View tracker
View tracker

LIFE OF V

Följ mig gärna på snap: haugenviktoria.

Hej på er! Jag lever och mår bra. Jobbade till 15 idag så har hunnit med ett och annat efter det, tvättat, stor-städat mitt rum, tagit en liten shoppingrunda men kom hem med mat bara tråkigt nog he he. Nu har jag sett ett avsnitt Grey's och käkat tacos. Mumsigt va?

Min plan för ikväll är att först ta en dusch och bli lite fräsch innan jag träffar en kompis. Puss på er! 

Likes

Comments

View tracker

LIFE OF V

God morgon söndag! Jag har tänkt att kliva upp och göra lite pannkaksfrukost innan jag tar en promenad. I stort behov av frisk luft och rensa tankarna lite.

Igår jobbade jag 9 timmar & träffade sedan Johanna på kvällen. Vi drog vidare till en födelsedagsfest för hennes kollega & slutade ute på Lawo. Johannes sista helg i Oslo, håller tummar & tår att hon flyttar tillbaka hit i vår.

Annars då? Nu kommer jag gå in i ännu en jobbperiod då vi även har öppet söndagar. Jobbar non stop fram till jul. Hörs när vi hörs. Puss

Likes

Comments

LIFE OF V

Hej på er. Borde egentligen sova för länge sedan men det gör jag inte. Har så mycket uppe i huvudet och imorgon är det en stor dag på jobbet för de är nämligen Black Friday. Kommer bli insane mycket folk och aningen stressigt kan jag tänka mig, men jag tror det kommer bli kul ändå.

igår hade jag tjejkväll med Thea, vi käkade Max (lata efter jobbet svar ja) drack vin och kollade på en film. Hon är så go den tjejen och så glad att jag lärt känna henne. Bästa kollegan!

Likes

Comments

LIFE OF V

1. På Jumeria Beach 2. Midsommar i Leksand 3. En outfit & bruna ben. November månad och jag saknar sommaren oerhört ja.

Likes

Comments

LIFE OF V

Bloggen har blivit lite lagd åt sidan och det kommer nog fortsätta så november ut då jag jobbar otroligt mycket och har inget vidare intressant att visa er då jag s e r i ö st sover äter tränar om jag orkar och jobbar. Så antingen tar jag en blogg-paus eller bloggar när jag har något roligt att dela med mig utav, vilket är ganska tråkigt när man bloggar lite då och då. Får se hur det blir. <3

Likes

Comments