Header

Hej, det har råkat blivit lite tomt här men vad gör det när sommaren står utanför dörren? Sen sist har mina dagar spenderats med lilla Atesh och kommer vara så fram till torsdag. Har även åkt ner till stan för kvalitetstid med vännerna och älskade Erik som nu befinner sig på sin tågluffning med Sara! Annars? Syskonen och älskade Sebastian har kommit över hit och gjort mig lite sällskap, vilket alltid är mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lördag- Söndag. Igår kväll var jag med Nora, Tilda och Sebastian. Det blev avskedsmiddag och spelkväll som avslutades med senaste säsongen av Skam. Idag hämtade dom upp mig och Sebastian för en sista träff med Nora. Har aldrig sett fram emot sommarens slut, men nu gör man det.

Likes

Comments

Fredag. Idag förmiddag åkte familjen och kvar i huset blev jag och lilla Atesh. Har inte gjort så mycket förutom att gått promenader, fixat saker på datorn och vilat lite. Har varit en ganska lugn dag vilket varit skönt.

Likes

Comments

Lite bilder från gårdagen, allt gick jättebra och nu får vi hålla tummarna för resultatet på provet S skrev. Innan vi åkte hem till Uppsala, vandra vi runt lite i stan och åt ute innan vi tog tåget hem.

Likes

Comments

Instagram @Viktoria.Mattsson