Header

Hei, da er det lenge siden siste oppdatering, siden det egentlig ikke har skjedd noe spennende den siste tiden. Forrige uke var spirit week siden Homecoming var på lørdag og homecoming game (som vi vant ;)) var på fredag.

Som sagt så var det homecoming på lørdag. Dagen starter bra, men så i løpet av sikkert den første halvtimen så brakk jeg halve tåneglen siden en gutt tråkket på meg, som endte i at jeg måtte ha is og papir siden det blødde mye. Resten av HoCo var gøy med mye dansing. Etter HoCo dro jeg ut med to venninner og spiste, virket som det var noe de fleste gjorde, siden vi måtte vente 20 min for et bord.

Nå sitter jeg på bussen på vei til Wake Island hvor de fleste av seniors skal siden det er Senior Trip i dag. Lite bildedryss fra den siste uka.

Viktoria

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I går hadde skolen min sitt fotballag sesongens første fotballkamp og jeg så min første fotballkamp! Det var veldig mange elever som så kampen, og mange av de var skikkelig engasjerte. Kan ikke si jeg var like engasjert, da jeg ikke helt forstår spillet og spillet er veldig langvarig. Når Patriots endelig skåret de første poengene ble kampen litt mer spennende. Kampen endte med seier til Patriots! 🎉 Etter kampen dro jeg og ei venninne til Walmart hvor vi så noen stereotyper av folk og hvorfor de enkelte gangen kalles Walmartians... Ellers er livet i The Golden State ganske fantastisk. Nå er vi på vei ned mot LA da vertssøster går på skole en time unna.

Likes

Comments

Hei! Må bare beklage for dårlig oppdatering, men etter skolen begynte for 3 uker siden har tiden gått med til lekser, sport og soving. I løpet av den siste måneden har jeg hatt skolestart på en skole med mer enn 2000 elever, jeg har hatt tre forskjellige timeplaner (endelig fått den jeg skal ha), og tryouts for volleyball. Fikk ikke en plass på laget, men det var egentlig forventet siden jeg aldri har spilt før og skolen min sikter såpass høyt at de kun vil ha de beste av de beste. De siste ukene har gått med til å hjelpe en hund uten eier, Ed Sheeran konsert, baseballkamp med SF Giants, kjørt ned til Santa Cruz, vært på hyttetur og i dag var det Senior Sunrise klokken 06.30. Nedenfor kommer et lite bildedryss fra de siste ukene.

Likes

Comments

En uke har gått siden jeg landet på flyplassen i San Francisco og denne uken har blitt veldig innholdsrik. Vi har besøkt Pier 39, aquarium of the bay, shoppet og hjulpet en hjemløs valp. Valpen så ut til å ha blitt tatt godt vare på, da både tenner og klør var godt stelt. Det eneste problemet er at vi ikke har funnet eieren enda, da vi ikke fant noe chip eller at noen har svart på savnet hund annonsen vår.

Nå mangler det bare og bli mentalt forberedt på skolestart på tirsdag, men med nyinnhandlet sminke og alt av skoleutstyr på plass, tror jeg ikke det blir noe problem.

Viktoria

Likes

Comments

Hei! Tenke bare gi en liten update fra New York hvor vi var på Welcome Days. Welcome Days er to dager på en Campus hvor EF forbereder oss på livet i USA.

Vi bodde ca. 45 minutter til én time med buss utenfor New York city, på campusen til EF Academy. Der skulle vi forberede oss på å snakke engelsk hele tiden og hvordan livet i USA er. Alt fra hvordan man skal forholde seg i forskjellige situasjoner til hvor mye man skal gi i tips på restauranter. Siden i USA tipser de på nesten alt.

Viktoria

Likes

Comments

Nå har jeg og mamma ankommet hotellet på Gardermoen i Oslo og venter på oppmøte 03.30 i natt, siden jeg er så heldig som reiser i første pulje kl 06.00 i morgen tidlig. Tror egentlig ikke det helt har gått opp for meg enda at jeg skal bo i USA i et helt år.

Siden avskjeder alltid er ganske vemodig å ta, ble jeg "endelig" ferdig med alt av avskjeder i går. Da kom venninnegjengen en tur på besøk, vi så film og egentlig bare tok livet helt med ro. Ble også ferdig med siste del av pakkingen, det å få plass til hele klesskapet i en koffert på 23kg gikk overraskende greit. 

Dagen i dag har bestått av å forsikre seg for at alt det som skal være med og at de viktige dokumentene, DS-2019 og visum, faktisk er med. Hadde også en siste middag med kjernefamilien, bestemor og bestefar på Big Horn Steak House. 

Da skal jeg prøve å få litt søvn før jeg har oppmøte om noen timer.

Viktoria


Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg!

Da har jeg bestemt meg for å følge strømmen med utvekslingselever og bestemt meg for å starte en blogg om mitt utvekslingsår 2017/2018. Her kommer jeg til å publisere oppdateringer og bilder gjennom året mitt i Brentwood, California.

Først tenkte jeg å fortelle litt om meg selv, noe som kan være en fordel å vite om før dere fortsetter å følge med på min hverdag i USA.

Jeg er ei jente på 17 år som kommer fra en liten plass utenfor Trondheim. Her bor jeg med min mor, min far og lillebror på 13 år... (Du kan vel gjette deg til om jeg gleder meg til pause ;) Jeg har også en katt og en hund. På fritiden holder jeg aktivt på med håndball, jeg er også håndballdommer, dessverre vil håndballen bli satt litt på hylla gjennom utvekslingsåret. Dette fordi amerikanerne faktisk ikke har peiling på hva håndball er. Jeg pleier også å være mye med venner og familie.

Dette er da litt om meg, hvis du vil fortsette å følge meg gjennom året i USA, skal jeg prøve å fortsette å oppdatere denne siden ofte. Jeg kan også følges på instagram: @viktoriaicalifornia eller @viktoriakvam.

Viktoria

Likes

Comments

Subscribe