you will be missed
Fredag. Hade som sagt anordnat en avskedsfest till Johan, som har åkt idag till Usa för att utforska nya äventyr! Han ska dit som au pair i ett år och jag är så glad för hans skull samt stolt. Saknaden kommer dock kännas. Men kvällen blev lyckad och jag är supernöjd med insatsen. 
Birthday celebration & melotime w friends 
Lördag. Firade min kära syster Johanna som fyllde 23 år här hemma med middag och tårta. Efter kalaset vinkade jag av familjen & släkten och välkomnade vännerna för Melodifestivalen. Ogiller verkligen det programmet, hur som blev det en sen och underbar kväll.
Oh, i need to lay down

Söndag. Städa hemmet och gjorde ordning saker som behövdes fixas. Bada bubblbad och åt en otrolig god middag som Sebastian lagade, han är så duktig och jag har en sån tur. Spendera sedan hela kvällen inpå natten med att lära mig Illustator. Ps fick dessa fina blommor av Nora<3

Likes

Comments

my schedule is full

Fredag. Ska packa ner lite saker som behövs ikväll och städa här hemma innan jag tar bussen till Morgongåva. Ska hinna göra lite ärenden idag och ikväll vankas det sedan en avskedsfest som jag anordnat för Johan, då han lämnar oss för USA på måndag.

Likes

Comments

Onsdag. God morgon! Vaknade för en stund sedan, ligger och myser i soffan med Sebastian. Vi ska snart ner på stan för att besöka Akademibokhandeln och lite andra butiker. Och vet ni vad? Idag är det ingen vanlig dag, för ikväll börjar min kurs, Grafisk design start på Berghs och jag är tok nervös.

Likes

Comments

kärlek till er & dem omkring

Tisdag. Morgonen bestod av frukost på sängen och serien Lie to me, som jag tycker mycket om! Klockan närmar sig halv nio och jag sitter vid datorn efter ett underbart, långt bubbelbad. Det var riktigt mysigt, ska se till att göra det minst en gång i veckan. Bubbelbad, fredags podden och levande ljus. Jag behöver verkligen det.

Likes

Comments

beautiful birthday girls

Lördag. Jennifer och Karl kom hem till oss, vi umgicks och lagade pizza. Mot kvällen åkte vi till Morgongåva för att fira våra fina vänner Märta och Linn på deras 20-årsdag! Efter många händelser och mycket skratt hamnade vi på nattbussen hem, fyllekäkade och somna för natten.

Let's lay still and eat snacks

Söndag. Har dragit mig från sängen till soffan och kollat på filmer och serier med Jennifer, Karl och Sebastian. Jennifer och Karl åkte för ett tag, kvar liggandes i soffan finns nu bara jag och har inga planer på att lämna den. Saknar gamla jag som kunde festa genom helger och må bäst. Efter en fest ligger jag numera död första och in på andra dagen.

Likes

Comments

Instagram @ Viktoria.mattsson