Idag starta vi dagen redan klockan 6. Då vakna Gabriel och ville ha mat. Efter det somna vi om och sov en timma sen gick vi ut på morgonpromenad med chiwa och sen åt jag frukost. Framåt förmiddagen stack vi hem till Ida & Samuel på kaffe och socialt sällskap. När vi kom hem sov Gabriel 1 timma så då passade jag på att städa upp lite här hemma. Nu inväntar vi morfar som ska komma på kaffe. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit på babymassage, uppskattat av både mig och Gabriel! Och så roligt att få träffa andra med barn i Gabriels ålder. Gabriel låg och snacka genom hela massagen med sin kompis sidan om, så roligt att se att han är så pratglad. Längtar redan tills nästa veckas massage! Efter baby massagen tog vi en promenad hem till Gabriels mormor som bjöd på kaffe, kaka och mat. Senare på kvällen blev Gabriel lite förkyld. Kände på mig hela morgonen att det va nått då han varit mer gnällig än vanligt inatt. Det gör så ont i mammahjärtat att se honom må dåligt, även om det bara är en vanlig förkylning.

Likes

Comments

​Igår var vi på 25års kalas hos Erika. Trevlig kväll, Gabriel fick en Bumbostol, ska bli kul och se vad han tycker om den. Idag kommer Gabriels morfar förbi på kaffe och senare idag ska vi hem på middag hos Christoffers farmor. 

Likes

Comments

Idag har vi umgåtts med Jossan. Tog frukost på stan och sen gick vi en runda i affärer. När vi kom hem tog vi en power nap innan jag satte igång med städningen här hemma och sorterade ut lite kläder som Gabriel växt ur. Tiden går så fort! Känns som jag knappt hinner med. 

Likes

Comments

Idag tog jag, Gabriel och Chiwa en lång promenad ut till Gabriels mormor i Örja. Riktigt hett ute dock, ovanligt för att vara september månad ändå. Som tur va hade jag förberett med vatten flaska till Chiwa, det va en bra bit att gå. När Christoffer slutade på jobb kom han oxå och gjorde oss sällskap och så bjöd mamma och Kalle på grillat. Tröttnar aldrig på grillat, det är så gott! Nu ligger Gabriel och sover brevid mig, väntar på att han ska äta sen ska även jag gå och lägga mig. Lagom trött i kroppen efter denna dagen.

Likes

Comments

Idag har vi hälsat på Gabriels kusiner och moster Theresa i Ramlösa tillsammans med moster Evelina. Så härligt sommarväder långt in i september månad. Vi tog en promenad bort till donken och käkade glass därefter stack vi hem till kusinerna där Max visade Gabriel sina leksaker. När vi kom hem till Landskrona igen gick vi ut på promenad med Chiwa och därefter tog vi det lugnt. Senare framåt kvällen fick Gabriel bada, underbart att han äntligen börjat älska det mer och mer, förut skrek han så det gjorde ont i mammahjärtat på mig var gång det va dags. 

Likes

Comments

Idag blir min lilla prins 3 månader. Tiden går så fort, hjälp! Igår hade vi dop för honom. Underbar dag med massa folk från både min och Christoffers sida. Mer än nöjd med dagen och alla som kom för att fira med oss. Gabriel fick en massa fina presenter från nära och kära och fick se en massa nya ansikten. Blev en tidig kväll för oss båda när vi kom hem. Vi somnade runt 23 och imorse väckte han mig runt 7. Nu inväntar vi morfar och moster Maggan som ska komma på fika.

Likes

Comments