Header
  • Blomster inga konster

    " Igår var det ingen vanlig fest som hölls utan en hejdå fest till Erik och Klara som lämnar Uppsala…"

  • Babe

    " Fredag . Idag har jag varit helt slut, men lyckades få ordning på allt som skulle göras. Blev nyss…"

  • Ok, so do you wanna go out?

    " Tisdag- Torsdag . Har varit med vännerna, druckit alkohol i mängder och besökt nation, skrattat my…"

Måndag. Åkte med Sebastian till Stockholm, han hade inskrivning på KYH där han ska plugga Front end utvecklare. Vi passade samtidigt på att åka till Forsbergs skola som jag ska börja på och jag ska plugga grafisk design/reklam. Det kommer bli två spännande och roliga år som väntar oss båda. Riktigt kul.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fredag- Lördag. Finns knappt bilder från helgen, men det blev en rolig helg om man bortser från bj båda dagarna. Annars? Druckit med vännerna och i lördags var jag med mina saknade tjejer vilket var riktigt kul!!

Söndag. Vaknade och var döende bakis, for real. Lyckades ta mig ur det och åkte hem till Märta på landet tillsammans med Erik och Sebastian. Hade en liten kräftskiva, spela spel, pratade och bara var. En riktigt mysig söndag.

Likes

Comments

Fredag. Kollar klockan och får panik då jag fortfarande sitter i soffan i underkläder fastklistrad med datorn. Om en stund kommer vännerna över hit. Ska duscha, städa hemmet, fixa mig samt försöka hinna måla naglarna innan.

Likes

Comments

Oj vad vi festar till det nu i slutet av sommaren, både på uteställen och hemma med Foodora. Men det tycker jag är okej, för snart kommer det inte finnas tid för det.

Likes

Comments

Instagram @Viktoria.Mattsson