Header
View tracker

Kom precis hem ifrån att ha varit på stan idag med Hidra. Vi provade balklänningar och åt på espresso house, så mysigt! Åker om bara en halvtimma emot Köpenhamn. Ska shoppa och gå på tivoli men mina kusiner! Älskar verkligen Köpenhamn och skulle verkligen vilja bo i Danmark om jag fick möjligheten i framtiden. Min farmor som jag var otroligt nära innan hon gick bort för 3 år sedan var ifrån den danska ön Bornholm. Så det är lite därför jag gillar landet så mycket då det påminner om henne.

Kram, Viktoria!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kom hem för bara ett litet tag sedan ifrån gymmet med Kajsa ovh Isabelle! Vi provgymmade på ett ganska så nyöppnat gym här i Linköping! Det var tänkt att vi skulle testa på ett pass först men slutade med att vi anmälde oss till ett till och det var därför vi blev kvar så sent. Men tyckte verkligen att det var jätte fint där! Kan inte säga så mycket om gymutrustningen, eller vad man säger, då jag aldrig gymmat i hela mitt liv. Får se dock om jag fortsätter med gym då jag tror att jag uppskattar att träna utomhus mer, men vi lär ju se fram emot vintern, hehe.

Kram, Viktoria.

Likes

Comments

View tracker

Haha älskar att man ser naken ut när man tar bild i bara linne. Är på väg just nu in till stan för stygn på bio tillsammans med mamma och min syster. Vi ska se någon dokumentär typ om flyktingar, hoppas det ska inspirera till mitt gymnasiearbete som jag tänkt ska handla om integration.


Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Haha skäms nästan, att det tog så kort tid. Vi hörde av oss redan imorse och gav upp. Men ska det blir ett wake up call för mig om att jag faktiskt måste ta tag i mina matvanor och tärning. Är just nu hos Albin med Kajsa och de andra killarna men ska snart dra mig hemåt igen och tvinga ut mig på en springtur. Heja mig!

Kram, Vitkoria!

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu och väntar på mamma då vi ska äta lunch ihop. sen blir det tyvärr ingen mer skola för mig då jag fick tid hos tandläkaren och äntligen ska få kolla upp mina visdomständer och förhoppningsvis ta bort dem så snart som möjligt. Har alltid varit nöjd över att jag haft hyfsat raka tänder, tills visdomständerna kom och nu ser det hemskt ut. Hoppas som sagt att tandläkaren delar min uppfattning så jag kan ta bort dem så fort som möjligt och framför allt slippa ha så ont!!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Slog alltså vad med Kajsa idag om vem som klarar sig längst som vegan! Vi har satt upp målet till 1 månad, kanske inte så jätte långt men känner jag oss bra så kommer vi ha gett upp långt innan det. Har alltid velat bli vegan så jag kan känna mig lite duktig men mina cravings för leverpastej och pasta carbonara får mig att ge upp varje gång jag försöker. Så när jag tänker efter så är nog 1 månad lagom för mig att testa på och se hur det verkligen är. Gjorde veganska pannkakor idag med frysta bär och sojaglass!
Sovgott!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Åt lunch idag med Hanna på stan, eftersom skolmaten som vanligt var oätbar. Hade en ganska kort skoldag som slutade med ett möte med studentkommittén! Är verkligen så kul att vara med där för man känner sig bara ännu mer taggad inför studenten och lite viktig då man har möjlighet till att förändra.
Ligger just nu hemma bara och ska kolla igenom alla avsnitt hittills av Paradise Hotel! Har aldrig kollat på det innan eftersom jag tyckt att det är ett så kränkande och onödigt program men valde i år att kolla ändå eftersom jag kände igen vissa av dem som skulle vara med ifrån Rhodos! Vi får väl se hur länge jag orkar hänga med men verkar ganska okej än så länge, hehe.

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sedan och gällde i mig 2 glas smoothie direkt! Gjorde en med hallon, blåbär, chiafrön, apelsinjuice och spirulina! Ska nu tvinga mig iväg på en löprunda på 5 km. Skönt att kunna göra det nu när jag äntligen blivit frisk, ska försöka träna mer intensivt nu sista året i gymnasiet. Har dock bara 1 mål än så länge och det är tjejmilen i New York nästa sommar med mamma, så har ett bra tag på mig ändå!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jobbade ifrån tidigt på morgon till sent på eftermiddagen igår utan stopp, kändes som jag behövde det. Låter kanske konstigt men älskar verkligen att jobba länge och intensivt för kam då koppla bort mig ifrån allt annat med kompisar och skola som in kännas stressande. Låter kanske konstigt men det får mig verkligen att slappna av! Skulle egentligen jobbat nästa helg med i Mariestad men ändrade planer eftersom jag om 2 dagar lyfter med planet till Polen! Tror verkligen jag kommer ha jätte kul och att det kommer bli en upplevelse i sig!
Har i alla fall inte så mycket mer att säga, var verkligen en bra riktigt bra helg och det är så roligt att jag redan i min ålder kan jobba med det jag är intresserad av! Även ett stort plus att jag jobbade på Malmen under flygdagarna och fick se alla uppvisningar samtidigt som jag jobbade!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments