Idag har varit en härlig dag jag har fått fira en Annas tjugoårs födelsedag. Anna hade förberett en så fin ost och glögg kväll med massa gott tilltugg.

Tänk vad kul att vi känt varann sedan blöjåldern och idag får jag fira hennes tjugårsdag i hennes egen lägenhet. Tänk vad "stora" vi blivit. Tiden går snabbt va?

Senare njöt vi på tumis med födelsedagbarnet av det vi gör bäst; dricka te och skvallra om dittan och dattan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är fredag, klockan är tre och jag har tänkt hinna läsa 200 sidor om marknadsföring före det bär ut på vift ikväll. För att jag måste. För att jag kommit till den punkten då jag inte kan skjuta upp det mera. För att helgen är fullspäckad och jag ska ha skrivet en analys om boken tills söndag kväll. Jag bannar mig själv för att jag inte planerat bättre, för att jag inte kan sluta skjuta upp saker som måste göras.

Varför är jag som jag är? Har jag inte lärt mig efter alla dessa år att allting inte går att göra i sista minuten?

Men sånt är livet som en ambitiös tidsoptimist. Jag lever i tron om att det finns fler timmar i dagen än vad det verkligen gör. Jag hoppas på det i alla fall, för det finns så mycket jag vill göra. Jag vill lyckas i skolan, bloggen och jobbet samtidigt som jag vill uppehålla ett starkt social nätverk. Jag vill och försöker hinna med mer än det finns tid för.

Men jag ska öva på det. Jag ska bli bättre på att planera in mindre program för varje dag och prioritera bättre vad som behöver göras när.

Känner ni igen er? Har ni några bra tips på hur man blir mera tidspessimistisk?

Likes

Comments

resor, Teneriffa 2016

bildkällor: los gigantes, siam park

Då jag kollade kalendern i morse insåg jag att det bara är två och en halv vecka tills jag åker till Teneriffa för att fira mormors 70 års födelsedag. Det kommer bli så kul. Jag besökte senast Kanarieöarna för tolv år sedan och jag älskade det.

Jag har gjort en liten lista på saker jag ser fram emot som jag tänkte dela med er:

• besöka siam park
• vandra 
• bruna ben
• besöka teide
• se los gigantes
• kvalitetstid med familjen

Likes

Comments

Nytt, Outfits 2016

Jacka och handskar - H&M // Halsduk - Vero Moda // Väska - Zara // Skor - Vagabond

Jag älskar verkligen hösten. Jag älskar färgerna i naturen, jag älskar de mysiga kläderna och jag älskar att ha rutin igen. Mest älskar jag nog min nya jacka. Mina båda nya jackor egentligen, men jag syftar på den ni ser ovan. Jag såg den inne på H&M i Stockholm och visste direkt att jag skulle ha den. Hela insidan är täckt av samma mjuka fuskpäls som pryder kragen och ärmkanten. En riktig mysjacka.


Likes

Comments

Jag har fått frågor om vilken kategori jag vill bli nominerad i i Galan 2016, visst skulle jag villa profiliera mig som modebloggare, men jag känner inte riktigt att jag är där ännu.

Men som tur finns det en kategori dit min blogg platsar in och det "årets nykomling". Och jag passar in där för just den orsaken att min blogg är ny. Jag har bloggat aktivt nu sedan mars i år. Så om ni tycker att min blogg är "en prisvärd blogg som funnits i högst ett år" så tycker jag att ni ska, som bilden uppmanar er, gå och nominera mig till årets nykomling i Galan 2016. Ni kan rösta här.

Likes

Comments

Instagram @ohelin

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw