Ligger ni vakna på natten och bekymrar er för saker som hänt under dagen? Isåfall varför? Finns det något ni kan gör åt det mitt i natten? Antagligen inte.

Jag vet inte varför vi människor bekymrar oss för bagateller, varför kan vi inte bara leva och vara tacksamma för det vi har?

Jag är tacksam för min familj och att vi får vara friska allt utöver detta är bara bonus, ändå så klagar man ibland men så är det.

Björnen Baloo sjöng: " vad nöjd med allt som livet ger, glöm bort sorger och besvär". Ja det är sant men ibland är det svårt att göra det, men vi kan försöka och inte gräva ner oss för mycket i alla problem som livet ger oss, vi har bara ett liv här på jorden så ta vara på det.

"Varje sekund är en chans att ändra allt"

Ha en bra dag😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 123 readers

Likes

Comments

Ny vecka nya utmaningar.....eller kanska man skall säga ny vecka där man knappt träffar familjen pga av sitt jobb, jaja jag vet vad ni säger " byt jobb då och sluta gnäll" och ni har rätt jag tror i långa loppet så funkar inte jobbet som jag har.

Det finns så otroligt mycket att göra hemma hela tiden, ibland känns det som att det inte finns tid för någon omtanke eller kärlek, egentid existerar nästan inte alls. Vad jag och min fru behöver är en kul hobby eller något, men vänta nu lite det finns varken tid eller ork för någon hobby......suck🤕.

Vi har iallafall det bra och har antagligen mer grejer än vad vi behöver😀, så det skall man vara glad för.

Jag tänker inte tillbringa en sekund mer än nödvändigt i detta landet på vintern när eventuell pension inträder..........om jag lever så länge 😱, jag hoppas det för jag älskar blå himmel och solen.


Ha en underbar dag minna vänner

  • 116 readers

Likes

Comments

Äntligen ligger man här på soffan och har det skönt, denna vecka har jag varit så trött varje dag på jobbet, och är det så konstigt nä man jobbar 13 timmar varje dag i fyra dagar?. Som lastbilschaufför så får vi jobba max 10 timmar/ natt, men tyvärr är det ingen som bryr sig om det, inte ens facket.

När man sen är ledig så finns det tusen grejer att göra hemma t ex laga dotterns moped, tvätta,bära in 3,2 ton värme pellets, övningskörning med äldsta dottern, fixa pannan osv, ibland tror jag att vi föräldrar i denna familj skulle behöva klonas så vi kan vara på tre ställen samtidigt.

Tyvärr är våran släkt inte stor vi har typ en barnvakt att använda och det är min svärmor och hon orkar ju inte hur mycket som helst.

I februari skall vi ta med alla 7 barnen på en 2 veckors semester i Spanien. Semester och 7 barn ? Jag undrar hur mycket semester det blir för mig och min kära hustru?.

Vi får se😕

  • 117 readers

Likes

Comments

Jag har 7 barn, det finns många i världen som inte kan få barn, varför är jag inte nöjd?.

Vi har ett stort hus att bo i och sköna sängar att sova i, det finns många som sover ute utan ett hem,varför är jag inte nöjd?

Vi har 3 bilar, 2 mopeder, 1 släpkärra, 1 husvagn, många har inte råd att ens köpa en cykel,varför är jag inte nöjd?

Vi är alla friska, varför är jag inte nöjd?

Jag har en hustru som jag älskar väldigt mycket, så varför är jag inte nöjd?.

Jag har jobb, min fru har jobb, mina barn får gå i skolan, vi har allt vi behöver och mycket mer, varför är jag inte nöjd?.

Jag vägde för några år sedan 220 kg och nu väger jag 139 kg, varför är jag inte lycklig? ( för här vet jag varför jag inte är nöjd).

Jag är tacksam för allt jag har och äger, ändå känns det ibland som något saknas i livet.

Så varför är jag inte nöjd?  • 179 readers

Likes

Comments

Ja det var ett tag sedan jag skrev något här men saknar änna att ge mina åsikter om familjelivet hos en sjubarns familj.
Egentligen händer det inte så mycket här, det är inga mer barn på väg och kommer inte bli fler heller, jag och min hustru är ganska så slutkörda och hade behövt semester men även om man åker på semester så blir det lika jobbigt som att vara hemma om alla skall med.

Att ha sju barn eller fler är inget jag rekommenderar om du vill ha ett rikt liv med mycket resor och kul, däremot om du vill ha bråk och skrik halva dagen så funkar många barn alldeles utmärkt men också mycket kärlek, vi har dock behov att underhålla barnen på sommarlovet och det är inte så lätt att få sju barn att alla vilja göra samma sak. dom äldre vill inte göra fåniga saker och dom små vill inte göra tonårssaker så vi brukar ta dom små och ge dom större likvärdigt med pengar som det skulle kosta om dom skulle med, detta har funkat lysande hittills.

Nästa vecka börjar äntligen min hustru tre veckors semester och jag jobbar ju bara måndagar och fredagar så det finns några dagar i veckan att åka på utflykter med familjen. Frågan är bara vad skall man hitta på med sju barn som inte kostar en förmögenhet? Liseberg har vi redan varit på och vi funderade på Legoland men hade ingen lust att lägga 15 000 kr på att åka till Danmark när man kan få en vecka i Malaga för 16-20 000 kr ( om man nu har 20 000 kr att lägga på det), Så det blir en tur till Malmö och hälsa på min frus syster innan dom flyttar till USA.

Efter jag och frugan fick turen att åka själva till Malaga och hälsa på några vänner som hyrt ett hus där över vintern har jag längtat tillbaka dit och förstår inte hur jag skall stå ut här i Sverige en vinter till, speciellt nu när sommaren varit skit, jag får väl skaffa tillräckligt många som läser bloggen så jag kan skriva på heltid och leva på det haha, man kan ju hoppas.

Hur går det med vikten efter gastric bypass operationen då? nja jag har stannat på 125 kg och går lite upp och ner, äter antagligen fortfarande för mycket skräp, det är inte lätt att sluta med det giftet, speciellt jobbigt är det när jag jobbar och sitter i lastbilen i 11 timmar då blir det lätt godis och bullar bara för att man är uttråkad, jag funderar på att börja på gym men tycker det är för långt att åka och dessutom blir det kanske inte så ofta, skall försöka komma igång med promenader under frugans semester då det finns kanske större möjligheter till det och att man orkar att bry sig lite mer.

Många gånger känner jag mig faktiskt less på mitt liv och funderar på att bara ta bilen och åka söder ut så långt som bensinen räcker, men jag skulle sakna min familj alldeles för mycket för även om många barn är jobbigt ibland sån älskar jag minna barn och hustru väldigt mycket, jag hoppas att jag kan leva så pass länge att jag får se dom skaffa egna familjer och att jag får fly till Spanien inom en snar framtid, det lär nog ta typ 20 år tills Spanien blir verklighet iallafall, shit 20 svenska vintrar till hur fasiken skall man stå ut med det? vi får se kanske jag vinner på en trisslott och kan åka tidigare.Ha det gott minna vänner

  • 275 readers

Likes

Comments

ja just det nu kommer dom, alla vintersjukdomarna kräk, feber,förkylning osv och här går dom runt till mars månad ungefär, jag har börjat denna veckan med en mindre version av magsjuka efter det kom feber och igår kom förkylningen, tyckte det var lika bra att ha allt på samma vecka föratt få det överstökat, men om jag tror att det är över med sjukdomar för denna vinter så är jag en idiot haha.

jaha och vikten då? nja går upp och ner 123-125 kg äter fortfarande för mycket skit antagligen, förhoppningsvis bättring frampt våren, måste börja promenera då, gillar inte att vara ute nu hatar vintern.

idag har min ettåring feber så barnvakten uteblir= ingen xtra sömn för mig innan jag skall köra lastbilen inatt på dom isiga vägarna, jag måste säga att jag inte ser framemot att ge mig ut inatt.

nä dags för ett blöjbyte.

ha det gott vänner.  • 422 readers

Likes

Comments

I veckan har jag och min fru varit fyra dagar i Malaga, när man är där nere i värmen så mår man bra är lugn harmonisk och på gott humör. det tog ungefär ett dygn efter man kommit hem så är man irriterad, slemmig hals och överdoserar sin allergi medicin, hostar och känner sig deprimerad.
Man kan undra varför vi bor i detta landet på vintern?, kan bero på att man inte är miljonär och måste jobba. Av någon konstig anledning så försvinner dom mesta problem när man är i Spanien och värmen, nu när man är hemma så kommer alla problem tillbaka så som att pannan lägger av, jobbet och alla barn dom skall köras någonstans och allt detta tjat från mina älskade barn.
Tack vare min gastric bypass operation så kunde jag få plats i en flygplans stol och fick denna möjlighet att kunna åka till solen, det var sjutton år sedan vi var i Spanien och då var det våran bröllopsresa så i fredags firade jag och min fru att vi varit gifta i sjutton år, jag älskar henne mer nu än när vi gifte oss, hoppas att vi kan åka hela familjen till någon gång till Spanien.Likes

Comments

jag känner mig trött o sliten, vet inte om jag står ut med vinter, både jag och min fru känner oss utbrända med jobbet o familjelivet inte en lugn stund.
vår enda avlastning är min mor o svärmor och dom rycker redan in när jag jobbar och orkar inte mer än så vilket är förståligt då dom inte är någon ungdom längre, många kanske skulle säga att vi får skylla oss själva när vi skaffade sju barn och det är till viss del rätt men jag är trött ändå.
våran goa 1 åring pillar på precis allt man hade behövt hyra en vakt och bevaka honom hela tiden för jag orkar inte mer.
Min vikt rör lite på sig neråt vilket är bra väger idag 122 kg.

ha det gosigt
  • 476 readers

Likes

Comments

Efter operationen så kände jag inte något större godissug och klarade mig med att ta en godis då och då, nu nästan ett år eftet op så har jag lite problem med godisätande, det är faktiskt så illa att jag äter godis nästan varje dag, så jag ber er som tänker göra op att efter op se upp med godisätandet då man snabbt fastnar i godisfällan igen.
Som sjubarns pappa får man uppleva en del jobbiga saker och en del härliga saker man hoppas bara att det är mer härliga saker än jobbiga, just nu är vår ettåriga pojk jobbig som dom flesta barn i den åldern, han pillar på precis allt och lite till men är för go.
Min äldsta son har sålt jultidningar och varit duktig, han sålde för lite mer än 11 000 kr och för det får han ett presentkort på 10000 kr som gäller i massor av butiker, man kan nu fråga sig vad då vinsten blir för förlaget. sug på den karamellen.

ha en bra vecka  • 500 readers

Likes

Comments

Likes

Comments