Veckan som varit

Riktigt rolig vecka i Skellefteå med mycket squash, träning, korvgrillande och en snöskoterkrasch. Bra anordnat med boendet o tävling vid sidan av 5k.
Hem från Skellefteå i måndags morse med feber och förkylning. Blev ju inte direkt någon optimal uppladdning inför Barcelona men man fick tid till att reflektera över insatsen i Skellefteå. Fanns några bra grejer men mestadels var det saker jag har jobbat mycket på och förbättrat men som jag släppte på under tävlingen. Det var sista gången... Tar med mig dessa tankar till Barcelona...

Satellite Barcelona

Försenat från flygplats och efter en timmes bilkörning så var man på plats "bara" 30 min sent men det var ju min motståndare med för han satt bredvid mig i baksätet...5 min värmning och vi var igång.
Slutade med en ganska enkel 3-0 seger och nu var det bara o ladda för kvarten mot 1/2 seedade Alex Noakes 2h senare.
Ett första game där jag gjorde mycket misstag o tog lite tid o bli varm i kläderna. torsk 9-11, andra game var jämnt hela vägen och var det mest välspelade gamet i matchen.  Kände av veckans förkylning rätt mycket i slutet av andra

så det var synd att jag inte tog det gamet för hade behövt den boosten. torsk 11-13. Spelade riktigt bra squash och mina slag satt fint. Fick gå för väldigt mycket i tredje men räckte bara till 7-11. Idag får man vara nöjd även om man förlorade.

Nu väntar andra delen till varför jag är i Barcelona... Återkommer på måndag när det börjar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Satellite med första match kl 17.00 idag.

Likes

Comments

Dags igen och denna gång långt upp i norr...
Första matchen i kvalet är kl 12.00 imorgon mot en holländare vid namn Tess Jutte.

Nu kör vi!

Likes

Comments

Vart en lång vecka med två seriematcher, jobb, träning och slutligen lite gästspel under junislägret (regionsläger).
Förlust i matchen mot Teknova men sen en klar vinst emot Malmö och en första vinst för TGSK mot Malmö på bra länge (game skillnad).
Nu väntar kval till Swedish Open imorgon kl 17.45 i Linköping och spel i elit-klassen kl 19.00 fredag.

Likes

Comments

Efter några dagar uppehåll utan squash för skadebekymmer så var jag beredd på att första game skulle vara en startsträcka och att jag inte skulle bry mig hur det gamet sluta utan mer att jag skulle hitta känslan inför andra. Sagt och gjort så förlorade jag stort första 4-11 och riktade in mig på allvar inför andra game... Andra game är jämnt och jag har en två poängs ledning med 8-6. 7-8, 8-8, 8-9, 9-9 och sen gameboll 10-9 för Poleshchuk. Jag går för en lite för låg forehand stoppboll som också symboliserar bra den sista o viktigaste delen av gamet. 0-2 i game.
Sista game tar han en tidig ledning med 3-1 innan jag saktar ner tempot o kommer ikapp till 3-3. Sen är det neck and neck till 8-8 där det uppstår lite trafikproblem o blir en del let's. Jag tryckte på och mina volleyslag satt väldigt bra så gameboll 10-9...Får ett bra läge där jag känner att han står på hälarna på min tickleboast men den går på röret... Enorm suck av lättnad från Poleshchuk! 10-10, 10-11, 11-11, 11-12 o ganska lång duell som avslutades väldigt tråkigt med att Poleshchuk blir pressad bak och drar bollen på mig och matchen är slut... Dum jäkla regel...

lagmatchen slutade 1-3

Likes

Comments

Bortamatch för göteborgarna mot Teknova i Vadstena. Första matchen börjar 18.00 och väldigt viktiga poäng på spel... Nu kör vi!!!

Likes

Comments

Petra fick en väldigt försenad första match som hon tyvärr förlorade. Förlorade även sin andra och ska lira sin sista imorgon bitti.

Calle (första rundan mot Piedro Schwertmann) lirade ett bra spel och hade 10-7 gameboll i tredje men lyckades inte knyta ihop säcken och förlorade 0-3.

Jag fick w.o i min första runda så mötte vinnaren (Piedro Schwertman) i kvarten.
Han satte stor press från början med högt tempo och hårtslående låga bollar. Jag försökte komma in i det men blev bara mer o mer frustrerad, spänd och tillbaka tryckt. När jag väl hade mina chanser så missade jag allt i princip... Enda positiva idag är att jag är här, ställde mig på banan och lärde mig en läxa. Hem imon kväll o finjustera saker o ting så ska jag ha en fet revansch i Finland 25jan.

Likes

Comments