Hejsan allihopa det var inte igår. Anledningen till att jag inte har uppdaterat på ett väldigt bra tag är för att jag verkligen inte haft tid eller orken att skriva, men nu ska de bli ändringar på det!! Ska försöka uppdatera mer nu, så får vi se hur långt det håller.

Jag tänkte skriva lite om hur det har varit och hur det är idag så ni hänger med. Kan börja från början när jag kom hit. Tanken var att vi skulle få flytta in i våran lägenhet så fort vi kom hit men det blev inte så. Lägenheten vi skulle bo i var i sådant dåligt skick så vi vägrade flytta in där. Det var verkligen inte städat och det var saker som inte fungerade. Det resulterade att vi fick sova hos några andra så länge. Så de första dagarna här var inte bra om man säger så, Var så ledsen och arg på allt för vi hade blivit lovade något helt annat än det som var. Iallafall så efter ungefär 3 dagar så kunde vi flytta in i lägenheten och börja "bo in sig". Så det var den första grejen som har gjort början på detta väldigt jobbigt.

Innan jag kom hit så visste jag att jag inte skulle få spela matcher på en gång eftersom att jag ej fått ett "top 50 brev" som man kan få av skolan. Orkar inte förklara vad det är för brev. Hur som helst så har ej min rektor från min andra skola skickat det. Det resulterar till att jag inte får spela matcher på hela säsongen. En säsong här är från Augusti - October har jag för mig, inte helt säker hehe.. Jag är alltså "redshirted", vilket betyder att jag ej pga av reglerna från NAIA får spela matcher. Vad jag trodde innan jag kom och hade fått höra var att de kunde plocka bort "redshirten" efter sommaren då mina sommarkurser är klara. När jag väl är här och när jag kom så berättade de för mig att jag inte skulle få spela matcher förens Spring season, och att sommarkurserna inte skulle ha någon betydelse för om det kunde ta bort den.

Det är så frustrerande så jag vet inte vart jag ska vägen. Allt handlar om regler som NAIA har. Det har inget med att gör hur bra man är eller hur man presterar. Så det har varit jobbigt och är fortfarnade jätte jobbigt för mig härborta. Motivationen nu är inte på topp varken gällande fotbollen eller skolan.. Så hemlängtan är inte liten om man säger så. Har jag gjort fel val att åka hit? Den tanken sitter i huvudet varje dag kan jag säga.. 

Mitt mål är att försöka va kvar första skolåret ut och sen får vi se vad som händer. Kommer inte skriva ut det än men förhoppningsvis så blir det som jag tänkt mig denna gång om inte bättre.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det dags för första skoldagen. Så i 5 veckor läser vi 2 sommarkurser och sedan så börjar den "riktiga" skolan den October. Den första lektionen var General Psychology, vilket är snarlikt psykologin man läste i 3 an. Förhoppningsvis så blir det inte jättestor skillnad eftersom att det blir lättare om man har koll på vad man läser haha. Det som skönt är att nästan alla "international" ( som de kallar alla utländska) fotbollsspelare läser samma kurser så man känner igen de flesta av dem. Läraren verkade faktist bra också så det känns jätteskönt. Förhoppningsvis så går de bra i skolan haha. Det är en stor omställning när allt är på engelska och ingen förstår svenska. Hopppas att den andra krusen är lika "intressant" så man behåller motivationen hehe..

Likes

Comments

Nu har det gått 5 dagar sedan jag kom hit. Det har varit hektiska dagar här så har inte haft tiden att uppdatera. Så tidigt i torsdags bar det sig av mot Stockholm och sedan iväg till Atlanta. När vi (Jag, mamma,pappa) kom fram till Arlanda så åt vi frukost tillsammas och efter det var det dags att gå till gaten och säga hejdå. Helt ärligt så var det inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Trodde verkligen att jag skulle bryta ihop men det gick bra. Självklart grät jag men hade målat upp något mycket jobbigare. Själva flygresan gick jättebra och det var inga problem alls. Jag landade i Atlanta runt 21, var så nervös när jag skulle ut ur flyplatsen haha. För det har varit så mycket problem med allt innan, så tänkte att eftersom att det hade gått så bra hittills så varför inte bli stoppad när man är framme. Men klarade mig haha.

Sedan blev jag upphämtad av min tränare som var Såå skön haha, så det gjorde bilresan lättare . När jag väl kom fram till campus så mötte en i laget upp mig och hjälpte mig att bära upp alla mina väskor till hennes lägenhet. Hade 3 stora, fattar ej hur allt kom med haha. Så från att gå upp kl 5 på morgonen (svensk tid) till att komma fram till lägenheten och lägga sig runt 01.00 (amerikansk tid) så var jag helt död.

Redan på morgonen därefter hade vi träning, notera (06.30), hade ingen aning om att alla våra fotbollsträninngar var den tiden och sedan har vi gym på eftermiddagen. Inte jätte skön tid, men eftersom att det blir runt 32 grader här mitt på dagen så är det svalare på morgonen.

Varför jag fick sova i en lagets lägenhet är för att det har varit kaos med våran lägenhet. tänker att jag skriver ett eget inlägg om situationen vi har här..

Likes

Comments

Från min överraskning de hade för mig. Universums finaste människor <3

Denna människa <3

Idag är det alltså min sista dag här i Sverige, fattar knappt själv!? Idag har jag fixat det sista och nu är jag redo för att åka. Känns så overkligt att om bara några timmar så flyttar jag. Det är inte som om jag ska flytta till Stockholm eller någon annan stad här i Sverige. Utan jag flyttar liksom över Atlanten?!

Igår kom Linn över för att ha våran "hejdå" mys. Tror inte vi båda har förstått att det faktist händer. Vi kommer inte längre ses i princip varje dag. När vi skulle säga hejdå sen innan hon skulle hem så brast det för oss båda. Fyfan vad jobbigt det var.

Idag kom även tjejerna på övesrta bilden hem till mig för att säga hejdå. Gud vad mysigt vi hade det, satt och prata. Dessa männiksor, uppskattar de 1000 gånger om<3 Det var lika jobbigt där när vi skulle säga hejdå. Hoppas verkligen ni tjejer och ni andra vänner förstår hur mycket ni betyder för mig. Ni alla är GULDVÄRDA.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen packat klart. Gud vad jobbigt det var asså.. Trodde verkligen inte att det skulle bli så mycket haha. Inte så konstigt egentligen, ska ju ändå vara borta ett bra tag. Svin svårt att veta vad det är för typ av kläder som ska med, för vädret är lite olika. Som det ser ut nu så är det runt 30 grader därborta så lite värme får man ju iaf ;)

Kan knappt fatta att det är 2 ynka dagar kvar, helt sjukt. Nu de sista dagarna så har jag passat på att träffa alla nära ock kära. Känns så overkligt när man säger "Hejdå". Även fast jag vet att det inte är "Hejdå" för alltid så är det ändå ett rätt bra tag tills man kommer träffa dem igen.

Från igår när jag och Alva hade vårat lilla Hejdå mys. Som jag kommer sakna henne<3 

Likes

Comments

Fifa 05 <3

Imorgon gör jag alltså min sista träning med laget, kommer typ inte fatta det själv. Tänk att ha träffat alla i princip varje dag. Hur mycket timmar man har spenderat med varandra,helt sjukt?! Kommer kännas jättekonstigt. Men framför allt kommer jag sakna mina älskade Fifa 05 tjejer som vi kallar oss haha... Så lycka till nu tjejer i serien och ta hem skiten!!

Likes

Comments

​Hejsan!! Kan först och främst säga som många borde fattat nu är att jag ska flytta till USA!! Helt sjukt?! Efter ett kämpigt år med sista året i gymnasiet och fotbollen så har jag lyckats med att komma dit jag vill. Allt har gått så snabbt fast ändå sakta på samma gång. Att flytta till USA har alltid varit en dröm för mig ända sen jag var liten. Som några kanske vet så är jag halvamerikan så har halva släkten där och min pappa som är amerikan. Så jag har alltid känt mig som hemma där. Men nu ska jag inte va med dom utan jag ska gå på College. Efter ett kämpigt år med olika prov som måste göras och ett besök hos ambassaden. Så kan nu jag äntligen säga att jag ska åka!! Jag kommer plugga i Atlanta, Georgia. Skolan heter Life University. Där jag kommer plugga och spela fotboll samtidigt, drömmen!! 

Det som är ännu bättre är att jag kommer åka med en utav mina närmaste vänner Elin!! Det ska bli så kul och är så taggad på allting. Vi kommer bo i en lägenhet på campus, där vi kommer dela med 2 andra. En till rolig sak är att en av de 2 andra är Wilma haha. Så alla vi 3 svenskar kommer bo tillsammans plus en till tjej från Island. 

Aja nu har ni fått veta lite om början på denna resa, så ska försöka uppdatera så mycket som jag kan. Först och främst för vänner och familj, men även för mig själv som ett minne. Puss Hej!! 

Likes

Comments