Bonny: Hon var väldigt pigg och stressad men hon var jätte fin i traven men just i galoppen har hon väldigt svårt för. Så idag var jag ute och red på hårt underlag då jag galopperade i uppförsbackar och på raksträckor. Och mycket lungn trav och tempoväxlingar och övergångar från skritt till trav så att hon ska få lite mer muskler, så jag kan få till på denna galoppen.

Diva: Hon var så fiin idag😍 Hon fick också ridas ut på hårt underlag då jag vill variera underlaget. Vi red samma runda som med Bonny. Så på raksträckorna har hon bytta galopp i varannt. Och hon har vart som en sago ponny. En av de bästa passet på länge. Älskar mina ponnysar och tror mycket på dem i framtiden😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej!

Nu har jag haft mitt PS träns i nästan ett år och jag har bara älskar det. Det är ett skönt nackstycke och det är mjukt träns och extremt snyggt. Men nu är jag tvungen att byta träns eftersom vi hittade en farlig nackdel på tränset. Under nosrämmem sitter en liten nit, lite liknade en muter i tränsen in mot hästen. Jag har alldrig haft problem med den innan, men efter ett dressyr pass så hade denna niten åkt rakt in i huvudet på bonny och detta ska skälv klart inte få hända. Så när jag hoppat av bonny så ser jag bara att det droppar blod från hackan på bonny. Så detta träns kommer jag alldrig att använda igen. Men hoppas på att det är fler än jag som vart med om detta så att vi kanske kan se till att de inte görs träns med nitar. De flesta tränsen syr man igen och inte sätter stora farliga nitar på. Så nu har jag börjat använda mitt gammla träns igen som är ett pullar-träns som sitter jätte bra och Bonny trivs med det. Så PS träns of sweden är jag inget fan av men vilket material det är😍 och jag kan värkligen rekommendera deras andra träns. Så jag vill bara säga att ni ska vara uppmärksamma på vad ni köper.


Likes

Comments

Hej!

Nu har jag haft fanatiska Diva i nästan ett halv år, och jag vill bara säga att jag är så stolt över denna häst. Denna hästen kunde ingenting när jag fick henne, hon ville knappt gå över en bom. Nu efter ett halvår med hård träning av alla typer är vi nu kvalade MSV B och detta är helt sjukt, att Diva har nollat 3 av 4 LA rundor är något jag alldrig skulle kunnat förvänta mig. Jag har ju bara henne till försäljning men hon har blivit en häst som man alldrig vill sälja, men någon gång så måste hon säljas då jag är gränsfall till för lång på henne. Jag kommer antagligen ha kvar henne året ut men hoppas själv klart på mer. Men vill bara säga att jag alldrig haft en häst liknande Diva innan och är säker på att hon kommer att kunna gå hella vägen utan problem. Jag älskar henne och önskade att man kunde sluta växa.

🔙🔛🔝

Likes

Comments

​Idag har jag varit på p&j med Diva och hon har sköt sig exemplariskt. Vår tanke från början var att hoppa 70 cm och 80cm men riktigt så blev det inte. Jag går in i 70 cm och NOLLAR med en fin runda, den när jag kommer ut säger jag att jag vill hoppa en 90 cm istället. Så jag går in i 90 cm och NOLLAR där med. Jag är väldigt stolt över Diva och jag tror hon kommer bli en riktigt bra hopphäst med tiden.

Likes

Comments

Idag var det en av de tråkigaste dagarna på länge. Idag har jag gått till skolan från 08:15 till15:45. Sen när jag kom hem från skolan har jag mockat, fixat höpåsar, vatten, mat hinkar och ridit två. Jag började att rida Ebony först eftersom hon är viktigast och det är hon som ska tävla i helgen. Hon var väldigt fin och avslappnad i början sen när jag började galoppera blev hon spänd och hon började vifta med huvudet, så jag galopperade bara en liten stund idag och sen sista 15-20 minutrana travade jag henne igen. Sen efter en stund gav hon sig och blev fin och avslappnad igen. Sedan red jag Diva och hon var jätte fin igenom hela passet! Hon var lugn och mjuk lyssnade bra på mina hjälper och skänklar. Så jag ser värkligen fram emot detta fantastiska år med denna häst.

Likes

Comments

Nu är jag klar i stallet och har ridit storhästen Rallos och Diva. Rallos var fin och avspänd och han kändes mjuk och rörlig, jag red inte så länge på honom idag eftersom han tävlade igår. Diva småhoppade jag lite på i ridhuset idag och hon kändes mycket fin och mjuk och sedan när jag småhopade henne satte jag på en martingall för första gången. Hon verkade tycka om martingallen och även jag känner att jag har mer kontroll över henne när jag hoppar henne. Idag på eftermiddan har vi även haft en tjej som söker stallplats och hon har nu varit här och tittat och allt kändes bra med henne den lilla tiden jag träffade henne. Nu väntar en härlig kväll med plugg och kolla youtube och invänta en lång skoldag imorgon. Mysigt!


BILD FRÅN I SOMMRAS!

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från en jätte dålig dag i Alingsås. I första klassen som gick i 1m var jag nolla i grunden och ute i omhoppningen beroende på att jag satsade för mycket, dumma vinnarskalle. Men jag blev inte så sur för det var ju ändå första starten för i år på honom. Sen i andra klassen som gick i 110cm var jag ute i grunden för han fegade ur när det blev större oxrar och när de blev bredare. Jag tyckte jag gjorde allt jag kunde men han ville inte, så nu tar vi nya tag och ser framåt och hem och träna stora oxrar.

Inte denna häst jag tävlade idag!

Likes

Comments

Idag har jag varit i Alingsås och tävlat Ebony en LA (1m). När jag tävlar ganska viktiga tävlingar bli jag lätt nervös och sitter och bromsar på henne hela tiden. När jag satt och brommsade på henne så mycket kom jag på fel avstånd på en oxer och därför ett stopp. Det var en mycket svår bana idag med trekombernation och mycket linjer, så jag är glad över att jag tog mig runt banan med en härlig känsla. Detta var ju då en elit-lag klass och vi slutade på en 6 plats, men det blev tyvärr ingen omhoppning för Kollered RF men nästa omgång kommer vi vara starkare och mycket revansch sugna. Imorgon tidigt på morgonen åker jag till Alingsås igen fast då tävlar jag min storhäst, och det blir årets första start med honom. Där får vi hoppas att resultatet blir bättre än med Ebonys.

Likes

Comments

Idag är det lördag och jag har en viktig tävling framför mig idag. Jag tävlar i Allingsås med Ebony och jag tävlar eliten i lag. Denna tävlingen är viktig för mig för att mitt mål med lagtävling detta året är att komma till elitfinalen som går i Strömsholm. Ebony är finfixad och hon trimmades ute igår., tränset och sadeln och mycket mer är putsat och klart för idag. Vi åker till tävlingen 11:30 så nu är det bara att börja ladda upp inför den första omgången i eliten 2016.

Likes

Comments

Nu har jag precis vaknat och har tvingats av min syster Alexandra att sova på golvet på en liten madrass.Men jag hade iallafall hundarna att sova med i natt. Min syster bor i Dubai och är här på besök, och hon ska tyvärr åka tillbaka till Dubai på tisdag. Idag har jag har jag mycket att göra, för imorgon taggar jag upp för tävling i Allingsås med Ebony. Sen på söndag blir det en till tävling igen i Allingsås fast då är det tävling med storhästen. Så nu ska jag ner och rida Ebony, och storhästen ska vila, och den andra ponnyn jag har ska jag rida ut på i den skinande solen.

Likes

Comments