-Blivande mamma

Här har ni världens bästa pappa💙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

BVC har nyss varit här och gjort hembesök! Isaac väger nu 4,5kg! En ökning på 350 gram på en vecka. Stadig kille det här haha. Mer lär han gå upp nu när han endast äter ersättning. Vilket sköterskan verkade störa sig lite på.. men det får hon göra. Jag och mitt barn mår bäst så här, det vet jag bättre än hon. Så där tänker jag inte vika ner mig! Fick även D-droppar nu så gruvar mig för att han ska få ont i magen av dom nu istället... verkar ju rätt vanligt.

Ikväll blir det vanligt fredags mys hos oss, tvättstuga! Brukar passa på eftersom de inte är många som vill tvätta på fredagkvällar! Men först blir det middag!

Likes

Comments

Efter 8 målet mat så följde vi med Anton och Diaz ner till fagerstranden och gick promenad! Sakta gick det eftersom jag fortfarande är så jäkla klen... svetten bara rann och jag började må super illa.. så nu ska vi hem och äta frukost och se om det blir bättre!

Likes

Comments

Natten till torsdag vill jag bara radera ur minnet. 2 på natten vaknade Isaac och somnade om 11 på förmiddagen igen. Inget dög, han skrek och skrek. Förmodligen ont i magen eftersom att han på natten bara skulle snutta och amma. Så på morgonen köpte Anton ny ersättning som är för känslig mage. Så vid 11 tvär däcka han ända till 3! Och nu inatt har vi sovit i sängen och han har vaknat ungefär var tredje timme och velat ha mat. Så nu är amningen helt lagt på hyllan då varken han eller jag mår bra av det. Han blir arg och jag stört bölar.

Så nu går jag runt invirad i en handduk för jag läcker igenom inläggen i bh-n på typ 5 minuter haha! Hoppas det går över fort

Likes

Comments

Hur är det möjligt att känna så här mycket starka känslor för något så litet på en och samma gång? Kan börja gråta utav att titta på honom bara. Älskar honom så det gör ont i hela kroppen på mig. Jag lyssnade under graviditeten på Tommy Ivarssons sommarprat om sin son som dog i ung ålder, blev berörd då så klart men lyssnade på det igen härom natten då jag låg vaken med Isaac och började stört böla och fick stänga av, klarade inte av att höra!

sekunden Isaac kom upp på mitt bröst blev allt så självklart på en gång. Från den sekunden kan jag inte tänka mig ett liv utan honom. Vår fina älskade son, som jag och min älskade Anton skapat💙

Likes

Comments

Började morgonen att ringa VC eftersom BVC inte hade några sköterskor närvarande på hela dagen. Isaac är lite risig i magen tycker jag, men pigg som vanligt i övrigt. Ringde VC vid 8:30 och fick tid 9:30. Så det va snabbt ut med hunden och fixa i ordning sen lämna hunden hos mamma och ut till Söråker! Men läkaren trodde inte det var nånting eftersom hans allmäntillstånd var så fint. Så nu är vi hemma igen och Isaac sover gott i soffan bredvid mig💙

Likes

Comments

Skickade iväg Isaac med sin pappa och Diaz på morgon promenad. Första turen i barnvagnen! Medan passa jag på att duscha och nu lutar jag mig tillbaka efter en lång natt.
Tror inte det var ersättningen som spökade för Isaac, för han har fortsatt små ont i magen ibland trots att jag endast ammar nu igen. Jobbigt att vara liten och vara gasig i magen! Han blir ju väldigt trött utav det själv så när han väl får ro att sova så kan han sova rätt länge, igår kväll sov han 4h på raken och det är rekord hittills!

Idag blir han två veckor också, två veckor och har redan storlek 62 som sitter som en smäck... stora killen💙

Likes

Comments

Isaac fick lite magknip utav ersättningen, men inte så farligt. Så sedan igår eftermiddag har jag endast ammat igen. Och inatt sov han bredvid mig i soffan och vi sov med 3h intervaller🙌🏻👏🏻

Nu ligger vi i sängen och Isaac sover igen och jag ser på film och sträcker ut kroppen, flera nätter på soffan börjar ta ut sin rätt..

Likes

Comments

20:30 fick han 50/60ml ersättning ungefär (hade ammat en hel del innan) och sedan dess sover han. Nu ligger han där i SIN säng och jag i MIN! Är livrädd att detta är för bra för att vara sant alltså!

Likes

Comments

Inatt har nog varit värst hittills, ammat mer än 1 gång i timmen. Skaffat en app på telefon så jag håller koll på när och hur länge jag ammar så den användes flitigt inatt!

Vid lunch kom mamma och pappa förbi, och då hade dom varit på babyproffsen och pratat med dom så vi fick en Nuk flaska med extra små nappar, och titta på pojken! Han sover som en klubbad!! Han brukar sova dagtid ja, men nu sa det bara pang så sov han djupt på någon sekund och det har ALDRIG hänt! Så tack Gud för ersättning.

Nu ska vi åka på kalas, brors sonen fyllde 2 år igår💙

Likes

Comments