Header

Onsdag. Halva veckan har nu gått och längtan efter helg är stor. Det som står på schemat idag är att plugga, städa och lite annat som bör göras. Idag ska jag försöka göra klart så mycket som möjligt, har nämligen skjutit upp en massa saker som jag måste ta hand om.. Blää, men vet att det kommer kännas så underbart i slutändan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lördag. Städade hemmet och skickade in skolarbetet. När tiden närma sig började jag pynta och gjorde ordning inför kvällens födelsedagsfirande! Vid klockan 8 började folk komma och det blev en riktigt rolig hemmafest, fylld med lekar & skratt som tog slut vid 3-tiden. Det blev verkligen en lyckad kväll.

Oh my, I didn't want to let go

Söndag. Inte vilken söndag som helst utan Sebastians 21-års dag! Klockan 9 blev vi upphämtade av hans föräldrar för en överraskningsdag. Vi åkte till Stockholm och hälsa på nyfödda Louise, för första gång. Det var verkligen speciellt har aldrig hållit i ett nyfött barn, bara barn som har varit månader gamla (typ 8 månader/ett år osv). Men kan säga att det absolut inte är samma sak. Verkligen en upplevelse och det skapade verkligen en längtan efter ett eget!! Men det får vänta ett tag..

Efter vi hade varit hos Diana & Johannes åkte vi vidare till nästa överrasknings destination, Fotografiska. Vilket var jättekul, mest uppskattat av mig kanske. Efter gått en tur och vandrat runt avslutade vi dagen med att köpa hem en poster/tavla som vi dock inte fått upp ännu, så visar den någon annan gång.

Fick mig en underbar helg!

Likes

Comments

​svartvita bilder skapar en sån charm

Fredag. Cyklade ner till Ica med Sebastian och handla hem lite varor som behövdes, därefter gick vi till frisören för att göra han stilig inför morgondagens firande för han och Karl. Sitter nu vid datorn och ska göra klart skolarbetet, sen blir det att städa hemmet och ha spakväll. Det blir en väldigt mysig fredag om ni frågar mig. Önskar er en fin fredag

Likes

Comments

Vandra runt i kläning och låtsas som om sommaren redan är här

Fredag. Solen tar för sig och vad ska jag säga, jag älskar dagar som dessa! Som ni säkert märkt har jag pysslat lite med min design ett tag, ville ha något eget och något snyggt. Tror jag lyckades med det nu, är nöjd. Nu måste jag bara steppa upp mig på bild fronten.

Likes

Comments

Senast i form av bilder och korta undertexter

Spenderat timmar i köket samt vardagsrummet och arbetat med en app/ skolarbeten. Dagarna har bjudit på underbart väder och kan inte se snö så långt ögat når. Lycka

Beställde mat genom appen Foodora som jag älskar, åt världens godaste sushi dessutom! Tar endast 30 min och man kan välja mellan Uppsalas "alla" restauranger.

Måndag- Torsdag. Tänkte bara skippa en dag men det råkade bli fler. Har sen måndags haft fullt upp med skolarbete och massa annat. Är helt slut. Även denna helg är fylld av händelser men mer om det i ett senare inlägg! Hoppas ni haft en bra vecka, den har gått super snabbt och imorgon är det fredag?? Hänger knappt med.

Likes

Comments

Instagram @viktoria.mattsson