Uker: 23 (22+0)

Uker igjen til termin: 17 uker

Kjønn: GUTT!!

Navn: Det har vi ikke klart enda, så nå heter han bare lille nurk..

Kontroll: På torsdag, 21. Sept, hos jordmor.

Innkjøp: Vi har kjøpt oss Stokke Trailz! Og et ullsett, ettersom han blir et januar-barn!

Bevegelser: Jaa! Jeg har endelig kjent masse spark. Og de faktisk så kraftige at Preben klarer å kjenne de. Så på forrige onsdag fikk han kjent sit første spark.

Indre ro: Roet meg litt, og nå gleder jeg meg veldig over det.

Vektøkning: Vet fortsatt ikke om jeg har økt noe særlig siden forrige jm kontroll, men har nok bikke 70kg nå.. Hehe....

Vann i kroppen: Hvis jeg går lenge uten å sette meg, så får jeg veldig prikkinger i fingrene?

Strekkmerker: Ingen enda! Wii!

Tungt: Begynner å bli tungt nå, spesielt når jeg må ned på knær for å hente opp ting...

Cravings: Mat mat mat, over hele linja. Hehe, bare mye mat her i gården..

Plager: Vonde legger og halsbrann...

Humør: Opp og ned.. Men er godt i dag! :-)

Fødselsforventninger: Jeg har ikke tenkt så veldig mye på dette.. Ut må'n jo, så det bør gå fint. Og som tidligere danser har jeg ganske grei kontroll på bekkenbunnsmuskulaturen min..

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

På mandag var vi på ordinær ultralyd og fikk bekreftet at vi skulle ha en sunn, frisk, liten gutt. Det var en helt utrolig opplevelse å se lille nurket på skjermen på den måten. Plutselig ble alt veldig mye mer virkelig, og gleden til Preben ble også enda større. Ikke at han ikke har gledet seg, men tror det var godt for han å se nurket. Jeg bærer jo på han, og kjenner at det skjer noe.

Vi var raske med å ringe familie i etterkant, og spesielt morfar ble veeldig glad for en gutt. Det var ikke vanskelig å forstå at det var det han ønsket seg, hehe.

Termindatoen ble flyttet bittelitt frem, til 21. Januar, så det var veldig gøy. Dermed er vi 20+6 i dag, og går inn i uke 22 i morgen. Derfor kommer det en gravidupdate i morgen i stede for i dag.

I går var vi å kjøpte oss vogn!! Det er supertidlig, men ettersom vi fant den ganske billig på finn.no, måtte vi bare slå til. Så nå har vi en flott Stokke Trailz stående å vente på å bli brukt. Gleder meg sånn til å trille den at jeg får lyst til å ta meg tur allerede.. Men jeg skal ikke gjøre det.. Kanskje bare inn i stuen, hehe.

Dermed har vi ordnet oss alt det dyreste utstyret brukt, bortsett fra isofix base. Og det vil jeg si er ganske imponerende til at vi faktisk har hele 4,5 måneder igjen!

Nå har jeg kravet kakao med krem en stund, så Preben er ute og kjøper det for meg nå.
Det blir godt å ha når regnet pisker mot vinduene i kveld.

Likes

Comments

Jeg må virkelig innrømme at denne innkjøpslisten er den største jeg har opplevd, og jeg har flyttet to ganger allerede... Det er så mye man MÅ ha, og så enda mye mer man VIL ha.. Så dette kan bli utrolig dyrt, samtidig som jeg håper på at vi vil få mye i gaver av både venner og familie.

Vi har bestemt oss for å kjøpe mye brukt og i arv, blant annet har vi fått en enkel sprinkelseng, som jeg skal male og pynte med sengekant og -himmel. Bilstol og stellebord skal vi få kjøpe av venner. Dermed gjenstår vogn som den siste "store" handelen. Dette er så vanskelig.. Selvfølgelig drømmer jeg om en stokke vogn, men de er så dyre at jeg tror jeg må vente med det til nr.2, hehe. Ellers var vi i en butikk her på St.Hanshaugen, Barnevognhuset Rudo, hvor vi fant en veldig fin en, Crescent, het den, og den minnet litt om Stokke sin Trailz.

Heldigvis er finn.no en av mine bestevenner akkurat nå, så jeg sitter flere ganger daglig å følger med på hva som blir lagt ut, slik at jeg kanskje kan slå til dersom noen bestemmer seg for å ikke være grådige (har alltid lært at brukt skal selges til halvpris, det gjelder tydeligvis ikke Stokke....) og selge unna litt billig.

Allikevel sitter jeg daglig å drømmer meg bort på barnashus, babyshop, jollyroom osv, etter masse jeg ønsker meg, men vet jeg ikke kan prioritere. Studentgravid er ikke lett...

Klikk på bildene for å bli sendt direkte til nettsidene.
Disse flotte tingene er kun fra barnashus og babyshop, tenk så lang listen min er når jeg legger til de andre butikkene... Hehe!

Likes

Comments

Uker: 20 (19+1)

Uker igjen til termin: 20

Kjønn: Det vet vi ikke enda, forhåpentligvis får vi se det på ordinær ultralyd!

Navn: Vi har begynt å tenke og drodler masse, men er fortsatt ikke helt enige, og tenker at det kan bli lettere når vi får vite kjønnet.

Kontroll: Neste kontroll er 4. Sept., så det gleder vi oss veldig til!

Innkjøp: Kun en sparkebukse, og ett søtt sett fra Polarn og Pyret.

Bevegelser: Jeg føler at jeg har kjent litt bevegelser, men det er litt vanskelig når man ikke helt vet hva det skal kjennes ut som..

Indre ro: Nja..

Vektøkning: Var 6 kg ved forrige kontroll, uke 16, men det er jo en stund siden, så tallet har nok økt en del siden det..

Vann i kroppen: Nei, men har begynt å få veldig sokkemerker?

Strekkmerker: Ikke mer en vanlig..

Tungt: Begynte faktisk i dag å kjenne at det var litt ekstra tung å løfte sekken min.

Cravings: Mat.. Jeg har ikke hatt noe spesifikt over lengre tid, men får jeg lyst på noe så må jeg bare kjøpe meg det.. Kan godt være dårlig selvkontroll også... Hehe..

Plager: Litt små vondt på høyre side, føles som stikninger, eller at huden strekker seg? Lest at det er normalt, men vil nok spørre om det på ultralyden også..

Humør: Depressiv.

Fødselsforventninger: Bare gleder meg enda, men kjenner kanskje litt på følelsen av at det nærmer seg, og at jeg må forberede meg..

Likes

Comments

I det siste har jeg hatt behov for et sted hvor jeg kan tenke og formidle litt det jeg opplever rundt graviditeten. Det er så mye som forandrer seg, og følelsene bare baller på seg.

Vekten øker, og selvtilliten synker. Det er litt rart å si det, men hjemme føler jeg meg fantastisk. Det er et under det som foregår i kroppen min, og det er en utrolig følelse. Men ute, blant folk og andre studenter føler jeg meg sett ned på. Av en eller rar grunn. Kan godt være det bare er en følelse, men det gjør at jeg ikke klarer å vise frem magen med stolthet.

Heldigvis har jeg det bra hjemme og vi har allerede kjøpt inn litt smått. Vil nok ikke starte innkjøpene ordentlig før etter ordinær ultralyd på mandag. Da får vi forhåpentligvis vite at babyen er frisk og sunn, og kanskje hvilke kjønn.

Det gleder vi oss til!

Likes

Comments