Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå där!

Gud va längesedan det var nu igen, förlååt! Ligger just nu i sängen, börjar jobba kl 15 idag så jag steg upp tidigt och gick till gymmet. Gillar faktist att gå till gymmet nu för tiden, det är dock lite mindre roligt när man är trött som jag oftast är. Får den mesta av min inspiration från Instagram så jag har hittat på lite övningar som VERKLIGEN ger kontakt med rumpan! Love it! Tränade lite axlar, vingar/rygg rumpa samt baksida lår och lite mage. Passade på att boka en PT-tid, det ser jag verkligen fram emot, wii!

Håller också på att klippa en video, la inte upp något förra veckan, jobbade typ 6/7 dagar så jag var tvärtrött varje dag när jag kom hem. Men om ni har tips på något nytt jag kan filma så holla at me!

PUSS


Likes

Comments

Wii! Här kommer vloggen på första dagen i GBG! Hoppas ni gillar den, kommer en part 2 imorgon kl. 06.00.

KRAM

Likes

Comments

Jaha då sitter man här i receptionen utcheckade och klara, tåget går inte förrän kl. 16.30 ca så vi tar det bara lugnt och jag vräker i mig nötter just nu. GOTT

Igår tog jag och Sebastian det hur lugnt som helst, vi gick till ett jättemysigt cafe med bar och restaurang efter några timmars häng gick vi runt i trädgården som fanns i anslutning till cafeet, såå vacker trädgård med fina parker och vatten. Har varit så lycklig över att vädret hållt i sig.

Tänkte ge mig på redigeringen nu av mina två vloggar jag filmat, vi får se var detta blir, kul!

KRAM

Likes

Comments

Gårdagens höjdpunkt igår var Liseberg! Så kul!! Sebbe var dock en fjant som inte ville åka vissa saker, så kan det vara ibland också. Vi var där hela dagen, när vi kom hem så somnade jag för första gången i mitt liv med kläderna på.

KRAM

Likes

Comments

God kväll fina ni!
Är så nöjd med vår första dag här i Göteborg!
Vi checkade in runt kl 15.30 efter vi hängt på stan, käkat och åkt spårvagn, så mysigt.
Vi tog en powernap direkt då vilket var såå behövligt, sen gick vi på en jättefin koreansk inspirerad restaurang vid Stenpiren, OGBG hette den. Hett tips!!
Tog en Uber hem för min mage hade panik, stackars jag 😝
Nu ska vi bara sova, längtar till frukosten imorgon. Kram

Likes

Comments

God morgon fina ni!
Sitter på ett tåg påväg till Göteborg nu! Wiii! Tänkte vlogga hela resan, så håll tummarna för mig nu.
Vi beräknas vara framme kl. 11.30 ca så det blir lagom till incheckningen.
Älskar att åka tåg, typ att titta ut på allt man åker förbi men grejen är den att Sverige ser ju typ lika ut mestadels..heh. Är supertrött så borde vara bäst att sova för jag fick bara tre timmars sömn inatt.

Hör av mig senare KRAM

Likes

Comments