View tracker

Uuuusch denna ångest på nätterna.. det är som någon kommer och sätter sig på sängkanten och berättar allt som är dåligt med mig. In i varenda detalj, hur jag ser ut, att allt är fel. Påpekar mina brister och svagheter. Jag har alltid hatat hur jag ser ut, till och med när jag var liten. Hur känns det att älska sig själv? Att tycka man är perfekt som man är. Granskar varenda bild jag tar på mig själv, hittar fel men laddar upp ändå, för att få någon slags bekräftelse. Sorgligt liv man lever

Likes

Comments

Blööööö nu kommer ett deppinlägg. Jag har varit fri från psoriasis i ett bra tag nu, nästan ett år. Nu har jag bestämt mig för att sluta med medicinen för jag mår dåligt av den. Har sänkt dosen och redan fått tillbaka helvetet. Utslag på rygg och mage, hårbotten full, öronen gör ont. Och pricken över iet, har nog förmodligen fått psoriasis i naglar med. Alltså fyfan vad jag hatar denna sjukdom, så som den drar ner mig. Har äntligen kommit på fötter igen och trivs med plugget, fått bra betyg i alla fem kurser jag läst än så länge. Men alltid är det nåt, right :))) Fml

Är så utmattad psykiskt och fysiskt, jag tror också att jag oroar mig så himla mycket för förra skovet var ett sånt helvete, kom inte ur sängen själv på morgonen för hade så ont i kroppen. Snällaaaaa om det finns en Gud, give me a break, mvh tack på förhand

Likes

Comments

Heeeej !! Nu va de väldigt längesen. Det har inte hänt något roligt så finns inte så mycket att berätta haha. Pluggar på som bara den till undersköterska, väldigt intressant faktiskt och roligt! Har läst 5 kurser än så länge och är stolt över att jag klarat av att läsa på distans så pass bra. Har bara behövt fråga om hjälp ett fåtal gånger och tur som är så är min syster är undersköterska så frågar henne mycket . Idag har jag haft städmani och nu är jag helt slut i kroppen, jag älskar att städa för jag haaaaatar när det är dammigt . Dammsugaren gav dock upp (påsen va för full) så måste köpa en ny sån. Intressant va?

Imorgon ska jag få ny soffa 😍 och sen måste vi storhandla för kylen och frysen ekar tomt .. kan visa bild på nya soffan imorgon! Puss

Likes

Comments

Våra liv kan kännas tomma och iscensatta
tänk om vi redan är döda, här istället vi straffas
det äter upp mig inifrån, självkänslan
ligger i respirator så skadad och väntar

Likes

Comments

Heeeeeeej bloggen
Ska försöka uppdatera bättre hehe men nu e det sent och jag vill sova, så imon skriver jag mer :) natti

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggisen👸🏼👸🏼👸🏼 alltså, jag har fått in sämsta dygnsrytmen. Somnade nio igårkväll och vaknade vid tre nu inatt och kan inte somna om... Life.

Igår fick jag nått ryck och ville måla om alls fula trälister här hemma vita, så jag och Fredrik åkte och köpte färg. Började maskeringstejpa lite igårkväll och det tar ju evigheter.... Men idag ska vi komma igång ordentligt hoppas jag!
Har också fått lite idéer om hur jag vill ha sovrummet. Jag har inte vart helt nöjd nånsin och nu tror jag att jag kan bli det. Visar bilder när det är klart!
Nu tänker jag faktiskt äta nåt, är Svinhungrig. Puss

Likes

Comments

Hela min "historia" med psoriasis började januari 2015. Då fick jag första utslaget, på låret. Brydde mig inte särskilt mycket, trodde bara jag va torr. Utslaget började växa och bli större och större, fick ännu ett utslag. Gick till vc och fick höra att det kunde va eksem eller svamp. Följde deras råd och smörjde in med 124456 olika krämer. När sommaren kom var hela min kropp täckt av utslag. Jag hade också extremt ont i kroppen, kunde inte resa mig upp ur sängen för att min nacke och rygg gjorde så ont. Fick en tid på hud (efter väldigt mycket tjatande) och dom konstaterade direkt att det va psoriasis. Som den osäkra tjejen jag är så blev jag väldigt ledsen, med tanke på att det är en sjukdom man dras med hela livet i skov. Jag fick iallafall ännu fler salvor (kortison) och vi bestämde att jag skulle komma till sjukhuset 3 gånger i veckan för att sola. Sol är väldigt effektivt på dom flesta med psoriasis. Efter att ha solat i ungefär 3 månader utan förbättring så gav jag upp.. Tänkte att jag får lära mig att leva med det. Men då äntligen fick jag börja med medicin! Metotrexat som är cellgift i liten mängd. Jag blir väldigt trött och illamående, tappar hår men ALLA utslag är borta. Så skönt! Tar blodprover för att hålla koll på värdena.

Det har vart jobbigt både psykiskt och fysiskt. Fysiskt jobbigt med klåda och att ha ont i lederna. Och psykiskt för att det drar ner självkänslan ännu mer. Vet inte hur mycket blickar jag fick när det va som värst. Och kommentarer som "vad äckligt" smittar det?"
NEJ det smittar inte din dumma jävel, då hade väl förfan alla haft psoriasis.

Jag är stolt över att jag har orkat bita ihop och mått piss, jag har fortfarande ärr efter alla fläckar men jag mår så bra.

1a bilden är mina ben inlindade efter att ha vart idiot o raka benen med psoriasis. Smart!
2a bilden, så såg hela min mage och rygg ut
3e bilden, ansiktet
4e bilden benen

Likes

Comments

Va ett tag sen, haha. Vad har hänt sen senast? En massa. Jag har ju skrivit om att jag tar metotrexat för min psoriasis, och nu äntligen så har jag uppnått resultat. Det är så skönt att inte ha klåda och fjälla. Enda jobbiga är att mina levervärden var sådär sist jag tog blodprov men inget "farligt".

Med tanke på hur jag mådde innan så var jag beredd på att behöva förlänga min sjukskrivning som går ut i mars. men jag mår verkligen så mycket bättre nu så jag ska faktiskt börja plugga i april. lite nervöst, men ändå kul. 

Jag hoppas jag ska klara av att plugga efter att ha vart sjukskriven så länge. Går in med en positiv inställning iallafall! 

Tänkte jag skulle skriva ett inlägg om min psoriasis🙄 folk verkar inte riktigt förstå innebörden med denna vidriga sjukdom! Seeya

Likes

Comments

Just nu känns livet jobbigt. Livet är inte alltid ett rakt streck och tro mig, det vet jag.

Jag vill bara va lycklig och älska mig själv, ska de va så svååååårt! Serri

Likes

Comments

Nu var det längesen jag skrev, life got in the way.. Haha nja men har inte haft ork till att skriva. Vad har hänt den senaste tiden då? Började med metotrexat för en månad sen. Inte sett något resultat än men man får ha tålamod :) snart flyttar jag och det ska bli så skönt!! Köpt en massa fint så vill bara flytta in och börja inreda 😍

Idag har jag varit på stan med min älskade lilla famo. Älskar att umgås med henne när jag mår dåligt för hon lyssnar alltid och förstår ❤️ vi kollade på vinterjackor, har en från förra året men den fäller dun.. Så hittade en fin på Kappahl som jag älskar! Var 25% också ☺️
Köpte även en duscholja ifrån blondinbellas märke LCC, en deodorant från samma märke hängde också med hem. Och lite oparfymerade ansiktsprodukter.

Likes

Comments