Header
View tracker

Idag fick vi reda på att Viktor Frisk och Jocke (hejainternet) skulle komma till skolan självklart när jag hade extrem fuldag, haha men kände mig ändå lite tvungen att ta kort med dem haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vet inte om det bara är jag som är fett övertaggad men jag räknar dagarna tills jag fyller 18, och igår var det 100 dagar kvar! Hehe låter ganska länge men hoppas att de går fort, orkar inte vara 17 längre, de är ju typ världens tråkigaste ålder haha.

Det jag är mest taggad på är att få ta körkort, ska bli såå nice att slippa ta bussen till skolan haha.


Sen så vill jag ju tatuera mig också så de är nått jag verkligen hoppas att jag ska våga börja göra när jag fyller 18, är ju vääldigt rädd för nålar men jag ska tatuera mig. Har redan bestämt det lixom haha.

Tycker verkligen att tatueringar är såå snyggt, haha därför jag tvingar mig själv att våga göra det nångång haha!

Likes

Comments

View tracker

Japp, som rubriken säger, idag var det färgning på schemat. Inte håret alltså (även om det skulle behövas haha) utan brynen och fransarna. Har ju färgat mitt hår mörkare och har egentligen ganska mycket ljusare hår vilket leder till att mina ögonbryn o fransar är waaay too light hehe. Så brukar färga dem ganska ofta för att de inte ska se jätteljusa ut när jag inte har smink haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna helgen är vi hos min mormor och morfar och julbakar, det blir lite allt möjligt. Änsålänge har det blivit lite kolor, karelska piroger och nu håller vi på med strykande åtgång o lite annat, jag har inte så mycket koll faktiskt haha.

Likes

Comments

Har vart lite död här de senaste dagarna men nu tänkte jag skriva lite igen. Tänkte börja dela med mig av lite favoriter när det gäller smink, och idag ska jag börja med concealers. Jag har valt ut 3 av mina favoriter som jag tänkte visa!

Nyx hd concealer är en av mina favoriter just nu, jag älskar att använda den för att highlighta under ögonen, och tycker även att den täcker helt okej!

Urban decay naked skin concealer är min absoluta favorit när jag vill ha mycket täckning. Den täcker jättebra men ser fortfarande naturlig ut på huden.

Maybelline fit me concealer. I början hatade jag denna concealern, den funkade bara inte på mig, men nu använder jag den såå ofta så den måste ju räknas som en favorit nu! Använder den när jag vill ha en lite lättare och naturligare sminkning, den täcker lite halvbra men är jättefin att använda för att jämna ut huden t.ex under ögonen.

Japp, de va mina favorit concealers, tänkte som sagt fortsätta att dela med mig av sminkfavoriter i framtiden så håll utkik om ni är intresserade av de!

Likes

Comments

Har ju svarat på lite frågor om mej själv men så mycket mer än det vet ni ju inte om mej, om ni inte känner mej då. Så tänkte berätta lite mer saker om mej nu då haha.

Jag bor utanför Lidköping, i en lägenhet med min katt, som jag har skrivit om tidigare. Jag fyller år den 15 mars, och är född år 1999. Jag går i ettan på katedralskolan i skara, på Mop, eller estetmusik eller vad man nu vill kalla det. Och ni som nu kom att tänka på det, japp, jag har gått om ett år, gick ekonomi förra året men bytte till mop iår istället.

Här kommer 5 faktan om mej (som ni aldrig kommer fråga efter eller behöva veta men som jag ändå bara vill berätta) :

- Jag älskar att skriva "haha" efter ungefär allt jag skriver, vet inte varför men blir bara så haha. Känns så dumt o bara sätta punkt men man vill inte heller fortsätta meningen så då känns de lite gladare att skriva haha o sen punkt 😁

- Många tycker att jag pratar högt men det tycker jag inte själv, haha.

- Jag älskar att göra om mitt hår, alltså typ färga det osv. Jag tröttnar så snabbt på min hårfärg...Här är några av hårfärgerna jag haft:

(Endel av bilderna är gamla och inte så vackra, därav suddigt ansikte hehe, och ja jag vet att de sliter på håret men de är ju mitt hår so)

- När jag fyller 18, vilket jag gör om typ 4 månader (👏🏻), vill tatuera mej, men är jätterädd för nålar...

- Jag vet en massa saker om mej själv (obviously) men kommer aldrig på något när jag väl ska säga de, så de får va bra såhär hehe.

Likes

Comments

Även om det bara var några veckor sen jag var där så vill jag tillbaka dit nu! Man längtar verkligen till värmen nu när det är så kallt här.

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan, hade lite sovmorgon idag. Börjar typ halv 11 tror jag.

Sitter och lyssnar lite på musik och hoppas att jag aldrig kommer fram, inte för att jag inte vill till skolan, för de vill jag, utan för att när jag väl hoppat på bussen på morgonen är jag så trött så orkar inte gå av o byta buss osv haha. Idag är det dessutom jobbigaste dagen på veckan enligt mej. Historia, engelska o matte. Inte kul. O alla lektioner är 1 h 20 min långa... Men men, de får man väl stå ut med.

Likes

Comments

Till Toscana alltså, haha. Imorgon kommer nämligen hovslagaren och fixar Toscanas skor och då ska jag äntligen få rida igen. Hon trampar av sig skorna hela tiden så nu har jag inte kunnat rida på någon vecka och nu när det inte är någon snö skulle de va bra om jag kunde träna henne lite!

Likes

Comments