Header

Ja, kvinnan på bilden. Hon är 28 år, hon är Sandra. Detta är då jaget, den som jag vuxit upp och blivit. Utan ett endaste tvivel så är jag fantastiskt stolt över hur min framtid blev. När man var ung hade man en vision, aldrig kunde man egentligen föreställa sig hur detta livet skulle vara. Idag är en sån dag då jag lärt mig mycket om att visa både för mig själv och andra hur mycket jag älskar oss, ja jag säger oss eftersom jag älskar mig själv lika mycket som jag älskar mina nära och kära. Att få älska denna mig och min familj är så lyckosam. Här är vi idag, man och hustru med två fantastiska barn och vi har hela framtiden att planera ihop. Lyckan är att vara jag i nuet!

Likes

Comments

Hur snygg kan man vara i en mysdress! Den bästa dress jag någonsin ägt

Likes

Comments

Nu återstår en månad i tjänst, där efter tar vi fyra härliga månader till hemma, jag och barnen. Då ska vi verkligen njuta till fullo, vi har redan haft några soliga vårdagar nu och då hänger vi mycket utomhus. De ska vi fortsätta med!

Likes

Comments

Ja eftersom bilder säger så herrans mycket kör vi en bildbomb

Likes

Comments

Så fint vi hade det i måndags, hela dagen värmde solen och vi fick lite hopp om en varmare vår.

Likes

Comments

Lagom gött att avsluta jobbehelgen med ett Medelpass, benen fick sig en rejäl omgång och armarna var helt skakiga efter alla armhävningar. Det är de bästa jag vet, att jobba med kroppstyngden, få en bättre hållning och starkare från topp till tå.

Likes

Comments

En dag kvar av helgens jobb, en lugn och skön helg på jobbet men ack vad jag saknar min kära familj när man inte är hos dem en lördagskväll.
I morgon med sen väntar en ledig måndag. 🙏🏻

Riktig mycket tid med Vidar tidigare idag

Likes

Comments

Nya till samlingen, tidiga tonåren exploderade intresset för converse. Det är snyggt till allt!
Jag unnade mig några jag suktat efter länge, platå skon som kommer användas flitigt!

Likes

Comments

Sen drygt en månad tillbaka tränar jag på Friskis och Svettis i Kristianstad. Jag måste bara berömma instruktörerna där, jag tränar bara grupp pass och ibland kör vi bara utav helsike vilken energi den sprider och jag fullkomligt älskar att jobba med kroppen som tyngd i styrka.

Nu keso och omelett!

Likes

Comments

Det har nu gått över sju månader med barn nr 2. Jag själv är i gång och jobbar igen medans pappan är hemma och njuter av föräldraledigheten.

Att kunna dela några månader med mina kära kollegor är så efterlängtat, samtidigt så ser jag ljust på våren som förhoppningsvis kommer tidigt och efter den så är det dags att njuta hela sommaren som föräldraledig.

Nu har vi tre månader med mycket mer tid tillsammans som familj

Likes

Comments