Header

​Tjenare alla! Håller nämligen på och klurar ut nytt träningsschema, har ni tips får ni jättegärna skriva era tips om hur ni skulle lagt upp erat träningsschema! Jag försöker klura ut hur jag kan lägga upp det istället för att jag tidigare kört 1 muskelgrupp per pass! Får se om jag kommer fram till något vettigt, ska strax te gymmet och pusha lite ! Skriver senare igen så ;) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjenare allesammans! Hemkommen från mitt jobb, jag jobbar på en skola, årskurs 4-9 nämligen som elevassistent! Hyffsat roligt iallafall, och man älskar ju att vara social så! Så, men även nu ikväll har jag varit vikarie på fritids då man jobbat även där! Iallafall, nyss ringde telefonen, och jag skulle få hänka på och bada bubbelbad, lät ganska soft faktiskt och få slappna av lite! Om man nu kan det? 

Så har suttit och funderat, fram och tillbaka.. Ska jag ? eller ska jag inte? Men jag kanske borde, mest för att umgås med goa vännerna! Sedan så, kan man ju ta och koppla av lite :) Får nog bli så, jag hör av mig! Tjao :D 


Likes

Comments

Vad tusan händer?

Tjenare alla! Vad fasen är det som händer? Efter många om och men, så har man funderat och tänkt sig starta detta! Jag tänker beskriva mitt liv, min träning och all förändring som sker! Vem tusan är jag då?
En helt vanlig snubbe som glider på livet och tränar för fullt, jag lägger upp träningsprogram, jag äter mat som är nyttig och innehåller precis så mycket kolhydrater som jag behöver. Jag vet vilka mellanmål som funkar precis perfekt! Så, är det något ni undrar över, hör av er till mig! :D
Tusen tack, och jag hoppas ni inte blir missnöjda över detta! Följ och se för ni kan lära er något ni inte visste om :D !


Likes

Comments