Alexander "The mauler" Gustafsson
Han gjorde det bra! För bra! Han tog detta utan vidare problem. Grattis till vinsten och välkommen tillbaka!
Ilir Latifi, du gjorde det bra du också! Synd för knocken! Du kommer fixa det nästa gång!
Men Gustafsson, you made my day!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå!
Hoppas alla har haft en super helg!
Själv har man käkat kräftor och tagit det lugnt. Idag blir det första mma träningen efter skadan och uppehållet. Är lite nervös för hur det ska gå, men tror det går bra för ryggen. Saknat träningen så mycket. Kommer dock ta det lugnt,då jag nyss legat med feber en hel vecka och inte tränat riktigt på 2mån pga ryggen. Håller tummarna för mig själv! Haha.

Man måste lita på att man klarar saker och ting ibland,även fast man egentligen vill backa ett steg och helst se på. Unnade mig ett par nya mjukisar från Adidas idag och ett par tränigstights + linne. Bara för att ge lite boost till starten.

Likes

Comments

​Klickade hem Venum Elite boxningshandskar (14oz) och benskydd ( strl medium) idag. Kunde inte hålla händerna i styr, men även är det för mig behövliga saker, då jag vill ha egna prylar och inte klubbens! 

Längtar tills dom kommer! Kommer att vänta ivrigt! Träningen drar igång denna vecka! Hoppas på att bli frisk tills på Torsdag, eller åtminstone Söndag! Ska strax gå och lägga mig då jag har utbildning på jobbet imorgon! Har varit hemma idag pga av feber och en rivig förkylning...

Tack och godnatt! 


Likes

Comments

Sjukdomar och skador hit och dit. Tycker att det ska bli lite bättre nu!

Finns nog inget mer frustrerande än att bli sjuk eller skadad. Jo såklart det finns det,men enligt- mitt tillstånd och denna blogg är sjukdomar och skador det värsta som finns just nu. Då jag precis börjat trappa upp träningen efter skadan i svanken så åkte jag nu i Torsdags på rejält halsont och feber. Febern kommer och går, men halsen är som tur bättre och har gått över till lite hosta. Känner mig piggare, fast är såklart inte hel än.

Nu till veckan drar MMA träningen igång och då börjar allvaret efter alla omständigheter, så kosten läggs då om igen och en högre växel sätts i. Är så peppad på att börja kötta på igen! Kommer dock ta det lugnt i början så jag inte drar på mig några skador. Speciellt ryggen! Blir att förebygga skador snarare.

Beställde hem ett par ankelskydd från JABB idag. Återstår och se hur dom sitter, samt ifall de ger bra stöd!

Venum ankel supportLikes

Comments

På grund av omständigheter och att vi varit extremt upptagen kommer några utvalda bilder att läggas upp från resan i detta inlägg.

Har haft 4 underbara dagar och upplevt mycket. Vill redan tillbaka! Underbar stad och underbart land,där människorna känns som bekanta då man träffar på dom. Blev förvånad över hur otroligt vänlig dom är mot främlingar.

Likes

Comments

Hallå!
Gud så fint väder det har varit i flera dagar nu! Känns lite halvsurt att dra när det är så varm och härligt här i Sverige! Men ser framemot mitt nya korta äventyr i Skottland! Åker sent på Söndag och gör ett stopp i Amsterdam först innan vi åker vidare till Skottland,Edinburgh.
Kommer att bli en otroligt spännande och lärorik resa på 4 dagar.

Kommer att uppdatera bloggen varje dag och berätta för er vad jag gjort,samt lägga upp bilder.


Just nu förbereder jag det nödvändiga i handbagaget..

Likes

Comments

Hallå!!

Dagen har varit riktigt skön! Vaknade och tog en lång varm och härlig PW i skogen. Efter det så körde jag samma boxningspass som igår fast la till upp till 120slag. Samt körde jag lite yoga och en lång stretching efteråt.
Vilade lite och sedan så drog jag och syrran iväg för att träffa familjen med mer. Tyga (syrrans hund) fick en ny polare. Vi var där ett tag innan vi drog upp till stugan för att grilla.

Hemma nu! Är mätt på den här dagen. Ska ta en prommis nu, sedan blir det film och godnatt.

Hoppas ni har haft en trevlig dag!

Likes

Comments

Afton nr2!
Har av någon anledning blivit sena pass för mig. Har alltid överdrivet med energi på sena eftermiddagar/kvällar. Är nog inte ensam om att ha överskottsenergi så sent,men antar att det har med att kroppen har varit igång hela dagen och är riktigt "uppvärmd".

Dagens pass blev ett liknande intervallpass.

Uppvärmning 10min efter PW med hunden, som blev upphopp och lite annat milt och roligt som ryggen klarar.

Det blev..

"Kroppsslag", 20 slag per arm (40 totalt)
Krokar 20 slag per arm (40 totalt)
20 sit-ups
10 armhävningar
5 upphopp

"Kroppsslag", 30 slag per arm (60 totalt)
Krokar 30 slag per arm (60 totalt)
30 sit-ups
15 armhävningar
5 upphopp

1min vila + vatten

"Kroppsslag", 40 slag per arm (80 totalt)
Krokar 40 slag per arm (80 totalt)
40 sit-ups
20 armhävningar
5 upphopp


Likes

Comments

God afton!

Kom nyligen in från en lång och häftig PW! Tur man inte har tappat kondisen mer än just kunna jogga längre nu. Ska än inte testa på att jogga,men anar att min kondis inte håller helt för det då jag väl kan börja igen. Blir roligt att se. Körde ett 4x4min intervallpass på säcken,armhävningar och sit-ups. Har blivit lite träning på säcken de senaste 2 veckorna här,men är igång igen nu. Varje dag ska jag köra,som vanligtvis,ibland sker saker man inte räknat med och då kan det bli korta uppehåll. Bara man ser till att inte tappa det,utan försöker att köra på ändå!

Hoppas att ni har haft en bra helg utan massa regn och åska,som det har varit här i Sundsvall.

Vi ses! Godnatt!

Likes

Comments

Idag kom mina Reebok Z pump fusion 2.0!
Mycket nöjd med passformen och omslutningen på fötterna. Längtar tills jag kan ta första löpstegen i dom. Har iallafall gått en PW och det var som att gå på moln!

Likes

Comments