Contains affiliate links

Men hallåååå, hur längesen var det inte sen jag skrev sist haha?? Iallafall, detta inlägget var egentligen planerat att komma upp i början utav v.8 då detta skulle handla om mitt sportlov som var v.7 men nu är det alltså v.9 alltså 2 veckor sen sportlovet men,men bättre sent än aldrig ;) Sportlovet började faktiskt fruktansvärt najs då jag fick vila ut mig under helgen och måndagen blev också en chill-dag. Tisdagen var det ju alla <3-dag och så lyckligt lottad som jag är så fick jag spendera den dagen med den finaste människan på denna jord och helt ärligt gjorde vi nästan ingenting (haha) det blev faktiskt bara mys,film och käk<3 Jag har dessutom inga minnen så från sportlovet förutom att på fredagen där så tog jag och min syster en sväng till stan och kollade lite på bebiskläder då hon förväntar sig en liten bebis i juni och sedan drog vi till Sally´ s och åt bara grillade mackor :). Alltså bestod lovet verkligen av att koppla av även fast jag hade 2 inlämningar som skulle lämnas in men det gick bra ändå. Jag tänker dessutom att eftersom jag vart så dålig på att uppdatera så ska jag försöka nu skriva ihop ett till inlägg om denna vecka som precis varit för den va lite mer händelserik.

Puss, puss :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2017!!!!! YEY, äntligen! Helt ärligt är jag så glad att 2016 är över då det inte riktigt vart mitt år. Men det betyder absolut inte att för den anledningen ska jag gå med negativ inställning i 2017. JÄKLAR vad taggad jag är, iår har jag dessutom bestämt mig för att ha nyårslöften (ärligt talat vet jag ej om jag ska ej döpa om de till nyårs-mål eller något för ja är rätt säker på att dem ej kommer hålla) jag har tre stycken som jag har klassat som liksom viktigaste. Jag ska bland annat börja jogga (lycka till), träna mer och dessutom sluta äta godis!! Hörni, sluta äta godis. Alltså ett NEJ till choklad :(

Men om vi snackar om själva nyårsafton så firade jag med två av mina vänner, Ellen och Agnes., två underbara tjejer som är så härliga att hänga med! 

Vi åt dessutom tre-rätters middag (mums) och sedan chillade vi tills det var nyår! Jag har däremot fortfarande inte riktigt förstått att de är 2017 men det kommer nog med tiden, men här får ni iallafall lite bilder som jag lyckades ta under kvällens gång :*

Till förrätt blev det min favvo "mat" alltså räkmackor, asså GUD så gott det var!!!

Till varmrätt blev det oxfilé med hasselbackspotatis

& sist men inte minst så blev det vaniljglass med hallon!! Jag tror att ni bara kan föreställa er hur gott detta var och hur mätt man blev efteråt!

Likes

Comments

Förrigår ( 28/12) fylde alltså min underbara mamma 38 år. Enligt mig har dem senaste två åren har gått så fort! Känns som man nästan inte ens har hunnit vakna innan det är redan 2017 om 2 dagar? Helt sjukt, tiden går så fort och vi har fortfarande inte lärt oss mycket man faktiskt ska uppskatta den tiden, Det som du har idag kommer inte finnas här imorgon. På någon sätt är det lite spännande hur en dag kan förändra ditt liv, en händelse kan förändra hela ditt liv. Men nog om det och här får ni lite bilder från gårdagen!

Här är det en härlig bild på min syster då jag inte riktigt fångade med min mamma på någon bild tyvärr.

& en härlig bild på egentligen den mysigaste sommar-tårtan i slutet av december♡

Likes

Comments

Med detta inlägg hade jag tänkt att inleda denna blogg. Medan andra gör Q&A och svarar på femtio frågor om sig själva så gör jag ett inlägg om sju julklappar? Rent spontant känner jag att ni kommer lära känna mig med tiden & att inleda en blogg med femtio frågor om mig själv känns lite långtråkigt. Detta är alltså mina sju favvo-klappar om man får ha någonting som det ;) Med detta inlägg vill jag varken skryta eller på något sätt få någon att känna sig ledsen ifall den inte fick några julklappar. Det är inte alla som firar jul eller har råd till några julklappar & därför gör jag detta inlägg för att inspirera ifall men kanske har chans att önska sig någonting till något annat tillfälle. Dessutom tycker jag själv väldigt mycket om att läsa sånna typer av inlägg ;)


Likes

Comments