Att jobba ute i solen just nu under de senaste dagarna har vart väldigt varmt om man säger så! 30° och stekande sol det är inte att leka med de inte, börjar även att få en snygg bonne-bränna tack vare våra underbara piké tröjor... Det är typ som att gå runt i en bastu för de andas ju inte direkt! Jobbar i alla fall två dagar till och sen har jag en ledig dag och det ska faktiskt bli skönt även om det är väldigt kul att jobba på slussen. Nu ska jag i alla fall inte göra så mycket mer idag mer än att kanske titta på någon film!

​Fin bild Janne smygfotat på oss i slussen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade, man kanske skulle sätta igång igen... Senast var ju innan jag var i Riga och ja det jag kan berätta om den staden var att Sushin var supergod, vissa nattklubbar va väldigt orginella, staden känns väldigt liten och det var väldigt fina byggnader i den gamla delen! Shoppade faktiskt inte särskilt mycket utan blev mest miniatyr spritflaskor som jag samlar på och massa mat! Har tagit studenten och vart på bal, kanske lägger upp lite bilder från det någon annan dag. Är i full gång och jobbar på slussen i Håverud och jobbar där i morgon... Annars finns väll inte så mycket mer att berätta, vi ska snart åka till stranden för att kanske ta ett dopp!

//Viktoria

Blev en liten bild på mig och mina baes från balen ändå!

Likes

Comments

​I morgon bär det av till Riga! Har gjort klart alla inlämningar som ska in det närmsta och har egentligen bara matten som ligger där bak och gnager men har med matteboken så möjligheten för att plugga finns i alla fall! Klockan 6 tar vi i alla fall tåget i morgon till Stockholm och sen är vi där i några timmar så jag kommer få gå till Brandy Melville (!!!), lyckligaste någonsin! Men nu har jag i alla fall packat klart så är bara se på Robinson, äta och sova kvar!

// Viktoria

Likes

Comments

Borde verkligen plugga nu, har hur mycket som helst att göra innan jag drar till Riga. (OM EN VECKA!!!) Har även prov på fredag och muntligt i morgon så ska försöka få klar samhälls uppgiften idag och även börja på psykologin, känns dock som ett dött lopp men man kan ju alltid hoppas!

Har även fått hem min sport-bh nu, dock så var de matchande shortsen för små så det blir byte till en storlek större...

Likes

Comments

Var på posten och hämtade ett paket samt fick hem mitt andra par 2xu byxor i brevlådan idag! Har aldrig haft några så sköna tränings byxor som dem på mig!

Likes

Comments

​Mina köp, supernöjd är jag!

 Klicka på bilden för att komma till dem!

Likes

Comments

Sitter på kontoret och väntar på att psykologin ska börja, är väll typ 10 minuter kvar med har i alla fall lyckats döda mer än en timme och fått en betydligt mindre plånbok... Men men det var ändå helt okej saker som jag investerade i! Kommer visa när de kommer och igår beställde jag även skor och handskar så ja, dags att sluta shoppa nu om jag vill kunna spendera något över huvud taget i Riga! Tur att det är ett studiebidrag innan i alla fall!

​På tal om att inte shoppa mer, en sådan här hade jag bra allt velat ha

Likes

Comments

Äntligen fått både min body oil och hår mask, klickade hem det för ett bra tag sen och de båda är organiska!​

Likes

Comments