Kommer hem efter en dag i skolan, jag går in på mitt rum och sätter mig ner i sängen och börjar spela. Jag får ett sms men jag vet inte vem det kan vara från.

Jag tar upp mobilen och börjar läsa smset, jag släpper allt och bara kollar på mobilen. Jag kollar upp nummert och ser vem det var som skickade det, det var en kille jag hade bråkat med. Efter jag läst smset ett par gånger börjar jag känna mig lite rädd. Men efter några timmar reser jag mig upp och går ut. Jag träffar några av mina kompisar som jag brukar träffa på fritiden, vi sätter oss ner någonstans och börjar prata lite, man ser inte så mycket för det är mörkt ute.

Sen reser jag mig upp och säger att jag måste gå hem, alla går åt vars ett hål.

När jag är påväg hem ser jag den killen som skickade smset till mig, jag börjar svettas och gå snabbare, jag vänder blicken bakåt och ser att han börjar springa mot mig, jag stannar och väntar in honom. Han kommer fram till mig och står stilla, han säger ingenting. Han puttade upp jackan bakifrån och jag ser att han har en kniv i bakfickan. Jag blir ännu räddare än vad jag var innan, jag tänkte bara att jag skulle springa med det gick inte mina ben var som sten, jag kunde inte röra mig alls. Han tog fram kniven från bakfickan och riktade den mot mig, jag visste inte vad jag skulle göra. När han stod framför mig sa han någonting, men jag kunde inte uppfatta vad han sa. Efter han hade sagt det så gick han iväg och försvan i mörkert, när jag inte såg honom mer fortsatte jag gå hemåt, när jag hade gått en bit hörde jag ett ljud bakom mig, jag kollade bakåt och såg 3 stycken killar förfölja mig i ca 5 minuter. Dom började gå snabbare och snabbare och även jag, det var den värsta känslan i mitt liv, och jag hade aldrig känt så förut. Jag kom till ett mörkt ställe med bara träd och buskar, det var kål svart förutom en liten ljus stråle från vägen på andra sidan buskarna. jag kunde inte längre se killarna, men när jag kom längre in i mörkert såg jag svarta skuggor, det var dom tre killarna som hade följt efter mig tidigare, jag blev rädd och kunde inte tänka vad jag skulle göra så jag fortsatte att gå. jag fortsatte bara att gå det hållet jag skulle till och killarna kom fram till mig och frågade vad jag hette. Så jag svarade och efter det minns jag inte så mycket mer än att jag vaknade upp på samma ställe efter några minuter. Jag reste mig upp och satte mig ner på en parkbänk, jag visste inte vad jag skulle ta mig till och inte vart jag skulle ta vägen. Men efter en stund reste jag mig upp och fortsatte gå hemåt, när jag väl var hemma gick jag rakt in på toaletten och tvättade av mig. Jag stod bara där inne och tänkte tillbaka på vad som hade hänt, utan att säga något till någon gick jag rakt in på mitt rum och la mig i sängen och fortsatte tänka tillbaka, jag låg bara där i min säng och tänkte, det var det värsta som hänt mig. Medans jag tänkte tillbaka kunde jag inte fatta att det hade hänt.


Likes

Comments