Header

Testade lite nytt smink idag som bara har legat i min sminklåda ett tag o inte blivit använt så kände att det var dax o testa de nu haha.

De nya produkterna jag använde va ett läppstift ifrån colourpop i färgen "saturday", en highlighter från colourpop i färgen "flexitarian", och en liten palette med fyra ögonskuggor från kat von d i färgen "rust".
Alla sakerna var såå bra och rekommenderar dem verkligen!! Enda nackdelen var att jag fick betala ganska mycket tull för colourpop produkterna men de va det väl värt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har beställt hem lite nagel grejer o testade idag att göra akrylnaglar, är väldigt nöjd för att va första gången faktiskt. De är lite bubblor i och färgen är väldigt genomskinlig så kanske målar med nån färg på senare men så här får de va sålänge!

Likes

Comments

Sitter nu i min soffa med Fredrik och spelar Tvspel, eller ja, Fredrik spelar och jag tittar på just nu. Vi spelar ett spel som heter uncharted och jag vet inte egentligen riktigt vad det går ut på men man går runt och skjuter folk osv iallafall haha.

Nu ska vi snart iväg till stallet och fixa lite där, sen ska vi gymma och efter de ska vi köpa maaat, bra söndag helt enkelt.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort alls mycket, därav den påhittiga rubriken, hehe. Jag var väldigt uttråkad förut så jag satte mig och testade lite nytt smink o tog lite kort, men de ser ju aldrig lika bra ut på bild som de gör i verkligheten... Behöver verkligen en riktig kamera känner jag.

Likes

Comments

I eftermiddag åkte jag till stallet o grejade lite med Toscana, hon hade ganska mycket energi o var väldigt pigg idag så jag longerade en stund o sen skrittade jag bara runt lite i paddocken.

Nu ska jag iväg till gymmet istället o träna lite där och sen ska jag bara hem, har inget speciellt planerat ikväll så ska bara ta de lugnt, kolla på nån film och äta nått typ.

Likes

Comments

För er som inte vet vad det är är de den tredje delen av maze runner serien, som skulle kommit ut nu i början av 2017. Jag har väntat sen jag såg tvåan (2015) på att trean ska släppas och har inte tänkt så mycket på det efter det eftersom att den skulle släppas nu 2017. Men kollade runt lite på internet om exakt när den skulle släppas och såg då att de ändrat och inte släpper den förrän 2018, pågrund utav att Dylan O'Brien hade skadats under inspelningen osv.

Det jag vill komma fram till var iallafall att jag måste vänta ett helt år till innan jag får se trean, och det suger... Så nu får jag försöka hitta någon annan kul serie eller så och kolla på så tiden kan gå lite snabbare hahaKan vi bara enas om att Dylan är typ bäst? 

Helt klart min favorit skådespelare.

Likes

Comments

Idag tänkte jag visa mina två favorit contour kit, tänkte vissa tre men när jag tänkte efter insåg jag att jag bara använder två stycken och dessa två är de jag tycker om bäst av de jag har. Så här kommer mina favorit contour kit.

Smashbox contour kit var den produkt jag använde först när jag började med contour och är fortfarande en stor favorit hos mig. Jag tycker att färgerna är väldigt bra, contour färgen har en väldigt kall ton, ibland lite väl kall, då brukar jag blanda den med bronzern och då blir den perfekt. Man får även med en borste när man köper detta kit, vilket är väldigt bra.

Mitt andra favorit kit är från Kat Von D. Detta är den jag använder mest och jag tycker den är jättebra. De finns både kalla och varma färger och de är olika mörka så de passar många. Contour färgen i denna palett är helt perfekt för mig, inte för kall och inte för varm. Jag använder nästan alla färger i denna och tycker att alla är väldigt bra och även väldigt pigmenterade!

Likes

Comments