​​​Som rubriken, en kort vecka. Går bara i skolan idag (måndag) sedan har jag "lov". Skulle egentligen få lov på onsdag men eftersom att jag och Elin åker till Boston imorgon så får vi 2 extra dagar. Jätteskönt!! Missar inget i skolan denna vecka heller för som en "present'" från lärarna har vi inga essays att skriva,. De tycker det var onödigt nu när det är thanksgiving haha. Fattar inte att det är så stort här, men men det är väl som våran midsommar fast helt annorlunda haha.

Bilderna över är från igår kväll när vi hade "friendsgiving" med några vänner. Jätte mysigt var det. Min första thanskgiving middag och fler återstår haha.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​​Alltså kan ni fatta att det är 33 dagar kvar tills jag kommer hem. Det har gått så snabbt men ändå så långsamt, kommer ihåg när jag kom hit hur långt borta det var. Har varit här nu sedan 10 augusti så det var ett bra tag sedan. Just nu känns det som jag alltid bott här för man har fått in nya rutiner och allt är väldigt annorlunda från hemma. Men det ska bli så sjukt skönt att äntligen få träffa först och främst familjen, men självklart vännerna också. Tror det kommer bli svårt att sätta sig på planet tillbaka hit igen. 

Likes

Comments

Livets glass alltså. Dom gör denna med hjälp av Liquid Nitrogen, vilket både är coolt att titta på och gör det roligare att äta haha.

Från i fredags när jag Wilma och Elin var på bio. Vi kolla på den nya Jigsaw, fyfan säger jag bara. Jag tyckte den var bra men slutet var lite konstigt, den förstörde typ filmen haha.

En Bild tagen ur bilen påväg till Lenox mall i Atlanta. Jag Elin och några grabbar åkte på lördags eftermiddagen till ett mall för och kolla lite i butiker och bara komma ut ur lägenheten.

Sista bild från Lördags kväll när jag och bästi matchade fint haha ;)

Likes

Comments

​Här har ni en campus tour på hur det ser ut på skolan. Så in och kika;) 

Likes

Comments

Just nu har jag min sista lektion för dagen. Psychology of excellence. Jätteskönt att jag kunde flytta min sista lektion till håltimman jag hade, så nu slipper jag sluta kl 5 haha. Iaf så kan jag berätta helgen. Vi kom hem från Kentucky sent på fredags kvällen, så la oss direkt när vi kom hem. I lördags så gjorde vi faktist inget speciellt på dagen men på kvällen så blev det lite festilgheter som inte sluta som planerat hehe. Söndag vaknade vi ganska så sent och bestämde oss för att åka till ett Mall för lite shopping. Vi åt b.l.a denna flott bomb haha.


Bild: 2014.


Den 19-23 nov så åker jag och Elin till Boston för att fira thanksgiving med min släkt. Så himla mysigt och skönt att få komma bort härifrån ett tag. Är så taggad på att äntligen få träffa dem igen, det var 4 år sedan. Har aldrig "firat" det innan så det ska bli spännande haha, även svin taggad på black Friday härborta. Får se om vi överlever pga allt folk haha. 

Likes

Comments

Hejsan igen!! Det var inte igår om man säger så haha.. Jag vet att jag är så sjukt dålig på att uppdatera här, grejen är att jag inte orkar skriva texterna under alla bilder. Svårt att få med allt och berätta haha. Men nu ska jag ge det en 3 chans till att försöka uppdatera så ofta jag kan. För jag vet att jag själv kommer vilja kolla tillbaka på det här senare som minnen.

En update nu då. Nu i torsdags så åkte vi hela laget till conference tournament I Kentucky. Så ungefär 6 timmars bussresa. Otur som vi hade så förlorade vi första matchen vilken resulterade att vi nu har åkt ur. Så just nu har vi faktist uppehåll från fotbollen, vilken jag kan tycka är skönt. Inge mer gå upp kl 05.40 för träning på ett tag.

Vad mer? Jo Halloween har varit. Fyfan vad vad kul vi hade.Kvällen började med att vi var på en fest där alla från skoaln som från olika sporter var. Tänk er som i en film hur en "typical" Amerikansk fest är. Ja, så var det. Iaf haha, Hoppas man kan se vad jag var utklädd till, Victoria secret angel. Nej men tyckte det var lite kul pga utav mitt namn också hehe ;)

Vs Angel och Great Gatsby;)

Likes

Comments


Godmorgon allihopa!! Atm så har jag min första lektion för dagen vilket är English Composition 1. Vilket är en lektion där man får lära sig hur man ska skriva mer propert på engelska. I måndags så var det första "riktiga" skoldagen, det innebär att alla elever har nu kommit tillbaka och skolan är fullt med människor. Det är så mycket mer folk än vad jag trodde som faktist går här, men det är spännande med nytt folk. Iallafall, i måndags så var det första skoldagen. Det innebär att sommarterminen är över och höstterminen har börjat. Denna termin läser jag tre klasser. Så en vanlig vecka för mig är nu, Mån/ons/varannan fre lektion. Jag valde att ta alla lektoner på samma dag vilket resulterar att jag är ledig 2 dagar och varannan fredag. Så en vanlig dag är träning 06.30 - 08.00, sedan snabbt hem och göra sig redo för första lektionen som börjar kl 09.00-10.50. Därefter så har jag ett 2 timmars break och min andra lektion börjar 13.00-14.50, vilket är Psychology of Exellence. Sedan är det stressens att hinna till den sista lektionen som är Introduction to Computers. Som börjar 15.00-16.50. NEJ jag är inte intresserad utav datorer, alla måsta ta denna klass haha.

Så såhär ser en vanlig vecka ut för mig , så om ni undrar varför jag ej uppdaterar ofta är för att jag har verkligen inte tid som ni kan se. Men ska göra mitt bästa haha.. Nästa inlägg kommer jag länka en video som Simon har gjort, det är en rundtur på skolan. Så håll utkik!!

Var bar tvungen att visa er hur fin himmelen var igår på träningen, inget filter helt sjukt.

Likes

Comments

Hejsan allihopa det var inte igår. Anledningen till att jag inte har uppdaterat på ett väldigt bra tag är för att jag verkligen inte haft tid eller orken att skriva, men nu ska de bli ändringar på det!! Ska försöka uppdatera mer nu, så får vi se hur långt det håller.

Jag tänkte skriva lite om hur det har varit och hur det är idag så ni hänger med. Kan börja från början när jag kom hit. Tanken var att vi skulle få flytta in i våran lägenhet så fort vi kom hit men det blev inte så. Lägenheten vi skulle bo i var i sådant dåligt skick så vi vägrade flytta in där. Det var verkligen inte städat och det var saker som inte fungerade. Det resulterade att vi fick sova hos några andra så länge. Så de första dagarna här var inte bra om man säger så, Var så ledsen och arg på allt för vi hade blivit lovade något helt annat än det som var. Iallafall så efter ungefär 3 dagar så kunde vi flytta in i lägenheten och börja "bo in sig". Så det var den första grejen som har gjort början på detta väldigt jobbigt.

Innan jag kom hit så visste jag att jag inte skulle få spela matcher på en gång eftersom att jag ej fått ett "top 50 brev" som man kan få av skolan. Orkar inte förklara vad det är för brev. Hur som helst så har ej min rektor från min andra skola skickat det. Det resulterar till att jag inte får spela matcher på hela säsongen. En säsong här är från Augusti - October har jag för mig, inte helt säker hehe.. Jag är alltså "redshirted", vilket betyder att jag ej pga av reglerna från NAIA får spela matcher. Vad jag trodde innan jag kom och hade fått höra var att de kunde plocka bort "redshirten" efter sommaren då mina sommarkurser är klara. När jag väl är här och när jag kom så berättade de för mig att jag inte skulle få spela matcher förens Spring season, och att sommarkurserna inte skulle ha någon betydelse för om det kunde ta bort den.

Det är så frustrerande så jag vet inte vart jag ska vägen. Allt handlar om regler som NAIA har. Det har inget med att gör hur bra man är eller hur man presterar. Så det har varit jobbigt och är fortfarnade jätte jobbigt för mig härborta. Motivationen nu är inte på topp varken gällande fotbollen eller skolan.. Så hemlängtan är inte liten om man säger så. Har jag gjort fel val att åka hit? Den tanken sitter i huvudet varje dag kan jag säga.. 

Mitt mål är att försöka va kvar första skolåret ut och sen får vi se vad som händer. Kommer inte skriva ut det än men förhoppningsvis så blir det som jag tänkt mig denna gång om inte bättre.


Likes

Comments

Igår var det dags för första skoldagen. Så i 5 veckor läser vi 2 sommarkurser och sedan så börjar den "riktiga" skolan den October. Den första lektionen var General Psychology, vilket är snarlikt psykologin man läste i 3 an. Förhoppningsvis så blir det inte jättestor skillnad eftersom att det blir lättare om man har koll på vad man läser haha. Det som skönt är att nästan alla "international" ( som de kallar alla utländska) fotbollsspelare läser samma kurser så man känner igen de flesta av dem. Läraren verkade faktist bra också så det känns jätteskönt. Förhoppningsvis så går de bra i skolan haha. Det är en stor omställning när allt är på engelska och ingen förstår svenska. Hopppas att den andra krusen är lika "intressant" så man behåller motivationen hehe..

Likes

Comments

Nu har det gått 5 dagar sedan jag kom hit. Det har varit hektiska dagar här så har inte haft tiden att uppdatera. Så tidigt i torsdags bar det sig av mot Stockholm och sedan iväg till Atlanta. När vi (Jag, mamma,pappa) kom fram till Arlanda så åt vi frukost tillsammas och efter det var det dags att gå till gaten och säga hejdå. Helt ärligt så var det inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Trodde verkligen att jag skulle bryta ihop men det gick bra. Självklart grät jag men hade målat upp något mycket jobbigare. Själva flygresan gick jättebra och det var inga problem alls. Jag landade i Atlanta runt 21, var så nervös när jag skulle ut ur flyplatsen haha. För det har varit så mycket problem med allt innan, så tänkte att eftersom att det hade gått så bra hittills så varför inte bli stoppad när man är framme. Men klarade mig haha.

Sedan blev jag upphämtad av min tränare som var Såå skön haha, så det gjorde bilresan lättare . När jag väl kom fram till campus så mötte en i laget upp mig och hjälpte mig att bära upp alla mina väskor till hennes lägenhet. Hade 3 stora, fattar ej hur allt kom med haha. Så från att gå upp kl 5 på morgonen (svensk tid) till att komma fram till lägenheten och lägga sig runt 01.00 (amerikansk tid) så var jag helt död.

Redan på morgonen därefter hade vi träning, notera (06.30), hade ingen aning om att alla våra fotbollsträninngar var den tiden och sedan har vi gym på eftermiddagen. Inte jätte skön tid, men eftersom att det blir runt 32 grader här mitt på dagen så är det svalare på morgonen.

Varför jag fick sova i en lagets lägenhet är för att det har varit kaos med våran lägenhet. tänker att jag skriver ett eget inlägg om situationen vi har här..

Likes

Comments