Hade någon sagt till mig att jag en dag skulle äta i princip bara frukt så hade jag sagt att den människan var galen.

Nu tycker alla att jag är galen. 😜 Jag har provat det mesta inom kost och läst mycket men frukten slår allt.

Jag möter flera som säger:

-Viktoria, tror du inte det är placebo? Att du tänker dig till hälsa. 

Jag kan svara lätt på den frågan att det inte är så. Då hade jag varit frisk för 20 år sedan. Jag som provat allt och alltid gått in med tanken att må bra!

Finns även flera som sagt att jag snart kommer må skit igen. Tråkigt med sådan inställning.

Självklart är det fler saker som spelar in i måendet. Såsom relationer, trivsel med jobb, soljus och träning/vila med mer men jag har märkt hur stor del det vi stoppar i oss har.

Älskar min frukt och vad den gör med kropp och psyke. ❤ Älskar även mitt liv just nu så det är lovande.😊

Så skål från mig. Alla dagar i veckan!😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla snyggingar därute.😊 Rapport från mig i Skinnskatteberg.

Jag trivs så himla bra här. Jag och min älskade boende kompis har redan ångest för att dessa år snart är slut. Haha. Det säger en hel del.

Jag flyttade för drygt 4 veckor sedan ihop med en tjej jag aldrig träffat förut. Ingen av oss kunde tro att det skulle bli så bra. ❤ Känns som att veckorna inte riktigt räcker till. Varje dag känns som fredag.

Underbara människor i kombination med att vara ute i skog och natur är en otroligt bra kombo. Är tacksam för denna tid och glad att jag fått chansen. I julas när jag låg inlagd så trodde jag inte detta skulle vara möjligt. Nu vet jag att i stort sett allt är möjligt.

Så återigen tack för allas stöd och tack till mig själv att jag är så sjukt envis.
Likes

Comments

Hej alla fina. Kul att ni hittat till min blogg. Det har nu gått 2 veckor sedan jag började min utbildning till skogsmästare .

Första veckan hade vi inspark , innehållandes bl a myr/gyttje brännboll. Alltså vilken rolig vecka säger jag bara. Jag har haft så sjukt kul (obs! Utan alkohol!👍😀) Jag är sjukt stolt över mig själv och den väg jag väljer att gå.

Vill även berömma kåren här på skolan och de ansvariga som trök på att ingen skulle känna sig tvingad att dricka alkohol. Dock så slås jag fortfarande av att det normala är att supa. Jag har själv också druckit och varit full så jag förstår precis men nu när jag känner hur bra jag mår utan sprit så är valet så himla enkelt.

Många gånger har jag druckit för att andra skulle bli nöjda och inte för att jag själv ville. Det är slut på den tiden nu.😊

Det finaste man kan göra mot sig själv är att unna sig hälsa och välmående tycker jag. ❤ Synd att man ska behöva må så fruktansvärt dåligt innan man fattar det bara.

Jag hoppas kunna inspirera andra att också våga gå sin väg. Tror och vet att det är många som dricker mer än vad dom själva egentligen vill.❤ Nån som håller med?


Bamse kram!Likes

Comments

Hejsan!😀

Ja nu har jag flyttat till sydligare grader...nämligen Skinnskatteberg!

3 års studier till skogsmästare väntar. Spännande ska det bli. Kan bli tufft att komma in i gemenskapen när man som blivande skogsmästare varken dricker alkohol, kaffe eller äter kött. 😜 haha. Men som tur är så är jag ju hyfsat snygg så ska nog kunna charma in mig bland karlarna. 😉

Jägare som dom är nästan hela bunten och alkohol förekommer har jag hört. ( misstro mig inte..jag har inget emot dom som väljer att dricka alkohol, kaffe och äta kött😊) sålänge dom respekterar mig så är allt bra!

Återigen, hälsan går före allt annat. Räknar med att få ta en hel del skit men jag kommer köra på med min frukt och mitt vatten.😊

Blir nog en skogsmästare av mig ändå med.

Önska mig lycka till!😊

Likes

Comments

Hej alla. 😊 Jag här igen.

Jag vill berätta att jag fortfarande äter mestadels frukt och det kommer jag fortsätta göra resten av livet. Det som har hänt i min kropp sedan 26 april är helt fantastiskt!

Sedan jag var liten har jag haft problem med massa saker i min kropp. Psykiska besvär såsom oro/ångest, svåra sömnproblem, mens rubbningar, blåsor på äggstockarna, hemsk värk i äggstockarna, allergier, problem med övervikt, eksem m.m

Jag har aldrig varit en människa som tror på mediciner som en långsiktig lösning därför har jag provat mycket inom det alternativa. ( är glad för det och att jag aldrig gett upp) 👍

Just nu så kör jag vattenmelonfasta. Äter bara vattenmelon alltså. 🍉🍉🍉

Är någon nyfiken på vad jag gjort för att bli bra så hör gärna av er till mig. Kroppen är helt fantastisk. Bara den får det den behöver.😊

Jag sover hur bra som helst nu och har gjort ett tag. Detta är som att ha ett nytt liv. Jag har ingen ångest eller oro och mensen håller på att komma igång. ❤

Jag vet dock att jag har mer skit kvar i kroppen. Kroppen som gud glömde. 😜 tur man kan skämta om saker. Det kunde jag inte göra ifjol.


All kärlek från mig.❤

Lätt att glömma bort att jag höll på att dö förra året och början på detta.

Massa kärlek till mig själv med.❤❤❤ Det kan man aldrig få för lite av.❤

​Älskar er och våra fina mössor. ❤😃

Likes

Comments

Hej alla!😊Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har hänt en hel del så har inte haft tid att skriva. Jag kan i alla fall glatt meddela att jag bara mår bättre och bättre....fortfarande. ❤ verkar inte finnas nån gräns för hur bra man kan må.😀

Jag som alltid haft sömnproblem sover nu varje natt och jag sover bra!

Detta är en obeskrivlig lycka för mig. Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag aldrig har gett upp utan kämpat vidare och alltid gått min väg vad andra än säger.

Livet är för kort för att må skit. Se till att göra det du vill av din tid och ditt liv. Det ska jag göra! ❤😃


Likes

Comments

Hej jag heter Viktoria och är nykterist och fruktarian! ( iaf just nu.)😊

Vilka vill fortsätta umgås med mig?😉 Jag har nog inte varit så snäll själv alla gånger så förlåt mig om jag sårat någon.

På grund av att jag inte dricker alkohol så har jag blivit kallad tråkig och fått höra att man inte kan gå på krogen med en sådan som mig. Plus andra saker.

Angående att äta bara frukt så märks det att folk stör sig på det. På flera olika sätt.

Jag kommer fortsätta med detta. För min egen skull. Jag ska läka min kropp!😀💪

Återigen...fokus må bäst!!!❤❤❤😀


Likes

Comments

Bilderna får tala för sig själv! 😊😊😊❤

Det var inte bara utsidan som var annorlunda heller utan det absolut viktigaste...Hur jag mådde på insidan och det var SKIT på alla sätt. 👎👎😎

Jag sov piss trots sömntabletter, gick upp sjukt mycket i vikt, var orolig, kände mig borta i huvudet m.m.

Nedersta bilderna är tagna 22 feb resp 16 juni. På bilden till vänster hade jag ätit antidepressiva i ca 8 veckor och hade inte sovit på ca 1 vecka!! Helt sjukt! Stackars människa!

Jag hade även hallucinationer av sömntabletterna.

27 april började jag köra min frukt detox.❤❤tack o lov!!

Detta har räddat mig:


Vad väljer man helst?

Äta frukt och örter eller en kasse med mediciner och hemska biverkningar. För mig är svaret solklart!❤😀

Jag har fått många skeptiska kommentarer men jag har kört mitt race ändå. Som alltid.😉 Inte alltid blir det bra men denna gång så kan jag nog hissa flaggan i topp! 😊


Hur grym är inte jag! 😎

Likes

Comments

Det finns ingen gladare människa än mig just nu tror jag.❤ Jag vill bara gå ut och skrika jag älskar er till allihopa!

Jag mår bättre och bättre. Kommer säkert ha uttsättningssymtom fler dagar men känslan jag har nu är ren glädje och kärlek! Det var mer än ett år sedan sist om inte mer!

Jag älskar mig själv så mycket för att jag tagit mig hit där jag är nu. Från helvetet . Jag är även stolt över att jag provade mediciner. Nu vet jag att det inte är min lösning. Har jag alltid vetat egentligen!😁

Jag känner fortfarande att jag behöver ta det lugnt så därför är jag hemma från jobbet.

Lyssna på kroppen är det absolut viktigaste och efter allt jag gått igenom så har jag verkligen lärt mig det.❤❤❤

2017 kommer bli mitt år!


​Mamma är värd många rosor. Hon har stöttat mig så hon själv höll på att gå under. Älskar dig.❤❤❤

Likes

Comments

Det allra viktigaste här i livet, i allafall för mig är att må bra.

Dessa tre ord i dagens rubrik har blivit mitt mantra. När jag var mer död än levande och allt var mörkt så var det 1 cell som fortfarande ville leva.

Jag låg i min säng med svettningar, hjärtklappning, hallucinationer, hemsk värk i äggstockarna, panikattacker, gråttattacker, sömnlöshet i flera dygn m.m . Åkte in på akuten efter att ha ringt 1177 men blev hemskickad.(nov 2016 om jag inte minns fel. Även 1 gång innan.)

Då när jag låg där efter att ha kommit hem från akuten så knäppte jag en bild på mig själv och la ut den på facebook och skrev hur jag mådde. Jag skrev att jag många gånger funderat på att ge upp men att jag har valt att kämpa. Av alla biljoner celler i kroppen så var det bara 1 som ville kämpa och det måste ha varit en sjukt stark cell för här är jag idag. I livet. Fortfarande en bit kvar men skillnaden är makalös.

Den där cellen har tagit mig hit där jag är i dag. På vägen så har jag fått en hel del skit och utmaningar men jag har behållt mitt fokus och gått min väg. Det kommer jag fortsätta att göra.😊

Världen är full av skit men det är vi själva som väljer vad vi vill fokusera på. (Som tur är😜) Sen att det inte alltid är topp är en annan sak för det kan det aldrig vara. Det är därför jag känner att det är så viktigt att dela med mig av allt detta.

Inte många som vågar prata om det och det förstår jag fullt ut men för mig är det en del i processen. 😊💗

Stora kramar från mig.

#fokusmåbäst 😎✌💗

Likes

Comments