Header

Vi er kommet til favoritt måneden min. Den måneden jeg kommer til å ende opp med veldig mange bilder på minnebrikken min. Måneden jeg skal på foto tur og gjennomføre noen små foto oppdrag.

Måneden jeg gjemmer meg i gresset for å fange de vakre ny føde rådyrene igjennom linsen. Og alt annet som er fint å smått.Måneden hvor jeg gleder meg til å teste ut mitt nye objektiv 50mm. Å hvor jeg håper på at jeg får nye fantastiske følgere her inne.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​Fjorder og fjell. Er det ikke sånn det er? Typisk norsk, det er i hvert fall veldig fint.

Likes

Comments


Nå har jeg flyttet til et helt nytt , lite fint sted utenfor Trondheim. Og her bor jeg i sentrum, noe som er fantastisk med tanke på den korte avstanden til alt. Det tar meg bokstavelig talt tre minutter å gå til nærmeste butikk, frisør, you name it. Så har jeg kystekspressen i nerdenheten så ønsker jeg meg enda mer by liv, så kan jeg bare åpne døren å hoppe på båten. Sitte der i 20 minutter så er jeg i Trondheim. Jeg trenger heller ikke å savne så mye av naturen, for jeg har den rundt meg selv om jeg bor i sentrum. Love it. Love Lensvika. Åh, jeg tror dette nye livet mitt vil bli bra nå.

Jeg har vært en trofast blogger på blogg.no så lenge jeg kan huske, men nå følte jeg for å flytte over hit på nouw, grunnen til at jeg vil kanskje kunne vise bildene mine frem til en enda større folkemengde å få mere ut av hva jeg ønsker å oppnå.

​<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18373697/?claim=ve994zdf3tj">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Facebook
Bloglovin
Blogkeen
Nouw