Galan 2016

Jag vill börja med att tacka Ida och Maria från Finemang samt alla andra arrangörer för en otroligt bra Gala och för att ni ger bloggare över hela svenskfinland möjligheten att komma tillsammans och mingla, knyta kontakter och fira det vi gör bäst, blogga.

Galan 2016 ägde rum i Vasa, i deras otroligt fina stadshus och jag deltog som en av de nominerade i kategorin årets nykomling. Jag kammade inte hem priset, utan det gick till Cake and Beans, som var väldigt välförtjänta av det (kolla in derasblogg genom att klicka på namnet).

Jag gick på Galan med Amira och min syster Sofia (vänster och mitten i bilden ovan). Vi hade en super rolig kväll och knöt nya bekantskaper och minglade bland annat med fina Daniella (till höger i bilden ovan).

Kvällen var väldigt lyckad, med de fantastiska programledarna Nicke och Janina som presenterade kategorierna och de programmen. Vi fick lyssna på Sam Zimon och Nellie, se på modevisningen Wearable but wow och ta del av roliga videohälsningar från diverse kändisar.

Enda "buzzkillen" (svenska ordet glädjedödare låter för grovt) var att väldigt många av de bloggarna som vann i olika kategorier inte var på plats. Nästan hälften av de som vann saknades om jag minns rätt. Det gjorde att prisutdelningen föll rätt så platt då de inte fanns där för att ta emot priset och man inte fick se deras reaktion då de vann.

Jag vill avsluta med att gratta alla som vann i de olika kategorierna och tacka alla på plats som gjorde kvällen till den fina kvällen den var. Ett speciellt tack går till alla som röstat på mig och nominerat mig och gjorde Galan lite extra spännande för mig.

P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 • Hälsningar från havet

  " Hej på er! Som bäst är jag på jobb till sjöss i en veckas tid. Jag har haft tur med vädret den här…"

 • Loppisfynd

  " Mimmin kirppis Denna härliga spegel hittade jag inne på Mimmin kirppis idag. Som den skatan jag är…"

 • 3 juli 2017

  " Det är tre månader sen jag senast skrev ett inlägg här. Det är även första gången på de tre månade…"

 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw