View tracker

Nu återstår en månad i tjänst, där efter tar vi fyra härliga månader till hemma, jag och barnen. Då ska vi verkligen njuta till fullo, vi har redan haft några soliga vårdagar nu och då hänger vi mycket utomhus. De ska vi fortsätta med!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja eftersom bilder säger så herrans mycket kör vi en bildbomb

Likes

Comments

View tracker

Så fint vi hade det i måndags, hela dagen värmde solen och vi fick lite hopp om en varmare vår.

Likes

Comments

Lagom gött att avsluta jobbehelgen med ett Medelpass, benen fick sig en rejäl omgång och armarna var helt skakiga efter alla armhävningar. Det är de bästa jag vet, att jobba med kroppstyngden, få en bättre hållning och starkare från topp till tå.

Likes

Comments

En dag kvar av helgens jobb, en lugn och skön helg på jobbet men ack vad jag saknar min kära familj när man inte är hos dem en lördagskväll.
I morgon med sen väntar en ledig måndag. 🙏🏻

Riktig mycket tid med Vidar tidigare idag

Likes

Comments

Nya till samlingen, tidiga tonåren exploderade intresset för converse. Det är snyggt till allt!
Jag unnade mig några jag suktat efter länge, platå skon som kommer användas flitigt!

Likes

Comments

Sen drygt en månad tillbaka tränar jag på Friskis och Svettis i Kristianstad. Jag måste bara berömma instruktörerna där, jag tränar bara grupp pass och ibland kör vi bara utav helsike vilken energi den sprider och jag fullkomligt älskar att jobba med kroppen som tyngd i styrka.

Nu keso och omelett!

Likes

Comments

Det har nu gått över sju månader med barn nr 2. Jag själv är i gång och jobbar igen medans pappan är hemma och njuter av föräldraledigheten.

Att kunna dela några månader med mina kära kollegor är så efterlängtat, samtidigt så ser jag ljust på våren som förhoppningsvis kommer tidigt och efter den så är det dags att njuta hela sommaren som föräldraledig.

Nu har vi tre månader med mycket mer tid tillsammans som familj

Likes

Comments

Hej ni få läsare som fortfarande besöker denna sida. Här har varit tomt en längre tid nu, efter sommaren så blev det uppehåll men nu ska jag väl kanske skriva lite igen.

Vidar har verkligen blivit stor, hela åtta månader i morgon. Jag själv är i gång och jobbar sen snart en månad tillbaka. Pappan i hemmet är hemma med barnen några månader för att sen byta igen fram till sommaren. Jag fullständigt älskar mitt jobb och mina kollegor, det är med glädje jag är inne och gästspelar lite.

Nu längtar vi till vårens härliga solstrålar och mycket annat som ska hända.

Likes

Comments

Det är måndagsmorgon och jag vaknade i någon form av panik att ja skulle se de sista av den såkallade blodmånen. Ja de var ju ingen waow-upplevelse såhär kl halv sex på morgonen men ja har ialla fall sett de och när ja närmar mina 60åren kan ja berätta dör mina barnbarn att ja minsjäl såg de en gång 😊

Gårdagen spenderades med motion, cykel in till mormor sen drog vi till skogen/morfar/mormor igen jag, Diana och våra "Alien" på något konstigt sätt så blir Ellen o h Elliot i snabba vändor just Alien.
Nej nu blir de kaffe i denna ensamma stund

Likes

Comments