Header

Det er en hel evighet siden sist jeg logget inn her på Nouw. Jeg er så usikker på om jeg skal bli på blogg.no eller her. Det er rart hva vanesak blir til. Kanskje jeg har større mulighet til å vise frem bildene mine til verden her på nouw? Hvilken plattform burde jeg være på, noen som har erfaring? Siden sist har jeg fått en snev av julestemning.Det er få uker igjen til første desember, men er meldt mildere ute til oss nå. Jeg håper det milde været blir kun bare noen få dager, for jeg er klar for snø og full vinter nå!

Hva syntes du om bildet?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​Fjorder og fjell. Er det ikke sånn det er? Typisk norsk, det er i hvert fall veldig fint.

Likes

Comments


Nå har jeg flyttet til et helt nytt , lite fint sted utenfor Trondheim. Og her bor jeg i sentrum, noe som er fantastisk med tanke på den korte avstanden til alt. Det tar meg bokstavelig talt tre minutter å gå til nærmeste butikk, frisør, you name it. Så har jeg kystekspressen i nerdenheten så ønsker jeg meg enda mer by liv, så kan jeg bare åpne døren å hoppe på båten. Sitte der i 20 minutter så er jeg i Trondheim. Jeg trenger heller ikke å savne så mye av naturen, for jeg har den rundt meg selv om jeg bor i sentrum. Love it. Love Lensvika. Åh, jeg tror dette nye livet mitt vil bli bra nå.

Jeg har vært en trofast blogger på blogg.no så lenge jeg kan huske, men nå følte jeg for å flytte over hit på nouw, grunnen til at jeg vil kanskje kunne vise bildene mine frem til en enda større folkemengde å få mere ut av hva jeg ønsker å oppnå.

​<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18373697/?claim=ve994zdf3tj">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Facebook
Bloglovin
Blogkeen
Nouw