Plugg plugg plugg. Satt uppe med labbrapport i kemi till sent i går kväll. Så dumt att skjuta upp saker i sista sekunden. Men nu är den inlämnad. Inte nöjd men jag får skylla mig själv! Idag är det mattestuga deluxe. Jag behöver dock hjälp hela tiden så blir inte jätte mycket gjort.

Så tråkigt väder med! Riktigt kyligt nu när man vant sig vid solens strålar. Snabbt man blir bortskämd! Men får bli en lång promenad med hundarna i em iaf. En snabb ridtur och sen fortsätta med matten. Hemma är det jobbigt dock, inte bara att räcka upp handen också kommer någon och hjälper en.

Puss&kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är jag klar hos Li och några ärende är uträttade! Sitter på ett café och har käkat lunch med biologi boken som sällskap. Har dock massa matte som också behöver pluggas in men det får vänta.

Alltså, jag blev så nöjd med mitt hår. Hon kan skapa magi den damen. Världens bästa frisör! 👌🏽
Nej nu får jag sätta mig in i boken igen innan jag får köra hem och gå en sväng med hundarna. Ikväll blir det middag hos S farmor.

Puss&kram

Likes

Comments

Detta är andra veckan i rad jag inleder veckan med att skämma bort mig själv! Haha, lätt att det hade varit värt att starta varenda vecka såhär. Som vanligt är jag alldeles för tidig och inga affärer har öppnat. Så jag har strosat rundor på gatorna med min kaffe från espresso house. Godaste kaffet! Nu står jag och lapar sol och väntar på att Li ska öppna så vi kan fortsätta förvandlingen 👌🏽

Var inne hos min optiker med och skulle kolla vad det kostar att sätta solglas med min styrka i ett par av mina solglasögon. Det är så jobbigt när man har glasögon en dag och solen skiner. Man är ju inte vidare snygg om man sätter solglasögonen utanpå de vanliga, hehe.
Idag är jag busig och har linser på mig. Solbrillor är min bästa accessoar! (Ja förutom ringen på mitt finger då, men den är ju alltid där 😉)

Puss&kram

Likes

Comments

Ja så var denna helgen med över! Trots man inte hunnit med allt det där helg typiska som man ska hinna. Igår gjordes högskoleprovet och ja, mitt resultat var ett skämt. Men det var mest en prova på omgång så bättre förberedelse till nästa så ska det nog gå bättre!

Idag var första dagen på lääääänge som jag inte haft någonting planerat. Så en sovmorgon till klockan 8 blev det, sedan till stallet och slänga ut djuren. Fixade en brakfrukost som jag intog tillsammans med mannen i mitt liv, sedan blev det en tur tillsammans in till staden. Vi är på jakt efter en hörnsoffa med matbord till vår uteplats. Enklare sagt än gjort! Antingen är det fel färg eller är det för dyrt. Men vi har ett tag till på oss att leta. :) sen blev det en lång tur i skogen tillsammans med hundarna, denna gång utan S som behövde sticka till garaget och fixa med bilen.

I måndags påbörjades förvandlingen av mitt hår, mot vår! Så löshåret plockades ur och en snygg färg fick världens bästa Li till. Det är den första frisören jag har vågat säga gör vad du vill till, och jag blir alltid lika nöjd! I morgon fortsätter förvandlingen :)

Nej, nu måste jag nog göra något vettigt. Kanske ta tag i de där fönstren?

Puss&kram

Likes

Comments

De vet inte vad det är. Bara att 5% av synfältet inte fungerar som det ska. Uppåt på höger öga ska visst vara problemet, trots att jag upplever suddig bild på hela. Men inget mer att göra ikväll, det är bara att invänta MR röntgen inom två veckor. Innan dess ska jag ta blodprov för att kolla njurvärden. Sen får vi gå utifrån det! Jag som hoppats på att ha lite flyt nu. Men nej då.

Ikväll bjuder svärisarna på middag. Så slipper jag hålla på med det ikväll iaf. I morgon bär det av till grisarna för jobb. På lördag kommer Matilda! Min fina underbara vän. Äntligen! Något att se fram emot iaf ❤️

Puss&kram

Likes

Comments

Jag är på platsen jag trivs allra minst på. På ett sjukhus. Bara tanke får mig att vilja börja gråta. Men jag måste, måste ta reda på vad som är fel på mitt öga.

Sen några veckor tillbaka har det dummat sig och inte velat ha lins i. Så det har jag lyssnat på och använt glasögon. Men i tisdags small det till i ögat men sen märkte jag ingenting av det. Men igår insåg jag att jag såg jätte suddigt med det ögat, även med glasögon. Så i morse ringde jag ögonkliniken och de tyckte att vi skulle ta en titt. Pratade dock med dem vid elva och fick tid 14.00 vilket gör att jag har hunnit tänka ut tusen saker som det kan vara. Den ena saken värre än den andra. Men jag hoppas att undersökningen går snabbt och jag får komma hem sen, med det värsta lite penicillin. Hoppas går ju iaf!

Puss&kram

Likes

Comments

Vilken underbar dag! Eftermiddagens påfyllnad av energi i form av nya fransar, brynplock, en fantastisk lunch & en solpromenad med mina guldklimpar har fått mig att glömma förmiddagen som bestod av skola och matte prov.

Provet gick för övrigt käpp rent åt skogen skulle jag vilja säga. Jag anser dock att frågorna var alldeles för svåra. Om man klarar alla e uppgifter i boken och även några på c nivå, då tycker jag att man iaf ska förstå frågorna på ett prov. Men nej, det var nog bara en av femton frågor som jag verkligen förstod. Får hoppas det går vägen iaf.

Nu sitter jag och njuter med en kopp kaffe i solen innan stallet väntar. Underbart med sol! Jag blir så glad.

Puss&kram

Likes

Comments

Lång dag i skolan idag, från kl 8.10 till klockan 14 med massa matte! Ja en rast och en lunch blev det med men hjärnan var lagom mosig efter det 😅 ett kemi pass fick avsluta dagen.

Sen har jag och Emmy fixat inför i morgon. Då ska vi flytta bort hästarna till grannen. Vi brukar låna hennes ridhus men eftersom min häst nu helt plötsligt blivit omöjlig och lasta så får vi ställa oss där borta ett tag, så vi kommer igång. Är ju tyvärr så att vi inte har någonstans att rida här hemma, allting är så lerigt. Tiden att bråka med damen finns ju inte heller, jag måste lägga mer tid på skolan. Lilla lady får stanna här hemma men vi får mysa lite extra med henne bara 🙂

I morgon förmiddag bär det av bortåt och sen väntar biologi laboration om matspjälkningen. Ska bli intressant!
Nu väntar kudden & alldeles strax kommer min bättre hälft hem ❤️

Puss&kram

Likes

Comments

Jag borde inte sitta här. Jag borde sitta med näsan i boken. Provet är om två timmar och jag kan ingenting. Eller ja, lite kanske. Men inte alls tillräckligt. Men istället sitter jag här. Finner hela tiden ursäkter till att inte läsa mer. Nej, från och med denna veckan får det bli skärpning! Jag har varit så himla lat de senaste veckorna.

Bara att bita i det sura äpplet och skriva provet. Fast det kommer gå åt pipsvängen 😒

Igår var jag inte bra kompis med mina djur. Chryss som på senare tid har varit jätte snäll och lasta bestämde sig plötsligt för att hon inte alls skulle gå in. När hon till slut gick in här hemma så hoppade hon rundor i släpet som en tok. Fattar inte vad hon håller på med. Longeringen gick fint men när vi skulle lasta och köra hem igår.... Tvärstopp. 40 min stod vi där. Nej, jag hade ju inte alls bråttom hem heller, med allt som behövde pluggas. Men det var bara att stå där. Dum Fia.
Väl hemma hade Aska ätit upp baksidan av min kemibok. Ja, igår var de billiga, mina små djur.

Puss&kram

Likes

Comments

Fredag, fredag, fredag! Bästa dagen på veckan. Helgen innebär dock jobb, men det är ett måste för att allt ska gå runt (:

Dagen började lugnt, 2 km spring/gå runda och lite små övningar på det, frulle&dusch för att sedan köra till skolan för en kemi lektion. Efter skolan åkte jag och min fina böna Emmy till stablestores utförsäljning. De hade 50% förra helgen och 70% denna. Såg ett träns förra helgen men tänkte att om det var kvar vid ytterligare prissänkning skulle jag köpa det. Och där hängde det idag! Så lyckan var stor.

Just nu sitter jag och försöker samla lite kraft till att gå ut och göra klart i stallet. Eller ja, har inte ens börjat. Men bara man kommer ut går det snabbt & lätt. Bara motivationen till just det som fattas för tillfället.

Har nytt mål förresten. -10 kg till slutet av maj. Hoppas jag klarar det!! 💪🏽👊🏽 (har ju varit där förr så borde inte vara några problem)

Puss&kram

Likes

Comments