Som rubriken lyder så har jag äntligen gjort min första tatuering som blev en systertatuering✨ Jag & Diana åkte till Lycksele idag för att göra våra men min andra syster Nina ska snart utomlands så hon gör sin då hon kommit hem igen. Är supernöjd, en perfekt första tatuering❣️

Likes

Comments

Sista projektet i skolan drog igång innan jullovet, och jag har hunnit bestämma mig för modell, tyg och färg. Imorgon ska vi beställa hem tyger men kommer nog inte hinna göra så mycket nu eftersom det bara är cirka 2 veckor kvar tills vi börjar praktiken. Men oj så laddad jag är inför detta projekt! Ångrar inte en sekund att jag valde att byta linje och behövde gå om 1 år😌 Jaja wish me luck, kommer bli en väldans massa timmar spenderandes på detta projekt😅

Här nedan är modellen & färgen på klänningen👇🏼

Likes

Comments

Det är ett nytt år, nya utmaningar, nya chanser, nya misstag som kommer göras och nya lärorika dagar att se fram emot.

2016 har rent ut sagt varit ett skitår. Samtidigt så har detta år varit det mest lärorika året för mig hittills, i början av 2016 var jag så osäker på mig själv. Kände ett visst beroende till en person och när jag blickar tillbaka idag så inser jag att jag inte kunde stå på mina egna ben, vågade inte ha mina egna åsikter och var så tillbakadragen. Fram tills april då livet tog en hel vändning. Jag släppte personen som jag var beroende av, och jag var så jäkla rädd och ensam. Men med mycket stöd och guldvärda personer i min omgivning så klarade jag mig igenom den tuffaste tiden i mitt liv.

Sakta men säkert började jag bli en helt annan person. Visst, till en början var det lite kaosartat med mycket tankar och många misstag. Men, jag var helt enkelt bara en vilsen person. Det var så mycket upp & ner under den tiden, en dag kunde jag må superbra och vara uppe på toppen och nästa dag kunde jag må så jäkla dåligt och vara nere på botten, alltså verkligen nere på botten. Men, jag kämpade vidare och tiden gick så jäkla fort. Den verkligen flög iväg och jag inser nu att det var för att jag njöt av livet och hade det så jäkla kul. Fick träffa och lära känna en massa nytt folk, vissa som ville mitt bästa och vissa som tyvärr var ett stort misstag att släppa in på ens liv. Men det är ju så vi lär oss, av misstagen.

Jag vill egentligen bara tacka 2016 för att det varit det mest lärorika år för mig, för att jag har blivit en helt annan person och fått äran att vara omringad av så mycket underbart folk. Jag lämnar 2016 med huvudet högt, med en hel del nya livserfarenheter och mycket mer självsäker i mig själv.

Redo för ett nytt år med nya utmaningar. Välkommen 2017

Likes

Comments