Hej alle!

Idag vil jeg skrive om hvordan man kan finde distraktion fra den ellers, måske travle hverdag. Jeg har selv en del om ørerne her i starten af 7. klasse, og jeg kan godt mærke at nogen gange bliver det lige liiidt for mange ting at huske og tage stilling til på én gang. Så nu vil jeg komme med nogle forslag til hvordan du kan zone lidt ud,, eller nærmere, hvad du kan zone ud med ;))

Altså tegne er altid en god ide, synes jeg. Det behøver ikke at ligne noget, tit virker det også bare at tegne kruseduller eller sådan noget.

Gå en tur?

Det virker også for nogle, som er lidt til den energiske side, at træne. Jeps, du læste rigtigt! nogle gange er det altså meget hjælpsomt at løbe sin energi ud, eller løfte, eller bøje, eller hvad pokker ved jeg?;)

Denne her er åbenlys: lav noget du f.eks. laver, som fritidsaktivitet, som at spille fodbold, tegne, spille skak, eller danse, som jeg gør. Det virker næsten altid for mig! bare lige friske koreografien op til en upbeat sang eller lign.

Så ja. det var egentlig det for idag. Håber at du nød at læse det ;))

Knus V

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle

Idag vil jeg vise jer nogle sange jeg synes i skal give et lyt. Der vil være en del forskellige kunstnere og genre, så der er lidt til en hver smag :)

Fall in love - GoldLink, en ny sang jeg fandt i min radio-ting på Spotify, jeg har ikke rigtigt forstået det endnu, men der kom den frem, og den har været på replay lige siden

All Night - SG Lewis, catchy tekst, fedt beat, whats not to like?!

Weight in Gold - Gallant, en super fed, langsom sang, som man virkelig føler😂

Love$ick - Mura Masa, er blevet en klassiker, det ville være bedrag, hvis jeg ikke nævnte den...

Overleve - Ukendt Kunstner, er bare vildt fed!

Blå - Ullige Numre, så god tekst, alt i alt bare en mega sang, som man virkelig kan skråle med på

Signs - Drake, er mega chilleren sang, som passer til næsten alle humører.

Sidst, men ikke mindst...

Good enough - Liss, som bare har en vildt cool vibe, står bag det her nummer, som bare er så lækkert


Jeg har ikke flere sange for idag, men jeg håber at du nød at læse med idag. Og jeg håber at du vil læse med i fremtiden!

Knus V

Likes

Comments

Hej alle.

I dag vil jeg dele de bøger jeg læser i , og elsker, pt.

Jeg har altid haft gang i mange bøger ad gangen, så der er noget til hvert humør, så de fleste af de her bøger er jeg ikke en gang færdige med;)

De bøger jeg vil vise idag vil ikke være bøger jeg forventer du vil elske, men mere inspiration til en grå lørdag, hvor du måske har lyst til at læse, eller en ferie-læsebog, eller what ever...

(bøgerne er ikke i rækkefølge efter hvilke jeg bedst kan lide, og mindst kan lide)


Den første bog hedder "Mig og Dylan Walker" af Anne Sofie Hammer. den her bog er en af de (mange) bøger jeg ikke er færdig med endnu, men det er ikke ensbetydende med at den er dårlig, jeg har bare startet på den, og så er der kommet noget andet i vejen. MEN... Hvis du er til en sjov, pinlig, hygge-læsebog, så er denne her tæt på at være perfekt!


Den næste er selfølgelig "The Hunger Games". Jeg elsker filmene, men jeg har faktisk kun læst den første bog :) Du har næsten helt sikkert set nogle af filmene, men bøgerne er altså lige så gode! Virkelig fangende, spændende og selvfølgelig, voldsomme.

Det her en en virkelig kort, men fin bog, om en pige der godt kan lide at pynte på sandheden, faktisk så er det det eneste hun kan finde ud af. Den hedder "Hest hest, Tiger tiger" bare læs den!

De næste par 4 bøger er allesammen af John Green. Hvis du er en pige på omkring min alder, har du højst sansyneligt læst bare lidt af ham. De bøger jeg vil fremhæve er "Paper Towns" , som er helt vildt god, man bliver suget helt ind i Quintin, hovedpersonens, univers. Den anden er "Will Grayson, Will Grayson", som tog mig et halvt år at læse færdig, fordi den er meget forvirrende, hvis man ikke ved at den handler om to forskellige personer. (Jeg fandt først ud af det halvvejs i bogen, så det ødelagde det lidt... :). Den tredje bog er selvfølgelig "En Flægne i himlen"... Der er ikke andet at sige end at den er perfekt. Den sidtste er "Gåden om Alaska Jeg er endnu ikke færdig med den, grundet den tog en forventet, men meget deprimerende drejning, så den holder jeg lidt igen med 😉

BTW. Jeg vil har tænkt mig at lave det her til en serie, så der kommer nok et opslag der minder om snart!

Knus V

Likes

Comments

Hej derude.

Idag bliver det et kort opslag, jeg ville bare lige vise jer en video jeg filmede og redigerede fra et halvt års tid siden.

Det er ret dårlig kvalitet, fordi det er filmet med min iPhone 5s, men hvis jeg i fremtiden laver mere i den stil vil det helt sikkert være med mit kamera, don't worry ;)

Der er ikke mere at sige end jeg håber at i kan lide den, og at i nyder det sidste af sommeren 💗

Videoen er her.

Knus V

Likes

Comments

VELKOMMEN!

Hej, mit navn er Vigga. Jeg er 12 år og elsker at skrive, jeg har bare været lidt sløv på tastaturet, indtil jeg her i sommerferien fra 6. Til 7. Klasse besluttede at starte på nouw.

Her på siden vil du hovedsageligt finde artikler, boganmeldelser, mad og mode tips, billeder jeg møder på min vej og meget mere i den dur.

Jeg har aftalt med mig selv at fra skolestart vil jeg lave 2 opslag om ugen, hvorimod her i sommerferien vil der nok komme til at være lidt mere stille;)

Jeg håber at du vil følge med!

Knus V

Likes

Comments