Kan fortfarande inte inse att det är sant, jag vill inte inse att det är sant. Tjejen som lärt mig så mycket enda från barnsben. Det var hon som med ära lät mig känna på dom första galoppstegen i hela mitt liv och jag kommer ihåg hur liten & nervös jag var. Men på din rygg var jag trygg. Hon som stått ut med ett drygt barn studsandes på sin rygg, du är bara för bra. Min favorit enda från barndomen. Varje gång jag klivit in i hagen och kunnat välja bland cirka 16 andra hästar men alltid valt dig för du var mitt förstahandsval, alltid.

Alla galenheter du har fått för dig då vi varit ute på turer, som då du fick för dig att tvär-gena för du ville hem. Det var säkert 1 meter djup snö på den vägen du valde att ta och du var inte alls beredd på att det skulle vara så djupt så du snubblade till och landade på knä medans jag voltade av dig och faceplantade rakt ner i snön. Tokfia, så lugn och stabil men samtidigt så sprallig, spontan och nyfiken. Och listan på tokigheter under våra ridturer kan bli flera meter lång. Men det är dethär minnet som kommer upp först.

Älskade älskade du, nu ska lidandet äntligen få ett slut för dig, jorden kommer bli en fantastisk häst fattigare och himlen kommer bli en ängel rikare. Men jag vet att du kommer få det bättre nu, du kommer inte ha ont längre. Jag älskar dig❤

Likes

Comments