Header

Hej på er alla.
Hur är läget med er?

Jag ber om ursäkt för det inlägget jag la upp igår om mitt mående men jag behövde skriva av mig helt enkelt.

Jag har inte tänkt att skriva av mig idag utan jag ska skriva om helgen istället.

vad ska jag göra? | Kanske permission

Jag ska kanske hem imorgon permission om allt går bra idag eller åker jag hem på söndag då det är fars dag. Får även besök av några vänner då.

kram på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej på er alla!!

Innan jag berättar hur jag mår och så vidare vill jag veta hur ni mår?
Vad har ni för er?

Jag är tillbaka på avdelningen och det verkar som att jag kommer vara det ett tag till. Folk verkar påstå att jag är psykisk sjuk. läste dessutom lite om mina diagnoser och jag har lindrig psykisk utverklingstörning(kronisk) depression ångest(panik attacker)suicid tankar och självskadebeteende. Ser saker(syner inte verkliga säger folk)men för mig blir/är det verklighet. Känns som att någon tar tag i mig någon som vill mig illa, specillt på kvällarna.

Hur mår jag just nu? | Sanningen

Jag har extremt mycket ångest,och panik inom mig. Har suicidtankar och planer. Känner mig inte älskad, känner mig oönskad. Jag orkar inte mer helt enkelt.
Alla säger att allt kommer bli bra men det blir ju aldrig det,allt jag gör blir fel.

Ska kanske sova hemma i natt,men det är inte bestämt än väntar på läkarens beslut. Jag hoppas jag får sova hemma för vill inte vara på avdelningen hela tiden.

Vad har jag gjort idag?

Inte så mycket jag har sovit, kollat på tv, ätit lunch och inte så mycket mer.

Kramar på er. Hoppas ni vill läsa min blogg.

Likes

Comments

Hej på er alla!

Hur mår ni? Har ni sovit gott?

Jag är väldigt trött, har varit på korttidsboendet och tagit det lugnt. Igår såg jag på film och besökte några vänner. Det var kul att träffa de. Jag köpt också kvarj cola zero.

Idag har jag ätit en härlig brunch med gänget på korttidsboendet, vi fick allt från äggröra, bacon till och med pannkakor.

Runt 15.15 åker jag tillbaka till Lindesberg, vill egentligen åka dit nu men får vänta några timmar innan jag åker dit. saknar de vänner jag fått där.

skriver nytt blogginlägg ikväll.

Kramar

Likes

Comments

Hej på er alla!

Hur är läget med er? Vad har ni gjort i helgen
 

Jag är fortfarande i Lindesberg, och jag kommer vara det ett tag till.
Det suger men har inget val just nu, med tanke hur jag mår.

Vad ska jag göra i veckan?|

Jag är just nu på boendet jag är på ibland ska vara där till torsdag men egentligen till fredag men känner att jag inte kommer orka det. Har med mitt mående att göra. Blir trött mentalt när jag gjort något i några timmar.

Kom till boendet igår och då åkte vi till Djupadalsbadet vilket var kul men var väldigt trött efter det.  Är väldigt trött nu med,skulle behöva sova nu men tänkte ringa avdelningen och säga att jag vill åka tillbaka dit för jag har tankar/planer som jag inte kan hålla för mig själv nu. Och jag tror det är bättre att jag är på avdelningen istället.

Idag har jag tagit det lugnt, ska snart äta och sen ringa tillbaka till avdelningen.

Hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg🙂❤
Kramar

Likes

Comments

Hej och välkomna till bloggen!!

Hur mår ni? Hur har er vecka varit?

Förlåt fördålig uppdatering i bloggen, har försökt att bara fokusera på mig själv.

Ska skriva lite vad jag har gjort i veckan.

Jag har varit i Örebro lite grann och köpt lite smink, en västa och jag fixat lite andra saker som swich,Ica kort,och mitt bank id.
Fick också en mysig stund med min mamma

Hur mår jag?|  Helt okej

Jag har det fortfarande tufft men kan hantera mina tankar ibland men behöver hjälp från personalen fortfarande, och jag behöver vara kvar på avdelningen ett tag till.

Skriver nytt inlägg imorgon.

Kram er!

Likes

Comments

Hej där! Välkomna till bloggen.

Hoppas ni mår bra, och har en bra helg.
Jag har haft det tufft i helgen och jag har en nyhet till er.

Vad är det för nyhet? | Handlar om skolan

Jag kommer vara sjukskriven en tid framåt då jag inte kommer vara på skolan på ett tag.

För att jag mår inte bra alls och måste få ordning på mitt mående innan jag åker till skolan.

Som det är nu så kan jag knappt fokusera på mitt skolarbete och jag  utsätter mig själv för fara ibland,då jag har en tendens till att skada mig själv eller  något annat.

Hur känns det att vara sjukskriven? | konstigt

Jag tycker det känns jätte konstigt att vara sjukskriven men jag tror att det är bra att bara fokusera på mitt mående. Men också min relation med Gud. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra istället för att vara i skolan, men jag kommer väl på något.

Skriver mer i kväll.
Kramar❤

Likes

Comments

God morgon på er!

Sorry för dålig uppdatering i bloggen. Har haft fullt upp med annat. Har ni sovit gott? Hur mår ni?

Idag ska jag skriva om något som hände inatt. 

vad hände? | Brandlarmet gick och överfallslarmet gick igång i natt.

Jag hade precis gått och lagt mig och cirka 01.00  vaknade jag till av att brandlarmet börja låta massor. Jag blev rädd och det blev nog de flesta här på avdelningen och resten av sjukhuset.

Brandkåren kom och stängde av brandlarmet.  och vi kunde och lägga oss.

Allt visade sig vara falskt alarm som tur var.

Kramar

Likes

Comments

Hej på er! Sorry för så dålig uppdatering i bloggen men jag har bara viljat ta det lugnt och inte viljat skriva i bloggen,men idag ska jag skriv om något som hände igår kväll.

God is Awesome!!! My King!!!

Först hur mår jag?| Spännande att veta

Jag hade en jobbig förmiddag igår, visste inte vad jag skulle ta vägen för jag mådde så sjukt dåligt då.
Men jag började må bättre under eftermiddagen men negativa tankar kom tillbaka under kvällen och då hände något häftigt.

Vad hände? | Vittnesbörd

Jag skriv till en vän att jag var inne i en kamp om mitt liv, höll på att göra något dumt mot mig själv och låste in mig i badrummet. Och från ingenstans så blev kampen om mitt liv genast mycket starkare jag hade kontakt med en vän som började be för mig , skrev flera gånger att jag inte trodde på Gud och att jag ville ta mitt liv. Men efter några minuter började jag gråta massor och skrek flera gånger mådde dessutom ganska illa kände hur tårarna föll ner på mina kinder och jag fick se Jesus stå i rummet och sa kom Viktoria till mig! Och jag började gråta ännu mer kampen om mitt liv var över. Paniken försvann, all ångest försvann jag tror också att viljan att ta mitt liv har minskat och nästan försvunnit!! Ser också på mig själv på ett annat sätt, bad till Gud att jag ville bli hans barn och att han skulle ta alla mina synder,fick be om förlåtelse och jag blev fylld av sen helige ande. Hörde också att Jesus sa att han älskar mig.


Efter det som hände så kunde jag somna gott, väntade med att skriva detta för att se att det som hände igår verkligen var sant och att jag mådde bättre, och jag kan erkänna nu att jag mår bättre och när jag skriver detta så börjar jag nästan att gråta av glädje för det som hände igår är helt sant.

Tänker fortfarande be till Jesus och jag vill vara hans barn, hans dotter, hans prinsessa! Känner mig gladare idag än vad jag gjorde igår, vill bara lyssna på lovsång, vill också fyllas mer av Jesu kärlek vill få mer av honom i min vardag. Vill bli använd precis som han vill.
Jag vill tjäna honom resten av mitt liv, vill ut i världen och berätta om Jesus. Vill undervisa barn och ungdomar.

Kram på er fortsätter skriva ikväll.

Jag älskar dig Jesus vill aldrig skiljas från din kärlek. Vill sitta i ditt knä varje dag, vill låta dig hålla om mig med dina armar. Skicka dina änglar som beskyddar mig.

Likes

Comments

Hej alla som läser mig blogg!

Först vill jag be om ett stort fett förlåt för att jag skrivit mycket om hur dåligt jag mår. Ska verkligen bli ändring på det nu.

Så vad ska jag skriva om idag?

Jo hur det var att övningsköra första gången. Kommer inte skrivamycket om det,men lite i alla fall😊😊

Tror det var 2014 eller 2015 jag övningskörde första gången och jag minns att jag tyckte det var jätte läskigt.
Minns att jag sa det till min pappa men han pusha mig till att testa att köra våran bil, efter ungefär fyra gångerkunde jag nästan stanna bilen utan motorstopp.

Vilket jag var glad för dock har jag inte kört något efter det men detta år har jag börjat läsa mer körkortsteori.

mycket att läsa och lära sig men jag tror det kommer gå bra och att jag kommer ta körkort🚘

Likes

Comments

God morgon! Sorry för att jag inte la upp något  i bloggen igår kväll. Hade mer panik än vanligt. 1

Idag ska jag skriva om ett sms jag fick för några dagar sen.

Vad var det för sms? | Spännande
Som jag skrivit tidigare så är jag kristen men kanske inte lever som en kristen jämt, men som jag skrev innan så fick jag ett sms som jag ej kan förklara hur jag fick det sms:et men när jag tänker efter så tror jag fullt ut att Gud kan göra en sån övernaturlig grej som att skriva ett sms.

Vad stod det sms:et?

"Jag älskar dig Viktoria!/ Jesus"

kommer verkligen inte på en förklaring på hur jag fick det sms:et. Men vet iaf att det som stod där är sanningen om vad jag är även om det är skit svårt att ta in att jag är älskad osv.

Frågade några vänner om detta och de tror att det kommer från Gud och att han kan göra en sån övernaturlig grej som detta.

Kram på er och glöm inte Jesus älskar dig och mig!!

Likes

Comments