Hej hörni.

Efter många om och men har jag bestämt mig för att ta en paus. Jag känner att jag inte levererar på bloggen längre och att motivation och drivkraften är totalt borta just nu. Så jag har tänkt ta en paus tills jag känner att jag kan komma tillbaka och prestera bättre. Jag vet inte, jag kanske kommer tillbaka om två dar, 1 vecka eller 3 månader - ingen av oss vet. Eller så blir det kanske att jag publicerar ett inlägg lite då och då när jag känner för det, men just nu har jag ingen aning om hur det blir, det ända jag vet är att jag kommer att komma tillbaka.

Jag kommer fortfarande vara inne på Nouw, så om ni har frågor och funderingar så kommer jag besvara dem och jag kommer fortsätta läsa bloggar när jag vill och har tid. Jag behöver bara komma bort från det andra ett tag. Jag hoppas verkligen att ni kommer vilja fortsätta följa min vardag när jag kommer tillbaka.

Men tills dess ha det bra så länge bästa ni! <3

Massa kramar från mig till dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu sitter jag hemma hos brorsan och väntar på att maten ska bli klar. Vi ska bara äta några rester som mamma tog med sig. Senare ska jag träffa en kompis så ska vi köra lite intervaller tillsammans och önska mig lycka till, det var ett himla tag sen jag tränade kondition. Efter intervaller tror jag att vi skulle träffa fler kompisar och köra fotboll. Mamma och jag åker hem kring 9 eller något ikväll då hon ska träffa sina systrar.

Måste också bara nämna hur skönt det är att inte ha någonting som man måste göra efter skolan, vi hade bara franska glosor i veckan sedan "nada". Så en chill vecka har det varit och även nästa vecka blir chill för jag har prao hela veckan + att jag är ledig måndag. Nu ska jag försöka tagga upp inför en intervall sväng trots att motivation är på botten hehe, men har man sina mål så kan man inte ge upp.

Ha en fortsatt bra torsdag!

Likes

Comments

När jag, pappa och Sandra bilade ner till Stockholm i somras så fick jag bara med mig två saker hem då vi inte var där för att shoppa. Men de jag fick med är jag väldigt nöjd över, speciellt väskan. Jag använder den till vardags och den har underlättat mycket då jag kan packa ner allting jag vill ha i den. Den är i min stil och den är lätt att matcha till alla möjliga outfits då det bara är en enkel svart väska.

Likes

Comments

Först och främst förlåt för kvalitéten på bilderna men jag screenshootade dem från min boomerang på min instagramstory. Min instagram: Viktoriagronlund.
Egentligen hade jag inte tänkt blogga något idag men här ligger jag i sängen och bara kände för att lägga in ett snabbt inlägg. Dagen idag var faktiskt bra, bättre än vad jag förväntade mig. Skoldagen gick snabbt, tack för det. Sedan åkte jag med en senare buss hem till mamma från stan då jag följde med några kompisar där på stan. Jag kom då hem mycket senare än vad jag brukar men jag hann ändå både chilla och få ihop ett litet träningspass innan jag gick å duschade för att göra mig klar för sängen. Nu ligger jag här och ska alldeles strax släcka för dagen. Godnatt sötisar! XX

Likes

Comments

Hej på er!

Har just kommit hem från Ammarnäs och min lediga måndag gick bara åt att sitta i bilen, tråkigt skulle jag nog säga. Men ikväll ska jag träffa en eller två kompisar så lite omväxling för dagen blev det ändå. Hade ni en trevlig valborg? Jag hade en helt okej såsom min helg. Vi har inte gjort så mycket jag och min syster men lite madrass åkning och lite skoter blev det i alla fall. Det vart bara några foton på majbrasan denna gång då jag glömde ta kort när vädret var som bäst och de resterande dagarna var vädret verkligen inget vidare. Men nu borde jag skynda mig lite. 

Vi ses!

Likes

Comments

När jag var ute med Mika för någon dag sedan så tog jag med mig kamera ut. Jag ville passa på och ta lite bilder på himmelen som visade sig vara fin. Tyvärr var det lite för mörkt för att knäppa några bilder på Mika utan blixt, också var det svårt då hon inte kunde stå still haha - bättre lycka nästa gång.

Hoppas att ni får både en super bra söndag och valborg! <3

Likes

Comments