​Som rubriken säger. Efter ungefär två månader på Michael Kors är det dax att leda nytt jobb, dels på grund av kontraktet och dels på grund av missnöje från min sida. Höga krav, brist på respekt från managerna och hårda dagar. nu blir det några dagar turistande i London och såklart sökande efter nytt jobb. Nästa vecka är redan planerad med det bästa. Bea kommer måndag och stannar i några dagar, en paris resa är bokad med henne under dessa dagar. Hur härligt kommer inte va ha det!!?? Nästa helg kommer även mamma och pappa och hälsar på. Även det ska bli sååååå kul. En vecka att se fram emot helt enkelt, en perfekt start på arbetslösheten haha. 

På bilden har jag på mig en Michael kors klänning. Innan jag slutade var jag tvungen att köpa på mig lite grejer med min anställningsrabatt, eller snarare lite till min och mycket till familjen. Ni kommer se mer utav mina Michael Kors inköp till mig själv i framtida inlägg! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min jobbarkompis Ally och jag <3

O så är det 2018. vilket händelserikt år. Studenten, bal, skola, jobb, en hel del resor och såklart denna londonvistelse! Dagen började med jobb, såklart... men dagen gick rätt fort. Efter jobbet åka jag och en jobbarkompis som var en av gästerna till våran nyårsmiddag hem till oss och tillsammans och förberedde för resten av gästerna. Totalt var vi sju, ytterligare två från jobbet med varsin kompis och Ally, jag och Agnes. Efter middagen åkte vi och såg lite av det omtalade fyverkerispelet och kvällen fortsatte efter detta i Earl´s court igen, men med våra grannar som också hade nyårsfest. Annorlunda men trevlig nyår.

GOTT NYTT ÅR FRÅN LONDON ÖNSKAR VIKTORIA.

Likes

Comments

Onsdag: Jobb, en vända på stan i affärerna med rea (efter Boxing day), matinköp och lugn o ro hemma i lägenheten. Men höjdpunkten var ändå idas och min besök på roof top bar nära Trafalgar square. De små spontana sakerna utöver jobbvardagen är trevliga och behövliga.

Nu ligger jag i sägen, redo att sova. Imorgon är jag ledig och utan några större planer. Jag får se vad dagen erbjuder, men det finna alltid något att hitta på. London är stort!

Likes

Comments

Sällskapet kan man inte klaga på. Att få fira jul med min lilla London familj var något nytt men mysigt. Det är klart jag saknade familj och släkt just denna dag o gör fortfarande nu under julledigheten o sverige, men vi tre gör det bästa av det och gör denna jul till något annorlunda men bra. Ett minne för livet att ha firat jul i sin egna London-lägenhet.

svensk choklad, svenskt julbord och svenskt julgodis bidrog mycket med jul känslan här i London. Hembakade bullar och godis, blandat med hemlagad mat och köpeprodukter från en svensk matbutik här i London.

JULKLAPPAR! utan tomte tyvärr...

Julhälsningen från nära och kära hemma i sverige var guld värd för denna brittiska julafton.

Likes

Comments

Det är klart, jag saknar sverige. Juletider med adventsmys, släkten, snön, julpynt och julklappar. Men vi gör det så bra som det går här i London för att få en bra jul!

I förrgår kväll tog jag och Agnes oss till Winder wonderland, ett vinternöjesfält i Hyde park med karuseller, marknadsstång och lotterier mm. Såklart med julkänsla till det hela med julmusik, brända mandlar och en kopp med mulled wine.

Jobbet bjöd på julfest!

Från Instagram. Två bilder från gårdagen då jag själv på min lediga dag strosade runt bland alla ljuspyntade gator. Från Notting hill och mysiga vintage butiker till julkör som sjöng på Trafalgar square vidare till piccadilly cirkus. En mysig dag.

Det har även blivit julbak, glöggmys, julpyntat i lägenheten och inhandling av julmat från en svenska matbutik. Vad mer går att göra för att välkomna julkänslan?

Likes

Comments

Vi är nu på vårt tredje boende, denna MED kök, köksbord och kylskåp. Hostelet vi bodde på innan hade inget av dessa saker, så maten bestod av snabbmat i sängen.

De tre dagarna som passerat har jag varit ledig, så härligt att ta det lugnt, njuta av London. Imorgon är det på med klackarna och jobbklänningen och göra mig redo för jobb resten av veckan.

Likes

Comments

Jobbet är fixat. Bankkontot är öppnad. Det går framåt!

Sitter nu och äter frukost efter mitt möte på banken. Äntligen måste jag säga, är kontot öppet. Jag har ringt runt till alla olika banker för att se vilka uppgifter som varje bank kräver, alla har krav på NI nummer eller bevis av adress vilket vi inte har något av. 50 min taxiresa efter att ha irrat runt 30 min bland tunnelbana och buss, för att komma fram till en bank som total nekade mig på grund av NI nummer. Tillslut hittade jag en bank som nöjde sig med id och anställningsbevis!

Anställningsbevis... Ja jag har fått jobb! Efter två möter med information om märket och hur man säljer, blivit bjuden på frukost, mat, goodiebag och en hel del information va min första jobbdag i måndags. Såklart har det inte varit det lättaste att få jobb heller. Först och främst stod ett svårt val mellan Ted Baker och Michael Kors, som båda erbjöd mig jobb. Lönen på MK blev den avgörande faktorn. Nu är det bara att göra mig redo för andra jobbdagen.

Likes

Comments

Med två påsar går jag nöjd hem från covent garden. Inköpen blev såklart julte från Whittard och två jätte fina julkulor från en mysig pryttelbutik med massor av julpynt.

och ja.... en LÅNG tid spenderades på tebutiken. Vem vill inte dofta och provsmaka på allt. Vi är ju är ju ändå i teparadiset!

Vit, ljus, mörk varmchoklad, Agnes tackar inte nej till provsmak utan istället lyckligt sippar i sig det som erbjuds. Gratis är gott.

Scones och varm choklad fick mätta våra magar innan middagen.

Covent garden bjöd på uppträdande denna kväll, med show och musik fick vi en riktigt mysig kväll.

Likes

Comments

Taggade på Oxford street. Inte direkt mycket folk en måndagsnatt som syns på bilden.

En öl (eller två), är man på en Engelsk pub så är man!

Från öl på bar till drink på club.

Likes

Comments

En vecka i London är redan passerad. Ett antal fikabesök, tunnelbanetimmar, en bunt utdelade CV:n, fem intervjuer (varav två var auditionliknande intervjuer till de "riktiga" intervjun), pubbesök och sex bostadsvisningar senare. Jag skulle ljuga om jag säger att det varit kul hela tiden men det hör väl till, vi får fokusera på det roliga vi gör och har, för såklart finns en hel del av det!

Best wishes Viktoria

Likes

Comments