nouw.com/viktoriaa
View tracker
View tracker
View tracker

Sitter i rummet med datorn, musiken och med miljoner tankar som flyger fritt. Det är Melissa Horn som sjunger ut och jag känner allt och inget, det är ganska fint med stunder som dessa. Älskar hennes sångtexter och hela hon, det är som terapi för själen.


Likes

Comments

Har jobbat hela veckan och fredagen firades med after work med jobbet på Norrlands nation, det bjöds på mat och drinkar. Det blev en väldigt bra kväll som slutade hemma hos S. Hela lördagen spenderades hemma hos Elin O, vilket var behövligt och mysigt. Fick tyvärr inga bilder från helgens bravader.

Likes

Comments


Onsdag. Snön försvinner sakta men kylan håller sig bestämt kvar. Blir att gå till sängs tidigare ikväll, känner hur tröttheten tar över kroppen. Men innan dess ska jag ta en varm dusch, dricka en kopp te och mysa framför tv-skärmen. Dagen har annars gått fort och det har varit en mycket bra dag bortsett från försovningen.


Likes

Comments

Tisdag. Känner hur denna vecka kommer sussa förbi snabbt, men det känns bra har inget emot det. Sedan förra veckan har jag lyssnat på fredags podden med systrarna Hanna & Amanda som jag fattat tycke för. Tänkte dock lyssna på par podden denna vecka, tyvärr ligger den fortfarande på nedladdning bland 1766 andra avsnitt/poddar. Så fredags podden får höras ut lite mer.


Likes

Comments