Header

Make mama prode

Onsdag. God dag! Igår var det tvättdag så idag har jag massa nytvättade kläder som behöver göras ordning. Ska även försöka hinna städa hemma innan jag behöver bege mig till skolan. Idag är det sista dagen på kursen, sad but it's ok. Alla ska hålla sina slutpresentationer och där efter blir det AC, after course. Får se hur länge jag stannar, tror inte jag kommer vara där så länge.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Söndag - Tisdag. Varit på OD's konsert de höll i UKK, Sebastians pappa är med i kören så lite då och då brukar vi gå och kolla. På varje stor föreställning brukar de ha en hemlig gäst, denna gång var det en opera sångare. Hon var sjukt duktig. Har annars suttit för det mesta vid datorn och fixat lite, har bland annat gjort klart det sista plugget som ska redovisas på imorgon!

Likes

Comments

I onsdags sa jag och Sebastian farväl till vår älskling, Elin som åkte i torsdags till Sardinien. Där hon kommer vara fram till November/Oktober. Alltså 100 månader, vi har aldrig varit ifrån varann så länge. Vilket vi som tur inte kommer behöva vara heller. Tack och lov för flyg.

Likes

Comments

Sen sist har väldigt mycket hänt, tänkte dela det genom några bilder.

Har haft underbara morgondagar och vädret har varit underbart! Vädret får gärna bli så igen. Lägenheten har bland annat blivit inredd och ommöblerad.

Varit mycket i Stockholm utöver skolan och gjort kursarbeten med mina olika grupper. Hamnar ofta på Urban Deli om vi inte sitter i skolan. Kan säga att rekordet för mig att sitta där ligger på 8 timmar.

Beställt mat från foodora väldigt många gånger, vi är deras bästa kunder och det blir sushi 90% av gångerna. Mmm så gott.

Har varit väldigt mycket med vännerna det har vart middagar, fest, sleepover, spelkvällar osv.

Likes

Comments

Sing with me and dance through the night

Det finns någon charm med att gå ensam längst gatorna i storstaden. Där gatlamporna och stadsljusen alltid lyser upp vägen oavsett klockslaget. Trots att rädslan är stor när man är ensam, tar det vackra ofta över tankarna.

Likes

Comments

Måndag. Är nyligen hemkommen från skolan, idag fick vi vår slutuppgift! Vilket innehåller allt vi lärt oss i tidigare inlämningar. Stressens mamma. Men det kommer bli kul, utöver det ska jag jobba med en förpackningsdesign och arbetsprovet även. Så det kommer bli en hektisk vecka framför datorn!

Likes

Comments

Instagram @viktoria.mattsson