Header
Allmänt/Startsida

​Igår blev det klart. Jag kommer att tillhöra Österlen FF nästa säsong. Österlen gjorde en imponerande säsong i årets division 3 och gick genom serien utan att förlora. Detta slutade med serieseger och division 2 spel nästa säsong. Jag tycker såklart det är väldigt tråkigt att lämna mina lagkamrater i Simrishamn men jag ser fram emot ett förhoppningsvis lärorikt år i Österlen. Det var extra skönt att vi klarade målet att stanna kvar i 4an med IFK efter ett dramatiskt avslut då vi var tvungna att vinna sista macthen mot Veberöd. Jag kommer att börja träna med Österlen fr.om. 1/11-16. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Träning

Denna kategori är nog den som jag är allra minst sugen på att uppdatera då jag verkligen inte tycker om att publicera bilder och videos på mig själv. Men jag ska försöka att skriva lite om hur jag tränar osv. Räkna inte med allt för många bilder här!

Likes

Comments

Filmproduktion

​I denna kategorin kommer jag lägga ut information om hur man "bäst" klipper och klistrar ihop sin highlightfilm. Denna film är väldigt nödvändig då det är den enda möjligheten för Collegetränare att se dig "in action". 

Filmer kommer snart!

Likes

Comments

Prov

​Här kommer jag att lägga ut information om hur man anmäler sig till de prov man behöver skriva om man vill bli behörig att ta sig in på College. Jag håller just nu på att registrera mig för SAT- och TOEFL proven. 

Mer info kommer!

Likes

Comments

Allmänt/Startsida

Välkommen till min blogg!

Den här bloggen kommer att handla om hur man kan gå till väga för att ta sig in på College i USA. Eller egentligen mer specifikt för hur man gör för att få chansen att spela Collegefotboll. Jag kommer att försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt, jag garanterar minst 1 inlägg per vecka. Mina inlägg kommer att handla om allt från träning, matcher och kost till skola (plugg, prov osv.) Nedan kan du finna de olika länkarna till de olika ämnen jag kommer att blogga om. 

Jag är väldigt ny inom bloggvärlden och kommer säkert att göra en del missar. Men jag hoppas att denna blogg kan vara till hjälp för dig som är intresserad av att göra samma resa och undersökningar som mig. 

Likes

Comments