Header

Last days

" Tisdag - Onsdag . Passade på att göra ärenden och fixat lite i hemmet. Vi har äntligen fått tillbaka våra fönster efter de varit på renove…"

Sunday funday

" Söndag . Som alla söndagar ser jag det som min vilodag och städdag. Idag har jag kollat serie och bara varit, så himla behövligt! Storstäd…"

Mer sånt här tack

" Lördag . Största delen av dagen har spenderats i sängen, måendet var inte på top efter gårdagen. Ätit massa gott och kollat serie. Sitter …"

it was a good day

" Fredag . Igår efter skolan åkte jag och min arbetsgrupp hem till Madde för att fixa vår redovisning efter den feedback vi hade fått. Vi ha…"

Tisdag - Onsdag. Passade på att göra ärenden och fixat lite i hemmet. Vi har äntligen fått tillbaka våra fönster efter de varit på renovering i nästan tre veckor! Så skönt att inte komma hem till en kall och mörk lägenhet.

Torsdag. Nora och Rojev kom över, vilket var jättemysigt! Slutade sedan upp med att jag, Sebastian och Nora gick på bio och kollade på IT. Den var bra, vet dock inte om jag skulle inte rekommendera den till någon om man redan sett originalfilmen eller är ute efter en skräck-skräckis.

Likes

Comments

Söndag. Som alla söndagar ser jag det som min vilodag och städdag. Idag har jag kollat serie och bara varit, så himla behövligt! Storstädade sedan hela hemmet, dammsög, städa badrummet och torkat alla golv samt sorterat några lådor. Och som varje söndag på kvällen målar jag naglarna, inför denna vecka är det en mörklila färg som pryder mina naglar.

Likes

Comments

Lördag. Största delen av dagen har spenderats i sängen, måendet var inte på top efter gårdagen. Ätit massa gott och kollat serie. Sitter nu vid datorn och lyssnar på musik, drömmer mig bort bland tumblr bilder samt kollar youtubers. En behövlig lördag.

Likes

Comments

Fredag. Igår efter skolan åkte jag och min arbetsgrupp hem till Madde för att fixa vår redovisning efter den feedback vi hade fått. Vi hade det väldigt mysigt och vid sex tiden tog jag tåget hem till Uppsala. Hemma vankades det quiz fest med vännerna vilket var jättekul! Slutade sedan upp på Bj vilket var roligt? Ovanligt.

Likes

Comments

Instagram @Viktoria.Mattsson