för unnar mig. För blivit mycket spenderande av pengar under semestern.

Valp gos i djur affären.

Likes

Comments