Hej alla. 😊 Jag här igen.

Jag vill berätta att jag fortfarande äter mestadels frukt och det kommer jag fortsätta göra resten av livet. Det som har hänt i min kropp sedan 26 april är helt fantastiskt!

Sedan jag var liten har jag haft problem med massa saker i min kropp. Psykiska besvär såsom oro/ångest, svåra sömnproblem, mens rubbningar, blåsor på äggstockarna, hemsk värk i äggstockarna, allergier, problem med övervikt, eksem m.m

Jag har aldrig varit en människa som tror på mediciner som en långsiktig lösning därför har jag provat mycket inom det alternativa. ( är glad för det och att jag aldrig gett upp) 👍

Just nu så kör jag vattenmelonfasta. Äter bara vattenmelon alltså. 🍉🍉🍉

Är någon nyfiken på vad jag gjort för att bli bra så hör gärna av er till mig. Kroppen är helt fantastisk. Bara den får det den behöver.😊

Jag sover hur bra som helst nu och har gjort ett tag. Detta är som att ha ett nytt liv. Jag har ingen ångest eller oro och mensen håller på att komma igång. ❤

Jag vet dock att jag har mer skit kvar i kroppen. Kroppen som gud glömde. 😜 tur man kan skämta om saker. Det kunde jag inte göra ifjol.


All kärlek från mig.❤

Lätt att glömma bort att jag höll på att dö förra året och början på detta.

Massa kärlek till mig själv med.❤❤❤ Det kan man aldrig få för lite av.❤

​Älskar er och våra fina mössor. ❤😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla!😊Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har hänt en hel del så har inte haft tid att skriva. Jag kan i alla fall glatt meddela att jag bara mår bättre och bättre....fortfarande. ❤ verkar inte finnas nån gräns för hur bra man kan må.😀

Jag som alltid haft sömnproblem sover nu varje natt och jag sover bra!

Detta är en obeskrivlig lycka för mig. Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag aldrig har gett upp utan kämpat vidare och alltid gått min väg vad andra än säger.

Livet är för kort för att må skit. Se till att göra det du vill av din tid och ditt liv. Det ska jag göra! ❤😃


Likes

Comments

Hej jag heter Viktoria och är nykterist och fruktarian! ( iaf just nu.)😊

Vilka vill fortsätta umgås med mig?😉 Jag har nog inte varit så snäll själv alla gånger så förlåt mig om jag sårat någon.

På grund av att jag inte dricker alkohol så har jag blivit kallad tråkig och fått höra att man inte kan gå på krogen med en sådan som mig. Plus andra saker.

Angående att äta bara frukt så märks det att folk stör sig på det. På flera olika sätt.

Jag kommer fortsätta med detta. För min egen skull. Jag ska läka min kropp!😀💪

Återigen...fokus må bäst!!!❤❤❤😀


Likes

Comments

Bilderna får tala för sig själv! 😊😊😊❤

Det var inte bara utsidan som var annorlunda heller utan det absolut viktigaste...Hur jag mådde på insidan och det var SKIT på alla sätt. 👎👎😎

Jag sov piss trots sömntabletter, gick upp sjukt mycket i vikt, var orolig, kände mig borta i huvudet m.m.

Nedersta bilderna är tagna 22 feb resp 16 juni. På bilden till vänster hade jag ätit antidepressiva i ca 8 veckor och hade inte sovit på ca 1 vecka!! Helt sjukt! Stackars människa!

Jag hade även hallucinationer av sömntabletterna.

27 april började jag köra min frukt detox.❤❤tack o lov!!

Detta har räddat mig:


Vad väljer man helst?

Äta frukt och örter eller en kasse med mediciner och hemska biverkningar. För mig är svaret solklart!❤😀

Jag har fått många skeptiska kommentarer men jag har kört mitt race ändå. Som alltid.😉 Inte alltid blir det bra men denna gång så kan jag nog hissa flaggan i topp! 😊


Hur grym är inte jag! 😎

Likes

Comments

Det finns ingen gladare människa än mig just nu tror jag.❤ Jag vill bara gå ut och skrika jag älskar er till allihopa!

Jag mår bättre och bättre. Kommer säkert ha uttsättningssymtom fler dagar men känslan jag har nu är ren glädje och kärlek! Det var mer än ett år sedan sist om inte mer!

Jag älskar mig själv så mycket för att jag tagit mig hit där jag är nu. Från helvetet . Jag är även stolt över att jag provade mediciner. Nu vet jag att det inte är min lösning. Har jag alltid vetat egentligen!😁

Jag känner fortfarande att jag behöver ta det lugnt så därför är jag hemma från jobbet.

Lyssna på kroppen är det absolut viktigaste och efter allt jag gått igenom så har jag verkligen lärt mig det.❤❤❤

2017 kommer bli mitt år!


​Mamma är värd många rosor. Hon har stöttat mig så hon själv höll på att gå under. Älskar dig.❤❤❤

Likes

Comments

Det allra viktigaste här i livet, i allafall för mig är att må bra.

Dessa tre ord i dagens rubrik har blivit mitt mantra. När jag var mer död än levande och allt var mörkt så var det 1 cell som fortfarande ville leva.

Jag låg i min säng med svettningar, hjärtklappning, hallucinationer, hemsk värk i äggstockarna, panikattacker, gråttattacker, sömnlöshet i flera dygn m.m . Åkte in på akuten efter att ha ringt 1177 men blev hemskickad.(nov 2016 om jag inte minns fel. Även 1 gång innan.)

Då när jag låg där efter att ha kommit hem från akuten så knäppte jag en bild på mig själv och la ut den på facebook och skrev hur jag mådde. Jag skrev att jag många gånger funderat på att ge upp men att jag har valt att kämpa. Av alla biljoner celler i kroppen så var det bara 1 som ville kämpa och det måste ha varit en sjukt stark cell för här är jag idag. I livet. Fortfarande en bit kvar men skillnaden är makalös.

Den där cellen har tagit mig hit där jag är i dag. På vägen så har jag fått en hel del skit och utmaningar men jag har behållt mitt fokus och gått min väg. Det kommer jag fortsätta att göra.😊

Världen är full av skit men det är vi själva som väljer vad vi vill fokusera på. (Som tur är😜) Sen att det inte alltid är topp är en annan sak för det kan det aldrig vara. Det är därför jag känner att det är så viktigt att dela med mig av allt detta.

Inte många som vågar prata om det och det förstår jag fullt ut men för mig är det en del i processen. 😊💗

Stora kramar från mig.

#fokusmåbäst 😎✌💗

Likes

Comments

Hej! 😎😊 Nu är det 1 vecka sedan jag slutade helt med antidepressiva efter att ha trappat ner under ett antal veckor. ( Jag slutade med lugnande och sömntabletter tidigare) 👍

Utsättningssymtomen var inte att leka med. Raseriutbrott , gråttattacker och en hjärna som inte fungerade.

Jag sa till flera att jag skulle lämna min sambo bland annat. Blev jobbigt hemma så jag flyttade till mina föräldrar 1 vecka men nu har jag bott hemma med min fina sambo i drygt 1 vecka. Blir vi osams igen så får jag väl flytta tillbaka då.😜skämtosido.

För 2 dagar sedan så kände jag att det var dags att lägga in en raw sallad till kvällen. (Har ätit frukt, bär och meloner i över 40 dagar)Gud va gott den smakade!

Det jag har glömt att nämna tidigare är att förutom frukten så tar jag även örtkomplex för att stötta njurar, binjurar, körtlar och hormoner och även extrakt av binjure och hypofys. Det är denna kombination som fått mig att kunna sluta med alla mediciner. Jag känner även att kroppen börjar balanseras

#fokusmåbäst


Zucchini pasta med världens godaste tomatsås!❤Vattenmelon lunch med fin utsikt.😊

Fina färger i kundvagnen.😊❤

Likes

Comments

Hej alla fina därute. Jag vill börja med att tacka alla som har stöttat mig i min resa. Det var riktigt riktigt illa med mig men det har ni säkert redan förstått.

För 40 dagar sedan var jag så nerdrogad så jag knappt kom upp ur sängen på morgonen och min annars så kloka /kvicka hjärna var en dimma och ett mörker.

HC ville höja min dos på antidepressiva ytterligare men nån liten del av mig vaknade till liv och kände att nu får det vara slut på den här skiten.

På nått sätt så började jag äta bara frukt, bär och meloner.( tips från bästa gruppen på facebook, body cleanse sweden❤) Jag har lärt mig en läxa efter hormonsalvan så jag funderade noga på om att äta bara frukt kunde skada mig. Jag kom fram till att det inte var någon fara att prova så det gjorde jag och idag tackar jag gud för det!

I denna underbara facebook grupp som är fylld av kärlek finns underbara människor som stöttar varandra på vägen mot läkande.

På bara dag 3 med frukt så började jag få ett annat medvetande. Det kändes som om någon gegga rann ut ur huvudet. Det motiverade mig att fortsätta. På resans gång så har det varit sjuuukt jobbiga dagar med. Jag har haft frossa, illamående m.m m.m

Nu på ca dag 40 så har jag slutat med alla mediciner. Jag har ingen hjärtklappning eller oro på morgonen när jag vaknar och jag kan SOVA!!!! Helt underbart!!❤

Det som har varit jobbigt nu senast är utsättningssymtomen av antidepressiva. Ursäkta mig men vilket gift. Jag bodde 1 vecka hos mina föräldrar förra veckan. Tog massa konstiga beslut och mådde sååå konstigt. Hade behövt varit inlagd. Tur mamma o pappa ställde upp ❤. Ville inte att Daniel skulle behöva utstå mer. Kan ta några veckor till innan symtomen försvinner men jag upplever att det blir bättre och bättre för varje dag.

Pussar och kramar från mig!

Fokus må bäst!!!💪💪✌✌😀😀❤❤

Likes

Comments

Idag är det 17 dagar sedan jag började min frukt detox. Jag äter bara frukt, bör och meloner och dricker vatten ..inget annat.

Det jag har varit med om dessa dagar är helt otroligt. Jag har slutat med alla mediciner utom antidepressiva som jag dock håller på att trappa ner.

I och med att jag mått skit på olika sätt hela livet och inte fått någon bra hjälp så har jag sökt mycket info själv och provat olika saker.

För 20 dagar sedan kändes som den sista pusselbiten föll på plats.

Titta på Dr Morse på youtube säger jag bara!

Det har hänt så sjukt mycket med mig på dessa 17 dagar med frukt. Jag är en ny människa. Hyper oron/stressen är borta, jag har energi och är glad ( Daniel märker stor skillnad), har haft både emotionell och fysisk utrensning m.m .

Jag tänker köra på detta minst lika länge till. Kan bli längre med!❤

🍊🍉🍎🍏🍐🍍🍌🍋🍒🍓

Likes

Comments

Hej!😃

Jag har länge haft tron att fruktsocker inte är bra för mig med tanke på blodsockret. Efter mycket läsning och en hel del youtube tittande så känner jag att jag vill prova slå hål på den tanken. Man kan inte veta förrän man har provat!

Jag äter alltså nu enbart frukt, bär och meloner för att detoxa kroppen. Örtteer och citron vatten med. Inget annat. Jag har inte bestämt hur länge jag ska köra men 1 månad vore bra! Jag tar dag för dag till att börja med.

Målet jag har inställt är att må bäst!😃✌💪 som alltid.

Jag är laddad.😁

Är ni intresserade så sök på Dr Morse på youtube. .

Likes

Comments