Minnen som aldrig försvinner - Dagarna är tunga

Dagarna går och man kämpar, men tankarna är någon helt annanstans ibland. Även fast man förändrat sig så pass mycket, så sitter minnena kvar. Bilder, tatueringar och annat.

Mitt förra liv, det snurrar runt i skallen hela tiden, men det finns inte mycket att göra åt saken, gjort är gjort.

Det har nu gått 3 månader sen jag flytta ifrån det som var jag, ett liv som jag kommer minnas hela tiden. Jag kämpar på än och det kommer jag alltid att göra!

Bilden ovan, med mina ben... Där har vi 2 tatueringar som har historier bakom sig. Minnen, som aldrig kan försvinna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Ge mig styrkan att kunna fortsätta

​​​Som rubriken lyder, ge mig styrkan! Jag har så sjukt mycket att göra innan sommaren känner jag, detta är en del av böckerna som jag måste sätta mig och läsa igenom. Inte nog med det, så har jag lite arbeten som sagt att läsa.

Hur ska man lyckas orka göra detta samtidigt som man har massvis med annat i tankarna. Det är så sjukt tungt ibland! Det var bara en kort jäkla beskrivning av hur jag känner just nu.. Rent av psykiskt trött men det blir bättre! Wohhh!

Likes

Comments

Det drar ihop sig

Woho! Bilden ovan är kunglig lär jag säga! Älska snapchat! Det börjar dra ihop sig sa frugan! Imorgon har jag responsdag i skolan, där en person ska läsa min uppsats, sedan ge respons på den så jag kan göra den bättre, jag ska göra samma sak åt en annan person.

Detta är sjukt läskigt tycker jag, då det är skola och min klass. Jag har så svårt att göra sånt här inför personer jag tycker gör sakerna sjukt mycket bättre än mig. Det känns ofta som jag inte passar in där, jag vill liksom istället göra mina arbeten själv och skicka in och slippa visa upp inför helklass. Haha ! Sjukt pin!

Men det ska nog gå bra, nu har vi nyss ätit frukost och jag tar min morgonkaffe! Ska försöka vakna till lite sen kommer jag med nytt inlägg om dagen lite! Tjo!

Likes

Comments

​Dagens övningar

​​​Dagens övningar är sjukt roliga. Det består av totalt:

1.Jumping jacks
2.Curtsy lunges
3.Squats
4.Pushups

sen kommer jag på slutet lägga till lite magträning, long-arm crunches, den är jobbig som fan!
Det jag kan även lägga till på slutet är sidoplankan, den är nödvändig känner jag!
Detta kan bli ett roligt pass, välbehövligt pass rättare sagt!


Likes

Comments

Varit offline - Dagens förklaring

​​Jag borde egentligen förklara varför jag inte varit så aktiv på denna blogg. Men jag har så otroligt mycket med skolan att göra, jag älskar att få uppdatera och berätta allt vad jag gör, och vad jag vill lära ut till andra. Men jag har nämligen fått lov och skrivit en vetenskaplig uppsats, och även tränat inför muntliga tentamen i funktionell grammatik. Sen har jag även andra lite större planer som jag inte spräcker upp nu, som ni får vänta lite på =D.

Annars då, händer inte så himla mycket för stunden, jag har vilat lite ifrån träningen, så sätter förmodligen igång med en ny månad från och med idag. Som ni vet så kör jag enligt 7 minutes training, som har fungerat oerhört bra, då jag inte har tiden att springa på ett gym och ösa med fria vikter, så får jag satsa på min egna kroppsvikt. Men det går oerhört bra, och appen jag kör enligt är väldigt bra och effektiv.

Så ni vet iallafall, kommer bli mer aktiv och lägga ut inlägg så ni får gärna följa och se :D. Tack!

Likes

Comments

Lördag - Fullt upp, försöker hitta tid

​​Jag försöker att hitta tid till att kunna blogga, jag vill men nu har jag haft så sjukt mycket annat att göra med skola och liknande saker tyvärr. Det blir lite lugnare nu när jag är klar med lite uppgifter och så.

Att plugga till svensklärare för gymnasiet är tufft. Det är 5 års utbildning så än blir det nog inte så mycket fria stunder. Men jag kommer försöka blogga nu så mycket som det bara går.

Mestadels kommer jag nog skriva om träning, men fortfarande, det kommer nog gå att klämma in lite andra saker utöver träning också. Jag hoppas nu iallafall från denna stund, det ska gå att blogga mer intensivt än vad det har blivit tidigare.

Idag har jag inte gjort mycket mer än tagit upp min kompletteringsuppgift från ett seminarium och startat svara på en del frågor, sen fortsatt med lite "spel", diablo 3 alltså. Sedan bara latat mig haha!

Likes

Comments

Boxning lär vara det roligaste som finns

Som topic lyder, jag boxades i yngre dagar men la det på hyllan efter ett tag. Det var inte med glädje jag fick göra det tyvärr. Jag har alltid velat börja igen, men vad ska man göra när man inte har tid eller haft en motivation till det?

Jag har nu satt igång med det igen och börjat ösa med boxningen. Det är verkligen det roligaste som finns. Det är en viss kick att hålla på med det.

Just vad denna blogg handlar om. Den handlar om mitt liv, vad jag gör på dagarna och det är mestadels träning och studier. Annat kommer dyka upp också, tips och tricks, motivation, produkter och är öppen för att hjälpa andra människor med frågor eller dyl.

Likes

Comments