Header

Likes

Comments

Eftersom jag inte var exakt säker på om jag skulle gilla resultatet blandade jag ut den violetta färgen med balsam. Nöjd med resultatet och nästa gång blir de utan balsam

Likes

Comments

Att ha ett eller varför inte två par snygga kostymbyxor att matcha vardagen med.
Tillsammans med en snygg bomber och platåconverse

Likes

Comments

16-04-16 Då blev vi äntligen familjen Ottosson på riktigt ❤

Likes

Comments

Ja, kvinnan på bilden. Hon är 28 år, hon är Sandra. Detta är då jaget, den som jag vuxit upp och blivit. Utan ett endaste tvivel så är jag fantastiskt stolt över hur min framtid blev. När man var ung hade man en vision, aldrig kunde man egentligen föreställa sig hur detta livet skulle vara. Idag är en sån dag då jag lärt mig mycket om att visa både för mig själv och andra hur mycket jag älskar oss, ja jag säger oss eftersom jag älskar mig själv lika mycket som jag älskar mina nära och kära. Att få älska denna mig och min familj är så lyckosam. Här är vi idag, man och hustru med två fantastiska barn och vi har hela framtiden att planera ihop. Lyckan är att vara jag i nuet!

Likes

Comments

Hur snygg kan man vara i en mysdress! Den bästa dress jag någonsin ägt

Likes

Comments

Nu återstår en månad i tjänst, där efter tar vi fyra härliga månader till hemma, jag och barnen. Då ska vi verkligen njuta till fullo, vi har redan haft några soliga vårdagar nu och då hänger vi mycket utomhus. De ska vi fortsätta med!

Likes

Comments

Ja eftersom bilder säger så herrans mycket kör vi en bildbomb

Likes

Comments