Header

Homosexualitet - Lägg ner snacket

Homosexualitet, något som hela tiden kommer upp, folk måste diskutera rättvisa över att vara "homosexuell". Det ska vara parader, färger och allt möjligt och allt ska synas på nätet, och sen undrar folk "varför kan man inte acceptera att det finns homosexualitet?". Jadu, jag har absolut inget emot detta, för mig får man vara lagd åt vilket håll. Jag känner homosexuella, och jag tycker att det är bra att man står för den man är. Men varför detta är ett så pass diskuterat ämne, och varför många ser ner på det (det är tyvärr så), är på grund av att det hela tiden måste uppmärksammas. Att man skapar parader kring detta, att man ska fylla internet med bilder och massa färger.

Jag tror, att i Sverige hade detta blivit mer accepterat, eller fullt accepterat, om man inte uppmärksamma det så här mycket som man gör. Det är det jag har emot, att det är så här! Varför ska just det ämnet fylla så mycket "space" och ingen annan läggning?

Låt det vara, sköt ert säger jag och var som ni är, så kommer det bli fullt accepterat! Återigen, jag har inget emot detta, jag förstår fullt, men jag står för min åsikt! Vad som sker i resten av världen, är inte mycket jag kan tillägga kring, där går man helt efter andra spelregler och det kan jag inte säga något om!

Det jag menar är just att vi kan förändra här vi är, och vi kan förändra det till ett positivt, om vi inte hela tiden river upp nytt. Man måste helt enkelt tysta sig lite för annars kommer det aldrig bli som många vill!

Sen är det ju givet att det finns hat emot sexualitet, men det gör det mot alla sexualiteter, inte endast mot en. Så! Jag menar, inte ser ni lika mycket parader, och uppmärksamhet mot just andra sexualiteter? Tack för mig så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Söndag morgon - Varför tar helgen slut på 5 minuter?

Godmorgon mitt folk! Helt sjukt, men det är söndag och helgen tog slut typ på 5 minuter känns det som! Har ni haft en bra helg? Mycket att göra? Roligheter?
För våran del är det städning som gäller idag, städa, tvätta och diverse saker som skall göras! Sen när det är gjort, så är det ju skönt!

Annars så ska jag försöka hinna med att plugga lite också inför omtentamen, muntlig! Sjukt jävla jobbigt, och jag är nervös, för första gången gjorde jag total katastrof! Men det kan ju inte bli värre.. Det värsta som kan hända är ju att det blir lika kasst! Och det är ju inte så farligt!

Idag ska jag försöka hinna få upp lite tips till er, min dagens träning, och såna saker! Man vet aldrig vad jag lägger upp som sagt, det kan bli något helt skumt!

Iallafall, sjukt skönt att vara vaken och dricka sitt morgonkaffe och bara softa! Keep it going!

Likes

Comments

Könsneutralt pronomen?

Hur ser ni på ordet hen? Det handlar egentligen inte bara om ordet, utan om könsneutralt pronomen.

Jag är väldigt intresserad av just nyord, då jag riktat mig hårt mot könsneutralt pronomen, hen.. Men att vara könsneutral handlar inte bara om att använda "Hen, haun, hän" osv.. Det handlar om att inte specificera könet, att använda "sig" istället för könet är ett sätt.

Jag har nyligen gjort ett arbete kring detta, jag är inte för "hen" eller liknande. Men kan helt gå med på att använda "sig" eller liknande. Men att behöva skapa ett nytt pronomen är inte aktuellt tycker jag. Det skapar bara diskussioner och onödigt tjaffs.

Givetvis ska inte löner, arbeten eller sådant bero på vilket kön vi är födda i. Jag är för jämställdhet i samhället, men vi är ju födda i könen kvinna och man. Varför inte använda oss av det när vi pratar?
Men det ska inte vara någon större skillnad mellan att vara man och kvinna! Gör löner som är lika för alla, som beror på vilket arbete man gör. För där anser jag kvinnor och män är lika, vi kan göra lika mycket arbete!

Jag är bara tvungen att kasta ut min åsikt, sen vill jag höra er vad ni tycker och tänker kring detta! Var inte blyga :)

Likes

Comments

Sol, värme, avokados

Det finns tamejtusan inge bättre än just detta, att ha denna kanonvärme nu! Sommaren är här alldeles strax och man vill just nu bara ta av sig T-shirten och springa ut och sola eller liknande!

Detta vädret är så sjukt bra också för våra nyinköpta avokados, som kan ligga i solen lite och bli lite mer mognare! Så de går att äta.. Fan de är ju stenhårda när man köper dem och går ju inte att använda.. Andra bra tips?

Vad gör ni idag? Har ni något roligt för er? Tillräckligt varmt? =D

Blir nog att springa ut och träna boxning eller liknande senare, så man får sol på sig och träning samtidigt.. Aldrig fel! Älskar sporten och älskar att göra den i solen! Finns ju inget bättre!

Iallafall, nu ska jag göra klart lite saker, ösa i mig ännu mer vatten, tror jag druckit slut på 2-3 stycken vattenflaskor (700 Ml). Kände mig typ yr och slut tidigare idag, men nu känns det mycket bättre när man druckit slut på vattnet! Sjukt!


Likes

Comments

Dagens träningspass - 5 Maj

För mig är det en ny månad, trots att det är den 5 maj! Eller rättare sagt, enligt min träning är det en ny månad så övningarna sjunker ner en aning nu och kommer att öka!
Jag lägger upp mitt träningspass här, ni får följa och göra om ni vill!

En del färre övningar denna gång, sen får man inte glömma att stretcha efter vilket är väldigt viktigt!
Vill ni se andra träningsscheman får ni väldigt gärna höra av er!
Kör hårt, stretcha och njut av träning!

Den enda dåliga träningen är den som inte gjordes!

Keep it going!!

Övningar:
Jumping jacks x 22
Side lunges 14
Mountain Climber x 12
Push up & rotation x 6
Plank x 20 sec

Likes

Comments

30-days arm challenge

Nu så här på morgonkvisten så kastar jag in en 30-days challenge som alla kan ta del av. Detta tar inte långa stunden att göra. och roliga övningar. Så satsa på detta och se hur ni blir starkare för varje gång!

Vill man, så kan man givetvis starta på ett högre antal, och gå högre om man känner sig stark!
Jag tycker det är alltid bra att uppmuntra till detta, så gör det och gör det med någon ni känner kanske, det kan bli lite roligare! :D

Kör hårt folket!

Likes

Comments

Vart är jag? Och vart är mitt mål?

När jag insåg hur lite jag vägde, så började jag rikta mig mot att öka i vikt, vilket inte var det enklaste för mig. Då jag kan äta hur mycket som helst nästan, utan att ens öka i vikt något. Min vikt har alltid legat runt 50-56 någonstans. Jag började inse att jag måste göra något åt detta, därav började jag träna hårt, dricka gainers, äta oerhört mycket mat!

Jag har ökat så otroligt i vikt, och fått en mer muskulös kropp och det kan jag vara stolt över. Men än är inte målet nått. Jag väger idag 67,9 Kg. Skillnad från när jag vägde runt 50. Men ett delmål är nått.

Jag ska upp till minst 75 kg innan jag kan säga att jag är nöjd men min träning. Men jag är oerhört stolt över mig hur jag kan bara jag vill. Och det kan alla! Det handlar om att ha viljan, och göra vad man tycker är kul! Att göra träningen rolig!

Alla klarar nå sina mål, bara man kämpar och tror på sig själv! Och var stolt över de resultat som kommer, oavsett små som stora.
För man har kämpat hårt för det, fått tagit motgångar som man tacklats sig igenom! Var stolt!

Som sagt, min ämnesomsättning är sjuk, och vad jag än äter så tar inte min kropp upp det typ.. Men jag jobbar hårt med att förändra detta och det går framåt! 67,9 Kg, och det ska ösas på till 75! Nu håller vi tummarna för en mer enkel väg!

Likes

Comments

Det är äntligen ny dag

Godmorgon folket! Vad händer?
Själv har man handlat för dagen, ikväll skall det lagas en god köttfärssås så man har förberett sig för det!
Nu har man ätit en köpemacka från ica till frukost, för det var så jäkla länge sen så vi vart lite sugna på det!

Annars, dricker mitt kaffe, njuter av sommarvädret! Måste bara kasta upp bilden ovan, älskar hur jäkla snygg man är ('_') eller något!

Har ni något speciellt ni ska göra idag? Något som är lite extra roligt?

Det kommer upp mer inom kort, jag ska försöka designa lite och se, om man får något gjort idag! Givet att plugga också! Så!

Likes

Comments

TIPS & TRICKS


Jag har tänkt att börja med lite "tips och tricks", att jag ibland skriver in något som är bra att veta inom träning, som kan vara hjälpande för andra.. Eller att jag bara tipsar om någon produkt som jag gillar! Varför ska jag bara hålla inne på allt, det som räddade mig, det kan rädda någon annan också!

Vissa vet hur mycket jag älskar träningen och hur mycket jag älskar att hjälpa andra. Så som andra har hjälpt mig!
Jag kan lista upp lite nedanför vad jag tycker är bra "produkter" inom gainer/proteinpulver och om någon nu förmodar att använda PWO kan jag lista bra pwo's också!

Gainer
Mutant mass
Star nutrition
Serious Mass

Proteinpulver
Star Nutrition - Whey 80

PWO
The Butcher
Beta alanin

Alltså jag är lite så här, jag lista 3 på gainer, 1 på proteinpulver, 2 på pwo. Det är för att gainer är något jag älskar och tycker är sjukt bra att det finns för såna som har det problemet jag har.
Proteinpulver finns det bara ett som jag tycker är bra, och även är bra i smaken, det är star nutritions egna. De andra jag har använt mig har inte uppfyllt mina krav helt enkelt! Då har jag provat många!

PWO är något jag inte rekommenderar, eller det är ju upp till var och en, men jag använder det helt enkelt inte. Jag har mitt egna pump helt enkelt! Haha! De jag listade iallafall, de har jag provat, de har jag tyckt om, och uppfyllt det jag var ute efter då helt enkelt! De är de bästa enligt mig!

Utöver dessa, kan man köpa lite Aminosyra, eller kreatin (kreatin är dock inget jag rekommenderar då kroppen skapar tillräckligt med kreatin redan)

Men aminosyra är bra, det tillsätter de aminosyror kroppen inte får in av mat eller sådant. Så det är ju alltid bra oavsett vad!

Likes

Comments