Den 17 maj kom lillebror, 15.58 kom den underbara Elias in i våra liv och gjorde våran familj fulländad! 3700 gram och 51 cm. Nu har han hunnit bli två månader redan och han gör livet så mycket härligare för alla.

Maximilian har tagit storebrors rollen så bra, var lite orolig att han skulle känna sig åtsidosatt eller ersatt men han varit med och kramat Elias eller suttit med när vi ammar och byter blöja och tycker allt är så roligt. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I onsdags var vi på Furviksparken med massor av vänner med sina barn, vi körde en heldag med karusellturer, god mat och djur. Vädret var så bra, mulet men varmt så man orkade med en hel dag utan att typ kräkas haha. Så barnen sprang runt helt galna i flera timmar och när vi väl åkte hem somnade Max helt utslagen.

Sen drog vi vidare till Martins familj som bor i Gävle och bara njutit av att Martins semester har börjat.
❤️

Likes

Comments

Maximilian ska bli storebror, idag är det cirka 36 dagar kvar tills lillebror kommer och vi kommer ha turen att ha två stycken majbarn, lillebror är beräknad 9 maj och Maximilian fyller 2 år den 22 maj.


Likes

Comments

Under graviditeten var jag så nyfiken hur Maximilian skulle se ut inte bara för se honom utan också för att se vilka drag han får från mig och vad han skulle få från Martin. Jag är blandad från mamma som är från Sverige och min pappa som kommer från Barbados. Martin är helsvensk lite rödlätt så fatta min förvåning att Maxen fick ALLA Martins drag. Vit, blåögd och lite röd/brunt hår haha men han är helt perfekt som han är. Ska bli intressant att se hur hans pigment blir på somrarna om han blir brun eller röd och fräknar.

Likes

Comments

Idag har jag och Maxen hängt med hans mormor! Vi möttes ute och promenerade till affären och sen följde hon med oss hem och fikade. Max har varit förkyld i två dagar så vi har varit isolerade ett tag och min mamma har varit utomlands så det var längesen vi tre gosade.
Så himla härligt hur mycket Max gillar sin mormor, hon är nog en av hans favorit personer. Känns tryggt och bra att veta att han mår bra runt henne.

Vi har även varit amningsfria nu i 5 dagar! Så himla skönt men även jobbigt men han har blivit mycket bättre gällande äta maten så det vad dags att sluta. Dock har ju nätterna blivit sämre men snart kanske det blir bättre igen.

Likes

CommentsDen 20 maj 2015 satt jag i min soffa när förvärkarna satte igång, det var inte så farligt tänkte jag och började klocka dom. Mellanrummet var cirka 6-7 min och kände väl mer att jag var besviken att allt gick så långsamt. Slemproppen gick lite i varv och värkarna blev mer intensiva och jag tänkte att en promenad borde göra susen. Min lillasyster F kom förbi och hängde med mig ett tag och jag kände att min sambo borde stanna hemma från jobbet då jag var helt hundra på att han skulle komma ut. Hela dagen gick och värkarna blev mer intensiva men fortfarande så oregelbundna! Och förlossningen rekommenderade att ta en varm dusch, vilket resulterade att alla värkar slutade av och till min besvikelse så var det som att allt var slut. Jag hade redan gått över 2 dagar så tänkte väl att det skulle ta en vecka tills han kom ut!


21 maj 2015 så hade jag inte fått en blund under natten då värkarna satt igång igen och jag var så ledsen över att dom fortfarande inte var tillräckligt täta för att jag skulle få komma in. Och när man är över tiden så kommer ju sms och samtal konstant och frågar ifall han kommit ut och jag var så förbannad för varje samtal som kom. Runt 19.30 orkar jag ingen mer så jag ljuger lite för sköterskan på förlossningen så hon säger att jag får komma in! Martin tar förlossningsväskan och hämtar bilen och jag var såå taggad! Vi kommer in på BB STOCKHOLM DANDERYD, blir uppkopplad på CTG och till min besvikelse så tycker hon att mina värkar är för oregelbundna tills hon kollar och jag är öppen 4 CENTIMETER och säger att jag inte behöver åka någonstans, får stanna!!! Sen avbryter hon och säger

- Men tyvärr är hela Danderyd fullt då vi måste skicka dig vidare till BB Sophia hemmet!

Då jag mentalt förberett mig på Danderyd blev jag väldigt ledsen men det var högsäsong för bebisar i maj. Klockan 21.30 Åker vi vidare till Sophia och blir välkomnade med ett eget rum, sköterskan var helt underbar och vi får mackor och saft. Men även där säger dom att mina värkar är väldigt oregelregelbudna så dom rekomenderar oss att åka hem och vila då jag varit vaken i 48 timmar! Men hur fan ska jag sova med den här smärtan och adrenalinet att bebis är påväg. Så vi blir hemskickade med en alvedon. Martin slocknar direkt när vi kommer hem och jag ligger och vrider mig i 2 timmar tillslut slocknar jag runt 1.00 soffan och vaknar 1.30 av att vattnet går, chockad ställer jag mig upp och det är vatten överallt haha i soffan, på mattan och på golvet. Skriker till Martin att nu fan åker jag in igen! Ring henne och säg att vattnet gått. Martin var så trött och förvirrad av allt så såg han allt vatten och blev helt förskräckt, jag hoppade in en dusch sen var vi påväg IGEN!

Får samma rum och värkarna gör så ont! Så sköterskan sätter på ett varmt bad och kopplar i lustgasen! Det är nu allt blir suddigt och jag vet att i cirka 6 timmar är jag luddig och hög och i smärta! Dom säger gång på gång att jag måste släppa gasen men smärtan var för jobbig så jag vägrade och bad om epidaralen. En läkare kommer och sätter i den men jag känner ingen skillnad. 2 timmar går och doM förstår inte varför jag fortfarande har så ont tillslut ser dom att dom satt epidaralen snett!! Så dom kommer tillbaka med läkare som får sätta i den igen. Klockan är väl då cirka 10.15 och från ingenstans försvinner smärtan och jag kan sitta på yogabollen och ha en konversation med både Martin och sköterskan. Jag behöver gå på toa och låser in mig, det går cirka 2 minuter och krystvärkarna sätter igång och paniken kommer för jag får inte upp dörren ( trodde jag skulle föda på toaletten.) tillslut får jag upp den och jag skriker nu kommer han!Jag krystade och krystade, bytte ställning men ungen ville inte ut. Efter 2 timmar så testade jag att jag satt på en pall. Martin stod bakom och så höll jag i honom. Martin fick klippa navelsträngen och hans tårar bara rann. Åh kärleken för dom är ju oändlig! 


11.57 kom han

3980 gram & 51 cm

Maximilian , min son!

Likes

Comments

Pappa Martin, bebis Maximilian och mamma Victoria. Jag och Martin har varit tillsammans i cirka 7 år i maj, high school sweethearts haha. Vi är bosatta på Lidingö och har varit sambos i 2 år. 22 maj 2015 blev vi föräldrar till våran son Maximilian.

Likes

Comments