Header

Contains affiliate links

Hur häftigt och kul är det inte att Therese Lindgren har fått göra sin egen klädkollektion på NA-KD?? Är det bara jag som väntat på detta hur länge som helst? Vill lätt köpa något från hennes kollektion någon gång i framtiden. Har tyvärr blivit lite väl mycket kläd och skor beställning senaste dagarna, så nu ska jag vänta någon månad tills jag shoppar igen. Då är jag dessutom myndig och kan fixa det själv, så det är nog värt att vänta lite hihi..

Tänkte i alla fall visa mina favoriter från Therese Lindgrens kollektion, håller ni med? Eller vilka var era favoriter?

Likes

Comments

Vi är halvvägs, wiiihooo. 15 dagar kvar till min 18-årsdag!! Har så mycket roliga planer framöver och är så taggad på vad veckorna framöver och sommaren har att ge. Kämpar stenhårt i skolan för att bli klar, går in på nästa nationella prov på torsdag, matte, min egen avrättning förmodligen. Men whatever vad gör det om tusen år, har ingen anledning att tänka på det och bry mig egentligen, så det gör ja inte. Jobbar på ordentligt på jobbet som bara blir roligare och roligare för varje gång. Pluggar på körkortet stenhårt, klarat alla faser och ska ge mig in på boken och omgång två på faserna igen.

Eftersom det är så mycket snack om skolan och sånt hela tiden så avrundar jag med en riktigt god sak. Så tråkigt med sånt snack, mycket roligare med banana split!

Likes

Comments

Ja berättade ju för ett tag sedan att jag fått ett jobb, yippie. Nu har jag redan jobbat min första vecka, eller jag jobbade onsdag- fredag efter skolan och hela dagen nästan på lördag. Det var så roligt! Jag är så himla nöjd och glad att jag fick det här jobbet. Tänk om jag inte hade sökt... Då hade jag suttit osäker och otaggad på sommaren för då hade jag haft ett jobb som inte alls passar mig (tror jag i alla fall) och som inte alls tog mig seriöst. Så om ni är ungdomar och går i skolan och vill ha ett jobb men tror att ni inte duger eller skulle få något, jag säger bara SÖK!! Sök sök sök, hur mycket som helst! Ni kommer få ett ja till slut, jag menar titta på mig haha?!

För övrigt är det stressigare än någonsin i skolan, förlåt att det är det enda man tjatar om, men det är verkligen sant. Jag har ingen lugn stund alls. Allt ska in samtidigt, betygen sätt snart och herregud allt möjligt är på gång. Dessutom är det endast 22 dagar till min födelsedag!!!

Alla ni som har det stressigt i skolan just nu, kämpa! Det gör jag också, som f*n'

Likes

Comments

Jaaa, det är faktiskt sant, jag har fått ett jobb! Äntligen! Dessutom ett jobb som jag verkligen tror passar mig som handen i handsken (vi får hoppas att det stämmer också). Men alltså allvarligt det känns verkligen så himla bra! Jag är så glad! Nu kanske ni undrar var jag har fått jobb, nämligen Dressman. Så det känns jätte roligt! Även fast det bara är herrkläder så känns det super roligt. Tänk liksom, få jobba med kläder och kassaarbete, det jag tycker är roligast. Så nu har jag både extra jobb och sommarjobb så jag kan äntligen pusta ut gällande den fronten. Jag ska börja redan på onsdag, spännande!!

Nu är det äntligen fredag och helg, super skönt. Idag blir det en lugn fredag med plugg, dusch och kanske lite film med mamma. Imorgon däremot sker det roliga med denna händelserika helg. Valborgsfirandet! Vi firar imorgon, lördag, ute i byn. Bara massa kompisar, musik, grillning och godsaker, kan det bli bättre?

Likes

Comments

Härligt med Valborg snart, till helgen rättare sagt. Det är ju egentligen på måndag, men vem firar den på en måndag egentligen? Som det ser ut just nu är planerna väldigt roliga inför Valborg, det ska bli så kul, hoppas bara planerna håller och att inget går snett. Som det ser ut nu ska vi till en stuga är det tänkt, förstå hur mysigt! Öppen eld, grilla, god mat, bra musik, umgås med vänner, åh jag längtar. Så sällan man gör något sånt här allihopa, så då ser man framemot det lite extra mycket. Är det bara jag haha?

Senaste tiden har varit väldigt stressig för mig, vilket naturligtvis visat sig här, eftersom det ekat tomt. Skolan äter upp mig, vilket gör det ännu skönare att få göra något roligt till helgen så man slipper tänka på plugg och skola. Körkortet stressar mig och ger mig ångest samtidigt som jag längtar. Mitt psyke och hälsa har inte heller riktigt varit med mig på senaste tiden och gjort att jag mått lite dåligt, varit sjuk osv.

Så fort jag får lite ordning på allting igen, så kommer jag tillbaka och uppdaterar massor, för planerna för närmaste månaderna är sjuka, på ett bra sätt of course!

Likes

Comments

Jag har verkligen njutit av ledigheten till 100 %, vilket har märkts här. Det har stått väldigt stilla. Det har dock varit väldigt skönt. Det enda tråkiga är att jag blivit väldigt sjuk. Sista dagen på lovet och jag är sjuk, sååå tråkigt alltså.

Hoppas ni alla haft en jätte bra påsk och ett bra lov. Jag är inte redo för en ny skolvecka igen... Hojj så jobbigt.

Likes

Comments

Idag när vi var ute och körde skoter, såg vi något väldigt ovanligt för att vara här i kring. 2 svanar satt på en myr tillsammans i solen. Jag har aldrig sett svanar här, så det var väldigt intressant.

Jag hoppas ni ser någorlunda, det var väldigt svårt att få med dom på bild, eftersom dom smälte in så bra med snön.

Likes

Comments