Med två påsar går jag nöjd hem från covent garden. Inköpen blev såklart julte från Whittard och två jätte fina julkulor från en mysig pryttelbutik med massor av julpynt.

och ja.... en LÅNG tid spenderades på tebutiken. Vem vill inte dofta och provsmaka på allt. Vi är ju är ju ändå i teparadiset!

Vit, ljus, mörk varmchoklad, Agnes tackar inte nej till provsmak utan istället lyckligt sippar i sig det som erbjuds. Gratis är gott.

Scones och varm choklad fick mätta våra magar innan middagen.

Covent garden bjöd på uppträdande denna kväll, med show och musik fick vi en riktigt mysig kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Taggade på Oxford street. Inte direkt mycket folk en måndagsnatt som syns på bilden.

En öl (eller två), är man på en Engelsk pub så är man!

Från öl på bar till drink på club.

Likes

Comments

En vecka i London är redan passerad. Ett antal fikabesök, tunnelbanetimmar, en bunt utdelade CV:n, fem intervjuer (varav två var auditionliknande intervjuer till de "riktiga" intervjun), pubbesök och sex bostadsvisningar senare. Jag skulle ljuga om jag säger att det varit kul hela tiden men det hör väl till, vi får fokusera på det roliga vi gör och har, för såklart finns en hel del av det!

Best wishes Viktoria

Likes

Comments


Cafebesöken har varit många och kaffeintaget stort. Mellan visningar, cv utdelning ​och intervju så är dessa kaffepauser guld värda. Precis som andra dagar bestod denna dag av ytterligare visningar och jobbansökningar. 

Vi hade två visningar idag, en i Fulham som vi alla tre gillade, både fräsch och trevlig lägenhet och läge. Den andra låg vid London Bridge station, också trevlig lägenhet och område. 

På Agnes rekommendation avnjöts vår lunch på "Whole foods", en matbutik med bra råvaror och mycket ekologiskt (vad agnes beskrev det som), som också hade servering med enkel men god mat. Jätte gott och bra pris. 

Angående intervjun jag nämnde igår, vet inte direkt hur jag ska säga att det gick. Jag tillsammans med andra sökande skulle utföra uppgifter kopplat till kläder, mode och säljarförmåga. Svårt. Någon gång måste vara den första! 

Best wishes Viktoria

Likes

Comments

​Dagen började med 1 timmas tunnelbaneäventyr till vår andra lägenhetsvisning, bra pris och utseende men desto sämre läge, tyvärr. Efter vidare irrande för att komma tillbaka från visningen anlände vi till Oxford circus och satte oss med en kopp kaffe i handen och en bunt cv:n för att förbereda inför jobbsökandet. Sen var det bara att sätt igång. Hela kvällen. Nu är vi mätta och belåtna efter middagen och inte långt ifrån läggdax. Imorgon väntar nya äventyr och utmaningar, med ytterligare två inbokade visningar OCH.....min första jobbintervju här!! 

Best wishes Viktoria

Likes

Comments

Första riktiga hela dagen om man ska vara korrekt, då vi kom hit igår kväll och landade på boendet runt 8 på kvällen. Vi bor på ett Airbnb boende, möjligtvis inte finaste området men desto trevligare inuti.

Dagen idag startade med sovmorgon följt av brunch på rummet. Därefter begav vi oss mot oxfors cirkus för att lösa några av alla måsten som finns. Denna produktiva dag slutade med att utländskt numret till telefonen är fixat, en lägenhetsvisning, bankbesök är avklarad och vi har även hunnit med en hel del irrande på gatorna och i tunnelbanan (just vad bilderna ovan visar).

Missing Ida i detta inlägg!!! Mästerfotografen står bakom kameran till dessa bilder.

Best wishes Viktoria

Likes

Comments