Nej som rubriken lyder så är livet inte så lätt ibland för små kissar heller. Lille Bailey har varit fullrulle på hela natten så blev inte så mycket sömn i natt. Men förstod att det var något som spökade. Nu går hon och jamar och ska "mysa" hela tiden. Som sakt är inte så lätt att vara liten och inte veta vad man letar efter.

(Bailey )

Blev en sen morgon med att gå upp i alla fall. För hon blev sömnig på morgonen och sov några timmar. Skönt för mig så jag också fick sova lite. Annars så har jag kollat på serier, plockat in tvätten och lagat mat till mig o sambon. Lite roligt med våran lille Bailey att hon ska ligga under täcket när man viker tvätt på sängen. Då kan det se ut så här.

(man ser lilla kullen )

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måste det bli kallt så fort jag är inte gjord för kallt väder tror jag. Har så svårt att få upp min värme i kroppen. Det kalla fick mig att tänka på min resa till Mallis jag var på i September. SÅ varmt och skönt det var! Saknar de stunder man kunde gå i klänning!

Jag o Jonte (Simon fotograf)

Simon , jonte, Nisse o jag

​Jag o jonte <3

Likes

Comments

Hejsan!

I dag så har jag jobbat från 7-16 så har inte varit hemma så länge. Men måste bara vissa er vad jag köpte till Bailey i går! Var lite orolig att hon inte skulle tycka om den men hon älskade den. Så otroligt nöjd med köpet. I dag så har det varit en bra dag föresten såg lite trist ut på morgonen men blev fint väder till slut. Så vi får hoppas på att solen stannar kvar i några dagar i alla fall. Vi kan behöva lite extra vitaminer när vi har haft vintern med gråt och tråkigt! Nej men nu ska jag ta och duscha och sedan ta och göra klart min uppgift som ska in i morgon. 

Likes

Comments

Varit och hämtat ut mina nya glassögon som jag beställde för 2 veckor sedan. Tyckte det var dagas för en förbättring nu. Jag menar jag har varit så lat innan och inte använt mina gamla glasögon. Men nu ska det bli ändring på det! Är super nöjd med dessa så köpte även solglasögon i samma glassögon med styrka. 

Likes

Comments

​Hejsan!

Nu är jag tillbaka till vardagslivet. Kom hem från Malmö i måndags kväll. Blev väldigt sent för shoppade det sista. Men gud vad nöjd jag är! Letat efter en trenchcoat hur länge som helst och den sista butiken jag gick in i var Vero Moda och där fanns den perfekta! Hittade även denna Calvin Klein bhn på en bhaffär. Bara älskar den! Sist men inte minst hittade jag matt nagelack på Kicks efter att jag letat efter den bruna nyansen i bokstavligt talat i tre dagar. Så super nöjd! (ps lånade bilderna från google,se)

Likes

Comments