Galan 2016

Jag vill börja med att tacka Ida och Maria från Finemang samt alla andra arrangörer för en otroligt bra Gala och för att ni ger bloggare över hela svenskfinland möjligheten att komma tillsammans och mingla, knyta kontakter och fira det vi gör bäst, blogga.

Galan 2016 ägde rum i Vasa, i deras otroligt fina stadshus och jag deltog som en av de nominerade i kategorin årets nykomling. Jag kammade inte hem priset, utan det gick till Cake and Beans, som var väldigt välförtjänta av det (kolla in derasblogg genom att klicka på namnet).

Jag gick på Galan med Amira och min syster Sofia (vänster och mitten i bilden ovan). Vi hade en super rolig kväll och knöt nya bekantskaper och minglade bland annat med fina Daniella (till höger i bilden ovan).

Kvällen var väldigt lyckad, med de fantastiska programledarna Nicke och Janina som presenterade kategorierna och de programmen. Vi fick lyssna på Sam Zimon och Nellie, se på modevisningen Wearable but wow och ta del av roliga videohälsningar från diverse kändisar.

Enda "buzzkillen" (svenska ordet glädjedödare låter för grovt) var att väldigt många av de bloggarna som vann i olika kategorier inte var på plats. Nästan hälften av de som vann saknades om jag minns rätt. Det gjorde att prisutdelningen föll rätt så platt då de inte fanns där för att ta emot priset och man inte fick se deras reaktion då de vann.

Jag vill avsluta med att gratta alla som vann i de olika kategorierna och tacka alla på plats som gjorde kvällen till den fina kvällen den var. Ett speciellt tack går till alla som röstat på mig och nominerat mig och gjorde Galan lite extra spännande för mig.

P&K

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Härlig höstdag

" Idag måste vara en av höstens härligaste dagar. Solen skiner, jag har för en gångs skull inte fullspäckat schema och jag har haft lyckan a…"

Hälsningar från havet

" Hej på er! Som bäst är jag på jobb till sjöss i en veckas tid. Jag har haft tur med vädret den här veckan och har inte gjort annat på min …"

Loppisfynd

" Mimmin kirppis Denna härliga spegel hittade jag inne på Mimmin kirppis idag. Som den skatan jag är la jag ögonen på den mest glänsande pry…"

3 juli 2017

" Det är tre månader sen jag senast skrev ett inlägg här. Det är även första gången på de tre månaderna jag känt ett pirr i fingrarna, en vi…"

Vad gör man då man inte längre har något man måste göra?

" I dag möttes jag för första gången på säkert hela våren av ett för mig väldigt främmande fenomen - nämligen fritid. Jag blev nyss färdig m…"

þingvellir

" þingvellir I Island roadtrippade vi givetvis till de mest magiska ställena någonsin. Det första stället vi besökte var þingvellir, uttalat…"

Blue Lagoon

" Blue Lagoon I förrgår då vi landade på Island var det första i gjorde att hoppa på bussen som tog oss rakt till Blue Lagoon. Det går inte …"

Vi är i Island!

" Fr.v. Jag, Annika, Saga, Cata, Linda och Meri Hälsningar från Island! Vi har precis kommit hem från dag två av äventyr och ska snart äta m…"

Svar på kommentar om min hud

" Jag fick en väldigt bra kommentar på mitt senaste inlägg av Emelie och eftersom svaret blev så otroligt långt tänkte jag att jag lika bra …"

Instagram
Blogkeen
Nouw