Header

Godmorgon folket.

Idag är det fortfarande lika kallt, dock så blåser det lite mer än vanligt.

Vintern börjar närma sig med raska steg, även julafton.


Hur som haver så har den här veckan gått så otroligt fort. Och allt detta julsnacket som har upptagits dem senaste veckorna är rätt svårt att lyssna på. Varför?

Jo för att denna jul är den första jag kommer att spendera utan mamma vid min sida. Så jag har tänkt att åka till Örebro och köpa in hennes favoritblommor och sätta dem vid hennes grav strax innan jul.. Usch för allt detta elände!

Men det är bara att försöka dag för dag.


Hur som haver, så tänkte jag att ni får bestämma vad nästa inlägg ska handla om. Allt från kärlek till hat och lite till.
#eg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snabba

Hello och förlåt för den dåliga uppdateringen, men nu har det varit en massa omkring, som vanligt I guess.Hur som haver så fick ja in en del privata meddelanden om vad detta inlägg skulle handla om, och om du inte läst rubriken så kan ja säga att de var många frågor angående min mamma.


Och den frågan som toppade allt var, hur mår du.

Idag skulle varit hennes 50 årsdag och ja, jag har tänt ljus för henne, både hemma och vid hennes grav, och det känns så tomt inuti, kan säga att ja inte ens önskar att min värsta fiende upplever den smärtan som jag gör. Att förlora någon är alltid tufft, men sin egen mamma, hallå känner jag. Det är en väldigt traumatisk händelse och än så har jag svårt att förstå att hon verkligen är borta. Men jag vet att hon alltid sa att vad som än händer så ska jag fortsätta kämpa, precis som jag gör.


Det är nog det enklaste sättet att besvara den frågan.


#eg

Likes

Comments

Veckans


God eftermiddag.

Idag är det torsdag och solen tittade fram lite.

Hur som helst så är det otroligt nog redan september och hösten kryper sakta fram mer och mer. Innan man vet ordet av de så är det Halloween och sedan jul!. Efter jul så blir jag 20. Känns rätt sjukt att man inte har långt av tonåren kvar, men men.

Jag har ju inte heller uppdaterat så ofta, men det har varit full gas utan broms så att säga. Men ska försöka ta mig i kragen.


Tänkte som så att ni får bestämma vad nästa blogginlägg ska handla om, skriv här eller privat så kommer jag lägga upp det innan söndag förhoppningsvis.


Over and out


#eg

Likes

Comments

Veckans

God morgon!


Idag så är det ju onsdag och precis som jag lovade er igår så kommer nu del 1 av det vi kan kalla "Det känsliga ämnet"

Så, here we go then!


När jag var runt 15 år så började allt.

Depression och ångest kom mer och mer, tillslut blev det en daglig grej liksom. I samma veva så ville jag självklart revoltera mot pappa och flyttade hem till min mamma.

Detta var då början på en lång och jobbig resa, men jag skulle inte inse det förens långt därefter.

Iallafall så kom jag och mamma dessvärre inte alltid överens, hon kunde få sådana små utbrott och helvetet öppnade sina portar helt enkelt.

Jag började hata mer och mer, hata allt liksom, fräste åt allt och alla. Jag trodde liksom att alla ville mig illa, eller skada mig. Ångesten och ilskan samlades och byggdes därifrån på som in i fanders.

Då mamma inte åt som man ska så resulterade i att jag gick ner och slutade tillslut också att äta. Några veckor senare så var det bara alkohol och cigg som fanns tillgängligt.

Detta gjorde så att jag blev beroende av alkohol, ja, alkoholist med andra ord. Jag började skolka mer och mer, vart avstängd från skolor och hamnade dagligen i slagsmål för att jag ville få ur mig nån sorts ilska, vilket ledde till att jag satt på förhör till och från. Jag började hålla på med sånt man inte ska göra, droger är en av dem. Jag var nu van vid att kunna vakna mitt i natten av mammas skrik efter mer droger. Jag var såklart tvungen att göra så gott jag kunde för att hjälpa henne, samtidigt som ångesten för varje natt växte sig starkare.

Efter cirka fem månader så ringde min gamla mentor till psyk och jag fick gå dit på ett möte, efter många om och men så kom dem fram till att jag hade/led av passiv aggression, och om jag inte fick hjälp snart så sa dem att min depression skulle bara bli mycket mycket värre.

Mamma såg förbi det och trodde att jag hade bett Psyk att säga så. Så hon skrev inte på det där pappret man ska, för att hon inte trodde att sånt där fanns liksom.

Nu började jag mer och mer bli beroende av allt man kan bli beroende av och jag sjönk så långt in i min egen lilla mörka bubbla..............

Dock så vet jag inte varför jag inte vaknade upp just här, men jag trodde väl att detta va normalt.


Men hur som haver så kände mamma att jag skulle en dag, helt plötsligt, sälja mig.

Jag skrek att hon kunde dra dit pepparn växer och stormade ut.

Jag bodde ute på gatan i cirka två veckor innan jag bestämde mig för att ringa pappa och försöka komma hem, jag lyckades. Dem sista åren så har jag varit drogfri, men det var ett helvete och jag hade ångest så det rök ur öronen. Men jag hade aldrig klarat det utan min älskade lillasyster Ida, hon hjälpte mig dag som natt. Varje gång jag började skaka så visste hon exakt vad hon skulle göra. Hon är guld värd för mig!Men, hur gick det då för mamma, och min och mammas relation?

Jo, hon drog ner och slutade tillslut nästan helt..

Vi fick en bättre relation och kunde umgås utan att ta droger eller slåss.
Jag började komma ur min depression i samma veva, tills jag fick ett samtal den 27e juni, om att jag inte hade nån mamma kvar.


Nu såhär i efterhand så är jag ändå sjukt nöjd över att jag fick en bra relation med henne mot slutet. Men såklart så är det en sjukt tom känsla, och jag är ändå bara 19år.

Men jag har efter min trasiga tonår lärt mig att uppskatta mer, jag må ha humörs problem än idag, men jag försöker va så positiv som möjligt.

Och idag så är jag mer vaksam över min familj, speciellt Ida.Tack för att du har läst och glöm aldrig att allt löser sig, om du bara tänker efter en stund.Over and out


#eg

Likes

Comments

Snabba
God kväll.

Jo, jag tänkte bara meddela att jag har samlat mig under dagen och kommer redan imorgon börja skriva om det som det flesta har frågat om, det känsliga ämnet.

Det är en lång och jobbig historia men jag känner att ja kan lika gärna dela med mig av det.

Jag försöker dock hela tiden komma på nya grejer för att dämpa smärtan, som tur är så pluggar jag till det jag brinner för,det gör saken 6% lättare.

Hur som haver så blev detta alltså bara ett snabbinlägg inför det kommande.

Bilden nedanför är min passion!


Over and out


#eg

Likes

Comments

Veckans
God eftermiddag!


Idag är det tisdag och det är inte långt kvar till skolan heller.

Så vad händer mer i Augusti än att skolan börjar och att sommaren långsamt blåser bort?

Jo!

Det blir ännu ett besök till Örebro, för att eventuellt ännu en gång besöka svampen och kanske även min gammelmormor.

Men varför just Örebro, av alla ställen? Jo, just den frågan är ett litet känsligt ämne som jag kommer gå in djupare på i kommande inlägg.

Men vi släpper det så länge och blickar istället framåt, som sagt så börjar ju skolan på måndag, vilket innebär att jag börjar andra ring. Jo ja vet. Jag borde varit klar i somras men jag har hoppat som en kanin av och på. Men kom tillslut iallafall i underfund med vad ja ville göra och nu så är det bara att köra.


Hur som haver så kommer det nu några bilder från förra trippen till Närke.


Over and out


#eg

Likes

Comments

Hello!


Precis som rubriken lyder så är jag tillbaka och kommer nu i samma veva som att skolan börjar även börja blogga regelbundet.

Fast! Denna gång kommer det att skrivas mer om kärlek,träning,måleri,musik och så mycket mer.

Så ni får gärna kommentera hur många gånger i veckan denna blogg ska uppdateras så kommer jag försöka så gott jag kan och fullfölja det.


Over and out.

#eg

Likes

Comments