Hej på er!

Som bäst är jag på jobb till sjöss i en veckas tid. Jag har haft tur med vädret den här veckan och har inte gjort annat på min lediga tid än suttit på däck och solat med en bra bok. Det är livet det, att få ha sån otrolig sommarkänsla fastän jag är på jobb.

Hörs.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mimmin kirppis

Denna härliga spegel hittade jag inne på Mimmin kirppis idag. Som den skatan jag är la jag ögonen på den mest glänsande prylen i möbelkaoset och kunde inte gå därifrån utan den. Ett riktigt kap var det i alla fall. Nu återstår det bara att hitta en plats för den i min lilla lägis.

Kan passa på att tipsa om att Mimmin kirppsi är överlägset den bästa loppisen i Åbo ifall man är ute efter möbler. De har allt. Jag grips alltid av sån inredningslust då jag går in dit. Rekommenderas varmt till alla som gillar second hand.

Likes

Comments

Det är tre månader sen jag senast skrev ett inlägg här. Det är även första gången på de tre månaderna jag känt ett pirr i fingrarna, en vilja och ett behov av att börja blogga igen. Det känns bra.

Likes

Comments

liv, studier

I dag möttes jag för första gången på säkert hela våren av ett för mig väldigt främmande fenomen - nämligen fritid. Jag blev nyss färdig med att läsa och recensera en bok jag trodde jag skulle bli färdig med först imorgon och plötsligt är jag helt fri från skolstress i åtminstone två dagar till. Jag har absolut inget jag måste göra just nu och det är nog den konstigaste och mest befriande känslan jag känt på länge.

Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Vad gör folk på sin fritid liksom? Hur fördriver man tid? Jag tror jag ska äta middag och sedan mysa ner mig i sängen och läsa lite ur Harry Potter and The Cursed Child, som stått orörd de senaste månaderna. Låter perfekt i min mening.

Likes

Comments

þingvellir

I Island roadtrippade vi givetvis till de mest magiska ställena någonsin. Det första stället vi besökte var þingvellir, uttalat Thingvellir, där Eurasiska och Nordamerikanska kontinentalplattorna möts. Det kändes som att det blåste 100 km i timmen, så vi hade inte tålamod att se den omtalade gränsen mellan kontinenterna, utan nöjde oss med att njuta av det fina vädret och utsikten.

Redan vid þingvellir trodde vi att vi hade sett det finaste landskapet någonsin, men vi lärde oss snabbt då vi fortsatte vår egna version av Golden Circle tour att Island har så otroligt mycket fina och varierande landskap att bjuda på. Jag lovar att uppdatera mera i takt med att jag hunnit redigera fler bilder.

Likes

Comments

Hälsningar från havet

" Hej på er! Som bäst är jag på jobb till sjöss i en veckas tid. Jag har haft tur med vädret den här…"

Loppisfynd

" Mimmin kirppis Denna härliga spegel hittade jag inne på Mimmin kirppis idag. Som den skatan jag är…"

3 juli 2017

" Det är tre månader sen jag senast skrev ett inlägg här. Det är även första gången på de tre månade…"

Vad gör man då man inte längre har något man måste göra?

" I dag möttes jag för första gången på säkert hela våren av ett för mig väldigt främmande fenomen -…"

þingvellir

" þingvellir I Island roadtrippade vi givetvis till de mest magiska ställena någonsin. Det första st…"

Blue Lagoon

" Blue Lagoon I förrgår då vi landade på Island var det första i gjorde att hoppa på bussen som tog …"

Vi är i Island!

" Fr.v. Jag, Annika, Saga, Cata, Linda och Meri Hälsningar från Island! Vi har precis kommit hem frå…"

Svar på kommentar om min hud

" Jag fick en väldigt bra kommentar på mitt senaste inlägg av Emelie och eftersom svaret blev så otr…"

I ett otraditionellt öppet förhållande

" Hej. Länge sen sist va? Det står alltid tomt på bloggen då det är tankekaos i hjärnan och det har …"

Instagram
Blogkeen
Nouw