Hei, dere...

Åh, nå har jeg sett igjennom feriebilder fra i høst. Jeg er så lei av våte kalde vinterkvelder, og håper vi får snø snart(!!), slik at savnet etter sommer og varme blir litt dempet av alt julekaos, og god stemning. Jeg har allerede begynt å handle julegaver men venter fortsatt på julestemningen, så i mellomtiden drømmer jeg meg bort til sol og varme.

Her er litt bildedryss fra Barcelona for noen måneder siden, deeeilig. 

Noen grunner til at sommer er den beste årstiden:

Brunere hudfarge, lysere hår, fregner, saltvann i håret. Jeg føler meg i hvert fall mye freshere enn når jeg har min vinterbleke hud, og livløst hår. ALT føles rett og slett bedre når man føler seg freshere og finere.

I tillegg er det jo det selvsagte: sol, varme, bading, soling, reise, fri, ingen bekymringer (i hvert fall ikke i skole-sammenheng...), sene sommerkvelder og ikke minst masse tid til å gjøre det man vil.

Neste sommer har jeg lyst til å lage en bucketlist, når det er skrevet ned svart på hvitt blir man liksom mer motivert.

Meeen det er tross alt 1. desember imorgen så jeg skal prøve og børste vekk alt som har med sommer og gjøre, og satse på at christmas- spiriten kommer imorgen. 

Nok late night thoughts, GOD NATT. (og god jul!) 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Heei, dere.

Idag tenkte jeg å gi dere en ordentlig velkomst til min blogg, jeg er en ung og glad jente fra Bergen. På fritiden min spiller jeg fotball, finne på noe med venner og bruker mye tid på å se andres sminkevideoer og blogger. Jeg har endelig tatt meg mot og tid til å lage min egen blogg, og ser fram imot å poste masse fremover. Tips og ideer blir jeg takknemlig for, med tanke på at jeg er relativt nybegynner med dette.

Nærmeste innlegg har jeg planlagt skal bli et innlegg hvor jeg viser mine favoritt-sminkeprodukter så jeg håper dere vil følge med! xoxo

Likes

Comments

Hei dere, i går natt var i familiebesøk hos besteforeldrene mine. Jeg sov over, og våknet med deilig frokost idag tidlig. Vi tok med oss lillebroren min til pepperkakebyen siden det er noe av det koseligste når det nærmer seg juletider. Nå har jeg kommet hjem og skal legge meg ned og se et par episoder på netflix, før jeg må rydde rommet og gjøre litt skolearbeid. Søndager har jeg et lite hat-elsk forhold til pga. det er en så rolig dag, som noen ganger er deilig men som kan bli kjedelig de dagene jeg føler meg utadvendt og vil finne på noe. Jeg prøver i hvert fall å gjøre søndagen til en produktiv dag, men det er ikke alltid det går like bra. God natt, sov godt og lykke til mandag morgen. xoxo

Likes

Comments

Hei dere, her er noen få knips av dagens outfit. xoxo


| Hvit bukse - pull&bear | Genser - BikBok | Choker - Brandy Melville | Vintersko - Timberland |

Likes

Comments

Hei folkens, jeg heter vida og jeg bor i Bergen. Min Blogg skal handle om mine interesser som mote og skjønnhet, men den skal også handle om: trening, venner og min hverdag. Jeg håper dere vill like bloggen min. Jeg skal prøve og poste så ofte jeg kan.

xoxo v

Likes

Comments