Hej alle

Der er ikke tal på hvor mange gode, som dårlige cafeer der er i vores dejlige hovedstad. Alligevel kan det godt være svært at finde de bedste af de bedste. Derfor vil jeg i dag opremse de 5 cafeer i København, der i min optik er de bedste.

Kalaset, Vendersgade 16

Kalaset er en top-hyggelig cafe på Vendersgade. Der er rigtig hyggelig stemning, og det er perfekt at sidde udenfor om sommeren i deres sommerstole, med en af deres super lækre hjemmelevede Ginger Ales.

Original Coffee, Illum rooftop

De fleste original coffee cafeer kan anbefales, men den, der ligger på Illum rooftop er den jeg har valgt at fremhæve, fordi den ligger ret genialt. Ofte når jeg er ude med mine veninder, og vi har brug for at tanke op vælger vi næsten altid denne her, både grundet den yderst lækre is kaffe og deres sublime cookies.

JOE AND THE JUICE, Landemærket 3

Joe and the juice må nævnes, selvom det ikke er det hyggeligste sted i byen. Hvis man er ude og shoppe, eller lign. og er sulten, kan du næsten ikke undgå , at støde på en af deres mange cafeer. Deres sandwiches er virkelig gode, især deres "Joes club" som består af kylling, pesto, avocado og tomat. Mmmn.

Cafe Europa 1989, Amager torv 1

Cafe Europa er lidt en frokost-cafe. forstået således, at de lidt større retter udgør det meste af deres menukort. De har nogle rigtig gode salater, og deres club-sandwich er også mega god ;)

Zaggi´s Coffee, Frederiksborggade 43

Zaggi´s Coffee er en virkelig fin cafe. De severer lækker, billig, kvalitetskaffe, som kan nydes både udenfor, hvor der desværre lige pt. er stillads (du kan stadig godt sidde derude) og indenfor. Til sommer er det genialt at sidde udenfor i varmen, med en dejlig kaffe og en lille kage. 

Knus V


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle

GODT NYTÅR!

Jeg håber at i har haft et fantastisk nytår, og en god start på 2018, det har jeg i hvert fald;)

I dag har jeg samlet otte super seje billeder, alle fra pinterest. Jeg synes, at alle billederne er rigtigt cool og inspirerende. Der er lidt til en hver smag dvs. det farverige, det lidt mere diskrete, det eksklusive mm. Desværre er der ingen links, udover at jeg ved, at skobutikken Naked har de sko, der hedder "Nike Cortez", som er det yderste billede, nederste række, til venstre;) Derudover kan man nok også finde Carhartt tasken i deres butik i Krystalgade, eller bare en hvilken som helst Carhartt butik:)

Jeg håber at du blev en smule inspireret af dette korte inlæg💙

Knus V

Likes

Comments

Hej alle

Det er lige gået op for mig at der er sket en maaaasse ting siden sidst jeg skrev her inde, så nu bliver i altså lige opdateret!

I løbet af det seneste stykke tid er det for det første blevet december!!!! I skolen har vi pyntet op med juletræ og ikke at forglemme, den smukkeste guirlande, lavet af de sejeste personer i hele verden.

Vi har også fået nissevenner, hvilket jeg eeeelsker. Du ved, når man lister rundt, laver hemmelige koder, gætter og gætter, laver alliancer med andre, som kan ligge for en osv.... Som i kan høre er det en sport jeg tager meget seriøst...😊

Nårh ja, så er jeg, endelig, blevet tretten i weekenden (d.9) . Og, ja, jeg ved godt at det er lidt sent🐷 I den anledning har jeg holdt en del fødselsdage. Hannah, som i godt ved hvem er har også fødselsdag her i december. 3 dage før mig... Derfor holdte vi en fælles-fødselsdag, med pink tema/dresscode. Jeg har også holdt yderligere tre fødselsdage for familie og venner, så jeg er pæænt træt nu. Heldigvis futter min familie og jeg til Tenerife over julen, det bliver dejligt.

🎄🎅🎁

Knus V

Likes

Comments

Hej alle.

Det er blevet tid til endnu en yndlings musik pt. og idag har jeg lært noget smart! Jeps, jeg har lært at tilslutte spotify!! Så kan i meget lettere høre de sange jeg anbefaler, hvor smart er det lige? Ej, lol, jeg er bare ret begejstret over at finde ud af sådan noget computer hejs, helt selv!😂

Den her sang har virkelig bare et ret fedt beat, og et godt omkvæd. Meget mere behøver man ikke, am i right?

YES! Jorja Smith har vundet mit hjerte! Hun er for sej altså, hun er helt seriøst en af de eneste jeg har lyttet til her pt! Lytlytlytlytlytlyt...!

Phlakes nye album er i det hele taget for vildt, men især denne her sang har jeg lyttet meget til. Mest fordi jeg ikke helt ved hvad den rigtigt handler om? Den er ikke så dyb, hvis du forstår? Jeg kan virkelig godt lide det.

Det her nummer giver mig lyst til at danse, med det samme. Mere behøver der ikke at blive sagt!

Den her sang er bare perfekt, for mig, til når jeg laver lektier. Det er nok mest fordi selve beatet er, kan man sige "stærkere" end teksten. Altså man lægger mere mærke til instrumenterne, end ordene. Jeg synes bare den er ret dejlig.

Det her nummer har seriøst været på repeat, når jeg finder ønsker til jul. Vildt afslappende og utrolig vanedannende. JA tak!

Endnu en ( i følge mig) legendarisk lektie-læsnings-sang. Tro mig, der er blevet sat mange kommaer, med den i baggrunden;) Alt i alt, er den virkelig genial!

Så er vi nået til rosinen i pølseenden. Den her sang er lidt mere til den poppede side, men hvis jeg skal rydde op eller andre ting, man har brug for lidt opmuntring til, er den rigtig god.

Det var det for i dag, det blev lidt langt, men jeg håber at du nød det alligevel 👾

Knus V

Likes

Comments

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Hej alle!

I dag har jeg valgt at samle nogle af de sejeste (berømte) kvinder. ​og så lige et par inspirations-billeder😉

Jeg har været hjemme pga. sygdom de sidste par dage, derfor har det stået lidt stille på "blog-fronten", jeg undskylder mange gange🎈

Jeg er ved at få det bedre, så forhåbentlig får vi godt gang i bloggen igen snarest!

Hav en dejlig weekend✨

Knus V

Likes

Comments

Hej alle 🌻

Det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst har lavet et indlæg, her på bloggen. Jeg undskylder mange gange! Det er simpelthen bare grundet at jeg har rigtig mange planer, lektier og bla bla bla... Jeg har bare ikke rigtigt haft overskud til at skrive her inde. MEN nu er det tid!...

MIN PINTEREST: LIGE HER!

I dag har jeg samlet en maaaasse billeder fra pinterest, som jeg synes er seje og inspirerende. Jeg kan klart anbefale pinterest, jeg har selv brugt det en del, her på det sidste, til at finde idéer til min fødselsdag, til at finde ønsker, skolerelateret ting og meget mere. ✨

Knus V

Likes

Comments

Hej alle

Jeg regner med at i kender den skandinaviske tøj-kæde WEEKDAY. De har altså lavet denne her t-shirt linje, der hedder "Zeitgeist". Konceptet er ret simpelt: Basic tee's, med tryk. Det der bare er twistet er, at de fleste af dem har en eller anden form for politisk kommentar.

Det der står med kursiv er WEEKDAYS egen kommentar til trøjernes print.

Jeg har fundet jer et par stykker af trøjerne, som jeg især synes er fede.

(Alle trøjerne, undtaget den med "Silence" er udsolgt, så i skal være hurtige på dupperne, hvis i vil have fat i den!)

Knus V

Loughborough University’s Sleep Research Center recently found that women need more sleep than men. “Women’s brains are wired differently … so their sleep need will be slightly greater. Women tend to multi-task – they do lots at once and are flexible – and so they use more of their actual brain than men do.#weekdayzeitgeist

WEEKDAYS HJEMMESIDE

Master of thoughts... slave of emotions. #weekdayzeitgeist

WEEKDAYS HJEMMESIDE

A new study finds that teens who use social media sites for two hours or more per day are significantly more likely to suffer from poor mental health, psychological distress and suicidal thoughts..#weekdayzeitgeist

WEEKDAYS HJEMMESIDE

As the world reacts to the Hollywood scandal surrounding Harvey Weinstein, we encourage everyone to raise their voices. “The world is a dangerous place, not because of those who do evil, but because of those who look on and say nothing.” – Albert Einstein #weekdayzeitgeist

WEEKDAYS HJEMMESIDE

Likes

Comments

I dag bliver det endnu en "yndligs musik." Det er omkring en måned siden jeg sidst lavede en, så nu er det tid til en nummer 2!

Jeg har her i efterårsferien hørt en masse afslappet og stille og roligt musik, hvilket vil være tydeligt i denne her omgang 😝🎵

Favorite star - Quadron har lavet det her vildt fede nummer, som altid kan få mig i godt humør og op og danse;)

Die for you - The Weekend er en ret god sang, der ikke er for upbeat, overhovedet, men også har den der ret fede rytme de fleste af deres sange har. (Den er til tider lidt en cliche, men der er jo, om du vil det eller ej, altid plads til i hvert fald en af de sange i ny og næ 😄)

F.U.B.U - Solange er en totalt undervurderet kunstner, efter min mening! Hun er vildt sej, totalt girl power- agtig og mega autentisk, hvilket både hendes tøj og hår totalt udstråler. Sangen står for "For us, by us" og er en af de mange sange fra hendes ultra seje album "A seat at the table" som er med fokus på mørke mennesker i U.S.A. (Og så er hun Beyonces søster🔥) Lyt lyt lyt lyt...!

Lost - Frank Ocean en halv-gammel sang, men alligevel bliver man jo aldrig rigtigt træt af den, vel? Jeg kan i hvert fald høre den i evigheder, det er sikkert!

Redbone - Childish Gambino egentligt kender jeg ikke bandet i forvejen, men selve nummeret er så dejligt. Sådan et rigtigt "hygge røv i regnvejr" nummer😜

Sunday vibes - Masego titlen passer perfekt til navnet. Sangen passer perfekt til en afslappet søndag. Mega harmonisk, jeg elsker det!

Stronger than me - Amy Winehouse en klassiker, der virkelig går hånd i hånd med efteråret, for mig.

Drunk in the morning -Lukas Graham er også bare en favorit, til alle tider.

Det var alle sangene for i dag. Der var lidt mere tekst end det første indlæg, men forhåbentlig gør det ikke noget 😊

Tak fordi du læste med!

Knus V


Likes

Comments

​Hej alle.

Her, torsdag i efterårsferien var jeg i teateret med min familie. Vi så simpelthen SKAM teaterstykket i teatret Aveny-T, og det var vildt fedt!

Jeg er sikker på at mange af jer derude har set den norske verdensberømte serie SKAM. Det har de fleste i hvert fald! HVIS nu du ikke ved hvad SKAM er, så burde du skamme dig. Ej haha😂👀 SKAM er en serie om en masse unge, der går på gymnasium.

I de 4 sæsoner bliver der sat fokus på 4 forskellige hovedpersoner og hver hovedperson har så hver deres problemer at skulle tage sig af og forholde sig til. Sæson 1 handler om Eva og hendes kæreste Jonas. Og det er den sæson, det teaterstykke jeg så var basseret på..

Stykket var virkeligt gennemført. Skuespillerne var rigtigt gode. Både musik og tøj var lige i skabet. Alt i alt var det virkelig en fed oplevelse og jeg glæder mig til at den anden forestilling er klar!

Men forestillingen er dsv. kun i gang indtil d. 4 november, så jeg er nærmest sikker på at det ikke er muligt at få billetter længere...

Knus V

Likes

Comments

Hej derude✨

Det kommer i dag til at være endnu et indlæg i en slags serie jeg kører, som hedder "____ på budget" Det går egentlig bare ud på at jeg finder jer nogle fede ting og sager, med udgangspunktet under 400 kr. I dag er det så sweaters vi kigger på..

(Jeg har gået efter nogle farverige trøjer, så hvis du ikke er til det, vil det nok ikke hjælpe dig vildt meget 💘)

Der er links til alle tingene under billederne.

Jeg håber at i vil kunne lide det!🌀


Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej alle.

I dag har jeg fået lov til at interviewe min bedste veninde Hannah, som også går under navnet Hanne ;)

Hannah har stort set altid haft øje for mode, men det er først de seneste 2 par år hun har været mere interesseret .og involveret i det 🌹


Hvis du skulle beskrive din stil med 3 ord, hvad ville det så være?

Hannah: Farverig, drenget og retro.

Hvem/hvor finder du din inspiration?

Hannah: Jeg kan godt lide at finde inspiration fra bla. pinterest, instagram og andre sociale medier. Og så min mor.

Hvilke 3 personer synes du har fedest tøjstil?

Hannah: Clario, som er pige fra instagram (@clairo2), en lille pige som hedder @coco_princes, hun er vildt sej, og så dig (Vigga)

Hvilken vinter-trend glæder du dig mest til?

Hannah: Dynejakker!! og HUER!

Fashion-trend du ikke kan og/eller vil bære?

Hannah: net-strømpebukser, jeg kan bare ikke lide dem.

Hvad synes du er fedest ved mode?

Hannah: Det giver muligheden for at kunne udtrykke sig selv, og så er det også bare en sjov hobby.

Et råd til en, som ønsker mere farve i sit skab, men ikke vil "go over the top".

Hannah: Gå ind i en butik og find en masse farverige items, ønsk dig dem til jul, eller køb dem nu, og så bland dem med noget mere basic, så det bliver "dresset" ned.

Yndlings farve i dit tøjskab?

Hannah: RØD!!!!!!

Hvordan ser et hverdags-outfit ud for dig?

Hannah: Et par baggy jeans og en fin trøje.


Tusind tak fordi du læste med idag! Jeg hyggede mig virkelig med at lave det, og det var en fed udfordring. I kan klart forvente mere, som dette i fremtiden!

Alle billederne nedenfor er taget i Krusemyntegade 👣🌻

HANNAH'S SOCIALE MEDIER:

Instagram: Hannah_lulu_

Facebook: Hannah Lulu

Pinterest: Hannah Lulu


OM HANNAH:

Hannah er og har altid været meget kreativ. Hun tegner, maler,

både på papir og på ansigter (ansigtsmaling)

Derudover interesserer hun sig også for mode og interiør.

Hannah elsker mad.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej 🐸

Det her er bare et random indlæg med nogle billeder jeg synes godt om. Jeg har fundet dem alle på pinterest (@viggaorskov) hvor jeg elsker at finde inspiration og bruge tid.

Hav en dejlig sidste uge i september,🌻

Knus V

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej igen.

Idag handler det om den kommende vintersæson. Jeg har fundet et par jakker, som jeg synes er super fede, og varme.

Der er lidt til en hver smag, altså, som du nok kan se har jeg lidt en dynejakke obsession, men jeg synes også sådan nogle uld-slå om jakker er vildt cool. Selve dynejakke/puffer jakkerne er forholdsvis farverige, men de er også vildt nice i sort, hvid, eller måske camoflage?

Jeg håber at du vil finde det her indlæg inspirerende og at du finder en deeeejlig jakke til vinter:

Du kan finde links til alle tingene neden under billederne ;-)

Knus V


Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej alle!

Idag vil jeg skrive om hvordan man kan finde distraktion fra den ellers, måske travle hverdag. Jeg har selv en del om ørerne her i starten af 7. klasse, og jeg kan godt mærke at nogen gange bliver det lige liiidt for mange ting at huske og tage stilling til på én gang. Så nu vil jeg komme med nogle forslag til hvordan du kan zone lidt ud,, eller nærmere, hvad du kan zone ud med ;))

Altså tegne er altid en god ide, synes jeg. Det behøver ikke at ligne noget, tit virker det også bare at tegne kruseduller eller sådan noget.

Gå en tur?

Det virker også for nogle, som er lidt til den energiske side, at træne. Jeps, du læste rigtigt! nogle gange er det altså meget hjælpsomt at løbe sin energi ud, eller løfte, eller bøje, eller hvad pokker ved jeg?;)

Denne her er åbenlys: lav noget du f.eks. laver, som fritidsaktivitet, som at spille fodbold, tegne, spille skak, eller danse, som jeg gør. Det virker næsten altid for mig! bare lige friske koreografien op til en upbeat sang eller lign.

Så ja. det var egentlig det for idag. Håber at du nød at læse det ;))

Knus V

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej alle

Idag vil jeg vise jer nogle sange jeg synes i skal give et lyt. Der vil være en del forskellige kunstnere og genre, så der er lidt til en hver smag :)

Fall in love - GoldLink, en ny sang jeg fandt i min radio-ting på Spotify, jeg har ikke rigtigt forstået det endnu, men der kom den frem, og den har været på replay lige siden

All Night - SG Lewis, catchy tekst, fedt beat, whats not to like?!

Weight in Gold - Gallant, en super fed, langsom sang, som man virkelig føler😂

Love$ick - Mura Masa, er blevet en klassiker, det ville være bedrag, hvis jeg ikke nævnte den...

Overleve - Ukendt Kunstner, er bare vildt fed!

Blå - Ullige Numre, så god tekst, alt i alt bare en mega sang, som man virkelig kan skråle med på

Signs - Drake, er mega chilleren sang, som passer til næsten alle humører.

Sidst, men ikke mindst...

Good enough - Liss, som bare har en vildt cool vibe, står bag det her nummer, som bare er så lækkert


Jeg har ikke flere sange for idag, men jeg håber at du nød at læse med idag. Og jeg håber at du vil læse med i fremtiden!

Knus V

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej alle.

I dag vil jeg dele de bøger jeg læser i , og elsker, pt.

Jeg har altid haft gang i mange bøger ad gangen, så der er noget til hvert humør, så de fleste af de her bøger er jeg ikke en gang færdige med;)

De bøger jeg vil vise idag vil ikke være bøger jeg forventer du vil elske, men mere inspiration til en grå lørdag, hvor du måske har lyst til at læse, eller en ferie-læsebog, eller what ever...

(bøgerne er ikke i rækkefølge efter hvilke jeg bedst kan lide, og mindst kan lide)


Den første bog hedder "Mig og Dylan Walker" af Anne Sofie Hammer. den her bog er en af de (mange) bøger jeg ikke er færdig med endnu, men det er ikke ensbetydende med at den er dårlig, jeg har bare startet på den, og så er der kommet noget andet i vejen. MEN... Hvis du er til en sjov, pinlig, hygge-læsebog, så er denne her tæt på at være perfekt!


Den næste er selfølgelig "The Hunger Games". Jeg elsker filmene, men jeg har faktisk kun læst den første bog :) Du har næsten helt sikkert set nogle af filmene, men bøgerne er altså lige så gode! Virkelig fangende, spændende og selvfølgelig, voldsomme.

Det her en en virkelig kort, men fin bog, om en pige der godt kan lide at pynte på sandheden, faktisk så er det det eneste hun kan finde ud af. Den hedder "Hest hest, Tiger tiger" bare læs den!

De næste par 4 bøger er allesammen af John Green. Hvis du er en pige på omkring min alder, har du højst sansyneligt læst bare lidt af ham. De bøger jeg vil fremhæve er "Paper Towns" , som er helt vildt god, man bliver suget helt ind i Quintin, hovedpersonens, univers. Den anden er "Will Grayson, Will Grayson", som tog mig et halvt år at læse færdig, fordi den er meget forvirrende, hvis man ikke ved at den handler om to forskellige personer. (Jeg fandt først ud af det halvvejs i bogen, så det ødelagde det lidt... :). Den tredje bog er selvfølgelig "En Flægne i himlen"... Der er ikke andet at sige end at den er perfekt. Den sidtste er "Gåden om Alaska Jeg er endnu ikke færdig med den, grundet den tog en forventet, men meget deprimerende drejning, så den holder jeg lidt igen med 😉

BTW. Jeg vil har tænkt mig at lave det her til en serie, så der kommer nok et opslag der minder om snart!

Knus V

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej derude.

Idag bliver det et kort opslag, jeg ville bare lige vise jer en video jeg filmede og redigerede fra et halvt års tid siden.

Det er ret dårlig kvalitet, fordi det er filmet med min iPhone 5s, men hvis jeg i fremtiden laver mere i den stil vil det helt sikkert være med mit kamera, don't worry ;)

Der er ikke mere at sige end jeg håber at i kan lide den, og at i nyder det sidste af sommeren 💗

Videoen er her.

Knus V

Likes

Comments

VELKOMMEN!

Hej, mit navn er Vigga. Jeg er 12 år og elsker at skrive, jeg har bare været lidt sløv på tastaturet, indtil jeg her i sommerferien fra 6. Til 7. Klasse besluttede at starte på nouw.

Her på siden vil du hovedsageligt finde artikler, boganmeldelser, mad og mode tips, billeder jeg møder på min vej og meget mere i den dur.

Jeg har aftalt med mig selv at fra skolestart vil jeg lave 2 opslag om ugen, hvorimod her i sommerferien vil der nok komme til at være lidt mere stille;)

Jeg håber at du vil følge med!

Knus V

Likes

Comments