Header

Idag fick Toscana gå ett litet markarbetespass, vi började med lite travbommar, som gick super bra. Hon va väldigt pigg men lyssnade ändå bra o hoppade inte bara på bommarna utan att tänka, som hon kan göra ibland. Sen gick vi över på lite galoppbommar som vi rullade över några varv innan vi höjde upp dem lite.
Avslutade med o skritta ut en sväng o då blev hon ganska bråkig men det är något vi jobbar på så förhoppningsvis blir de också bättre snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev ridpasset likt det igår, ganska lugnt. Har egentligen inte så mycket att säga om henne idag. Men hon va fin, lite bråkig i början men sen fin.

Bilderna är från hoppträningen i torsdags.

Likes

Comments

Var ju ett tag sen jag skrev nått här. Men jaja, har inte hänt speciellt mycket sen jag skrev senast ändå haha :p

Idag fick Toscana iallafall gå ett lugnt pass efter som hon vilat några dagar, hon trampade av sig en sko i torsdags... Hon var fin idag iallafall, men väldigt pigg. Hoppas hon är lite lugnare imorgon. Idag var även första gången jag var helt själv i stallet på länge med henne. Har behövt hjälp av någon från marken ett tag för o t.ex komma upp utan att hon hoppar iväg osv. Men idag löste vi de själva.

Likes

Comments

Testade lite nytt smink idag som bara har legat i min sminklåda ett tag o inte blivit använt så kände att det var dax o testa de nu haha.

De nya produkterna jag använde va ett läppstift ifrån colourpop i färgen "saturday", en highlighter från colourpop i färgen "flexitarian", och en liten palette med fyra ögonskuggor från kat von d i färgen "rust".
Alla sakerna var såå bra och rekommenderar dem verkligen!! Enda nackdelen var att jag fick betala ganska mycket tull för colourpop produkterna men de va det väl värt.

Likes

Comments

Har beställt hem lite nagel grejer o testade idag att göra akrylnaglar, är väldigt nöjd för att va första gången faktiskt. De är lite bubblor i och färgen är väldigt genomskinlig så kanske målar med nån färg på senare men så här får de va sålänge!

Likes

Comments

Sitter nu i min soffa med Fredrik och spelar Tvspel, eller ja, Fredrik spelar och jag tittar på just nu. Vi spelar ett spel som heter uncharted och jag vet inte egentligen riktigt vad det går ut på men man går runt och skjuter folk osv iallafall haha.

Nu ska vi snart iväg till stallet och fixa lite där, sen ska vi gymma och efter de ska vi köpa maaat, bra söndag helt enkelt.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort alls mycket, därav den påhittiga rubriken, hehe. Jag var väldigt uttråkad förut så jag satte mig och testade lite nytt smink o tog lite kort, men de ser ju aldrig lika bra ut på bild som de gör i verkligheten... Behöver verkligen en riktig kamera känner jag.

Likes

Comments

I eftermiddag åkte jag till stallet o grejade lite med Toscana, hon hade ganska mycket energi o var väldigt pigg idag så jag longerade en stund o sen skrittade jag bara runt lite i paddocken.

Nu ska jag iväg till gymmet istället o träna lite där och sen ska jag bara hem, har inget speciellt planerat ikväll så ska bara ta de lugnt, kolla på nån film och äta nått typ.

Likes

Comments