Galan 2016

Jag vill börja med att tacka Ida och Maria från Finemang samt alla andra arrangörer för en otroligt bra Gala och för att ni ger bloggare över hela svenskfinland möjligheten att komma tillsammans och mingla, knyta kontakter och fira det vi gör bäst, blogga.

Galan 2016 ägde rum i Vasa, i deras otroligt fina stadshus och jag deltog som en av de nominerade i kategorin årets nykomling. Jag kammade inte hem priset, utan det gick till Cake and Beans, som var väldigt välförtjänta av det (kolla in derasblogg genom att klicka på namnet).

Jag gick på Galan med Amira och min syster Sofia (vänster och mitten i bilden ovan). Vi hade en super rolig kväll och knöt nya bekantskaper och minglade bland annat med fina Daniella (till höger i bilden ovan).

Kvällen var väldigt lyckad, med de fantastiska programledarna Nicke och Janina som presenterade kategorierna och de programmen. Vi fick lyssna på Sam Zimon och Nellie, se på modevisningen Wearable but wow och ta del av roliga videohälsningar från diverse kändisar.

Enda "buzzkillen" (svenska ordet glädjedödare låter för grovt) var att väldigt många av de bloggarna som vann i olika kategorier inte var på plats. Nästan hälften av de som vann saknades om jag minns rätt. Det gjorde att prisutdelningen föll rätt så platt då de inte fanns där för att ta emot priset och man inte fick se deras reaktion då de vann.

Jag vill avsluta med att gratta alla som vann i de olika kategorierna och tacka alla på plats som gjorde kvällen till den fina kvällen den var. Ett speciellt tack går till alla som röstat på mig och nominerat mig och gjorde Galan lite extra spännande för mig.

P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

8

" Koh Phi Phi "

7

" Koh Phi Phi "

6

" Koh Yao Noi Sunset Resort @ Koh Yao Noi "

5

" Koh Yao Noi "

4

" Koh Yao Noi "

3

" Patong beach Nai Yang beach "

2

" Patong beach "

1

" Gott nytt år! "

Härlig höstdag

" Idag måste vara en av höstens härligaste dagar. Solen skiner, jag har för en gångs skull inte fullspäckat schema och jag har haft lyckan a…"

Instagram
Blogkeen
Nouw