Påfyllning av nya grejer i ett snart tomt lager.
Roligt med andra smaker samt testa andra tillverkare. MMSport må vara ett av de snabbaste inom att leverera. Blev smått förvånad över att paketet kom dagen efter beställning.Ska börja med något jag inte kört,vilket är Kreatin! Spännande. Kommer att köra med kreatin då jag kommit in mer i rutinen som jag tappade i någon vecka.
Har lagt till två pass jag ska göra allt för att hinna med på veckorna, så jag får en komplett vecka inom träningen. Hoppas på att det fungerar med dom två passen (BJJ), att jag hinner efter jobbet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God afton vänner och ovänner!

Körde nyligen ett jobbigt benpass! Blev djupa benböj med och utan skivstång + vikt (20kg). Blev 10x10 utan vikter och 10x10 med vikter. Körde 10 lätta tekniska sparkar vardera ben på säcken med lagomt kraft, ökade sedan kraften och speedade på, 10 på vardera ben.
Mellan "pauserna" vart det 90grader i 90sek.

Eftersom att jag älskar att träna armar så gjorde jag några övningar med mina nya kettelbells,skivstången,hantlar och traditionella armhävningar.

Förr förra veckan vart det sjukstuga och veckan som var nu hamnade jag på latsidan. Förra Söndagen tränade jag,men annars har kroppen nästan varit helt still övrigt. Tur jag har hund säger jag,så slipper latheten ta över totalt när den kommer. Försöker hålla motivationen uppe med att tvångsträna då jag helst vill lägga mig i dvala.

90graders posen

Likes

Comments

Goddagens!

Igår körde vi boxning och grappling på träningen. Känner att jag har börjat fått in andningen lite bättre nu under sparringen. Tar inte slut på mig själv lika fort längre,vilket är mycket skönare och roligare. Boxningen var väldigt basic igår, lite raka slag och krokar och i "30%" fart,haha, blir alltid att alla ökar takten och styrkan ändå. Spelar ingen roll om man kör sakta, det tar ut på en lika mycket fast under en längre tid. Blev en massa burpees och armhävningar med,inte lika roligt men sjukt bra såklart! Armhävningar gillar jag ioförsig,men inte burpees. Älskar att träna armar och mage!
Provade min nya rashguard igår och älskar den! Så snygg och svettigt bra! Haha! Reebok combat,love it!

Likes

Comments

Goddagens!
Hoppas alla har haft en bra dag! Min har varit rätt så okej. Jobb som vanligt, alla dagar i veckan,träning och vardag. Som vanligt önskar man att fritiden var något längre, att timmarna efter jobbet var något fler.


Kom nyligen in från en kort runda löpintervaller med en mix av överraskande rörelser (halka). Blir lite glass nu, då syrran fyller år, så lite måste man få festa till det.

Likes

Comments

Alexander "The mauler" Gustafsson
Han gjorde det bra! För bra! Han tog detta utan vidare problem. Grattis till vinsten och välkommen tillbaka!
Ilir Latifi, du gjorde det bra du också! Synd för knocken! Du kommer fixa det nästa gång!
Men Gustafsson, you made my day!

Likes

Comments

Hallå!
Hoppas alla har haft en super helg!
Själv har man käkat kräftor och tagit det lugnt. Idag blir det första mma träningen efter skadan och uppehållet. Är lite nervös för hur det ska gå, men tror det går bra för ryggen. Saknat träningen så mycket. Kommer dock ta det lugnt,då jag nyss legat med feber en hel vecka och inte tränat riktigt på 2mån pga ryggen. Håller tummarna för mig själv! Haha.

Man måste lita på att man klarar saker och ting ibland,även fast man egentligen vill backa ett steg och helst se på. Unnade mig ett par nya mjukisar från Adidas idag och ett par tränigstights + linne. Bara för att ge lite boost till starten.

Likes

Comments

​Klickade hem Venum Elite boxningshandskar (14oz) och benskydd ( strl medium) idag. Kunde inte hålla händerna i styr, men även är det för mig behövliga saker, då jag vill ha egna prylar och inte klubbens! 

Längtar tills dom kommer! Kommer att vänta ivrigt! Träningen drar igång denna vecka! Hoppas på att bli frisk tills på Torsdag, eller åtminstone Söndag! Ska strax gå och lägga mig då jag har utbildning på jobbet imorgon! Har varit hemma idag pga av feber och en rivig förkylning...

Tack och godnatt! 


Likes

Comments

Sjukdomar och skador hit och dit. Tycker att det ska bli lite bättre nu!

Finns nog inget mer frustrerande än att bli sjuk eller skadad. Jo såklart det finns det,men enligt- mitt tillstånd och denna blogg är sjukdomar och skador det värsta som finns just nu. Då jag precis börjat trappa upp träningen efter skadan i svanken så åkte jag nu i Torsdags på rejält halsont och feber. Febern kommer och går, men halsen är som tur bättre och har gått över till lite hosta. Känner mig piggare, fast är såklart inte hel än.

Nu till veckan drar MMA träningen igång och då börjar allvaret efter alla omständigheter, så kosten läggs då om igen och en högre växel sätts i. Är så peppad på att börja kötta på igen! Kommer dock ta det lugnt i början så jag inte drar på mig några skador. Speciellt ryggen! Blir att förebygga skador snarare.

Beställde hem ett par ankelskydd från JABB idag. Återstår och se hur dom sitter, samt ifall de ger bra stöd!

Venum ankel supportLikes

Comments

På grund av omständigheter och att vi varit extremt upptagen kommer några utvalda bilder att läggas upp från resan i detta inlägg.

Har haft 4 underbara dagar och upplevt mycket. Vill redan tillbaka! Underbar stad och underbart land,där människorna känns som bekanta då man träffar på dom. Blev förvånad över hur otroligt vänlig dom är mot främlingar.

Likes

Comments

Hallå!
Gud så fint väder det har varit i flera dagar nu! Känns lite halvsurt att dra när det är så varm och härligt här i Sverige! Men ser framemot mitt nya korta äventyr i Skottland! Åker sent på Söndag och gör ett stopp i Amsterdam först innan vi åker vidare till Skottland,Edinburgh.
Kommer att bli en otroligt spännande och lärorik resa på 4 dagar.

Kommer att uppdatera bloggen varje dag och berätta för er vad jag gjort,samt lägga upp bilder.


Just nu förbereder jag det nödvändiga i handbagaget..

Likes

Comments