Förrgår kom jag och mina två lillasystrar tillbaka till Sverige från Finland, där vi var nästan tre veckor. Jag tycker om att vara i Finland för det är ju mitt hemland osv. Men ändå känns det bra, eller kanske lite bättre, att vara hemma igen :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Så det här är mitt första blogginlägg, och jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv ock vad ni kommer och få se i den här bloggen. 

Jag heter Viivi, och jag föddes den 11:e juli 2002 i Finland, där jag bodde mina 9 första år. Sommaren 2011 flyttade vi till Sverige. Musik har alltid varit nära mitt hjärta, och jag älska att sjunga, spela piano och just nu lär jag mig att spela gitarr. Jag har dansat showdans i 3 år, och jag kan säga att dans är mitt liv.

Men varför börjar jag blogga om musik och dans är så nära mitt hjärta? Ju, för jag älskar också att skriva och fotografera. Jag har skrivit så länge jag kan minnas, och har alltid tyckt om det. Jag tycker om att skriva berättelser, men mest om sakerna som har hänt på riktigt. Jag började skriva dagbok när jag var 9 och skriver fortfarande. Och varför inte dela mina dagar och tankar med andra? Och att få fotografera samtidigt? Och vi reser ju ganska mycket, så skulle jag kunna blogga om det också.

I min blogg kommer jag dela mina dagar, tankar och fotografier med er. Jag kommer kanske också skriva lite om mode och sånt, men den här bloggen kommer bli som min andra dagbok som alla kan läsa :)

Likes

Comments