Hey bloggen,

Idag har mig og min klasse været til filmfestival-galla. Grunden til at vi har det er fordi, at vi er med i en skole-filmfestival der hedder edit.24. Vi var blevet inddelt i grupper på 4-5 personer, hvor vi skulle skrive, filme, og redigere en kortfilm, som skulle vare omkring 3-5 min. Min gruppes film handler om en dreng, og han føler at han er født i den forkerte krop. Han har en søster som han er rigtig glad for, men han tør ikke fortælle hende, at han vil være en pige, fordi han er bange for, at han ikke bliver accepteret.

I min klasse skulle vi så vælge EN film der skulle videre til gallaen ude på Højby skolen, og repræsentere vores klasse. Og det blev så min gruppes film. Her i dag var vi så til galla på Højby skolen, hvor vi skulle se vores og de andre skoler fra odense's film, og ved i hvad?... Min gruppes film V A N D T for den bedste film i odense, og vi er gået videre til film-festivallen mod hele Fyn. Vi er super glade og stolte over det. Vi vandt selfølgelig at gå videre, så fik vi en kagemand til hele klassen, og biograf billetter til os selv.

Jeg skal nok skrive endu et opslag omkring hvordan det er gået, når vi har været til galla igen den 31. Vi krydser selfølgelig fingre for at vi vinder, for så vinder vi en tur til et filmstudie i København, for hele klassen.

                                                                                              xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

                                                                                     Hey bloggen,

der er nu liiidt under fire måneder til sommer, og jeg glæder mig S Å meget. Jeg elsker sommer, og selfølgelig også sommerferie. Jeg ser frem til en sommer hvor jeg (igen i år) kommer til at tilbringe, en masse uger i det der hedder Lotzes have. Lotzes have ligger inde i Odense, og grunden til jeg skal være der er fordi, at jeg spiller skuespil med H.C.A paraden der. Det er dsv sidste år vi spiler derinde, fordi kommunen skal lave det om til en kæmpe stor kinesisk/japansk have.

Jeg håber virkelig, at det bliver lækkert sommervejr, og at der ikke kommer for mange grå og kedelige regnvejrs dage, da jeg skal være hjemme i Danmark igen i år. Og så håber jeg bare at det bliver en sommer fyldt med venindehygge, igen lækkert vejr, og en masse fede oplevelser.

                                                                                             xx

Likes

Comments

Hej bloggen.


Første gang jeg nogensinde skriver det haha.

Som i kan se har jeg valgt at lave en blog, da jeg syntes det virker som en super hyggelig ting. Måske er der nogle få af jer der kender mig fra youtube, hvor jeg har lidt under 2000 subscribers.Jeg hedder Vigga, er 13 år gammel og bor i Odense. Jeg går til dagligt i folkeskole i 6 klasse, udover det går jeg til skuespil, og ja så er jeg youtuber.


Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?

Jeg har valgt at starte en blog, fordi jeg syntes det virker som en rigtig hyggelig ting. Jeg har lagt mærke til, at der på youtube er kommet en masse bloggere til. Der er nogle ting ved de her bloggere som jeg virkelig E L S K E R, for det første har deres videoer den fedeste vibe, det handler meget om fashion og hverdags ting (hvilket jeg elsker).


Og så har alle de her bloggere bare en helt vildt fed måde at, formulere sig, og de er så dejlig glade og nede på jorden. Og så syntes jeg bare at det kunne være super spændende at prøve det her med blogging, så jeg håber i vil følge med for jeg glæder mig super meget til at se hvad det her kan blive til…

Likes

Comments