Igår var det ölmegala. En kväll med priser, mat och fest som fotbollen arrangerar. Fick pris som årets presentation och engagemang (?) för herrlaget. Hade riktigt roligt och så jävla tråkigt att fotbollen är slut..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken jävla härlig morgon. Vaknar upp utan larm till solen runt halv nio. Sen satt jag framför youtube i sängen ett par timmar och nu har pappa bjudit hem mig på brunch. PERFEKT

Likes

Comments

Idag är det fredag och då är det klänning/kjol som gäller på jobbet. Älskar när vi har det, känns så mycket festligare och roligare att alla klär upp sig lite extra. Hade så på mitt förra jobb också, vilket jag saknar så mycket.

Älskar dock min nuvarande arbetsplats också. Kollegorna är underbara och organisatoriskt väldigt bra. Men samtidigt, så saknar jag Björneborg. Vi var så få som arbetade där så vi blev som en familj. Blir väl så på sin första riktiga arbetsplats, det känns extra när man lämnar det. Men nya utmaningar väntade och kan inte vara mer än glad än att jag hamnade här!

Likes

Comments

Idag blev det en lång jobbdag.. var inte hemma förrän strax innan fem och då tog jag med mig min andra halva till stan. Vi köpte munkar som vi nu ska trycka i oss. Annars är det fullt upp på jobbet. Ska sitta lite nu på kvällen och förbereda inför imorgon. Funderar på att ha en mattelektion utomhus imorgon, om vädret tillåter det, men det får vi väl hoppas!

Likes

Comments

Är inne i en podd-period just nu. Älskar att åka till jobbet, städa, jobba eller vad som helst och lyssna på podd. Favoriterna just nu är ”Livet på läktaren” där Maja och Sanna pratar om sitt liv med sina fotbollspojkvänner, hur det är att vara mamma och allt runt omkring. Sedan har vi Forni och Hamilton som pratar om livet och allt som hör därtill. Kärlek, familj, döden, vänner...

Likes

Comments

Matchen idag kunde inte slutat bättre. 0-20 HELT S J U K T!! Nu buss hem och sen slappa resten av söndagen.

Likes

Comments

Godmorgon! Igår var vi bjudna på 25-årsfest till Linda. Vi var ett gäng från fotbollen som var där så det var trevligt! Idag vaknade jag upp med världens halsont och förkylning imorse.. får se till att kurera mig ordentligt till matchen imorgon. Annars har jag INGA planer idag. Så skönt på ett sätt. Får kanske gå ut och ta en promenad för att få lite luft.

Likes

Comments

För någon vecka sedan vaknade jag mitt i natten och kunde inte somna om.. har inte känt någon vardagsglädje på sistone och känner att jag behöver tänka och ta hand om mig själv. Jag bokade därför en resa till Istanbul, själv. En stad som ser så vacker ut och jag hoppas att jag på något sätt hittar en bit av mig själv igen. 2 november flyger jag så nu måste jag bara hitta ett hotell sen får vi se hur det går.

Likes

Comments

Efter en skitdag på jobbet är det skönt att komma hem till Jonna. Vi tog en promenad i solen och pratade om allt möjligt. Imorgon har vi bott ihop i ett år. Det som skulle börja med att hon skulle sova över har slutat med ett år, helt sjukt vad tiden har gått fort och vad vi har hunnit med.

På kvällen tog jag ner mig till hallen för att träna innebandy. Skönt att det är igång ordentligt nu. Seriepremiär för mig på söndag också, ska bli så roligt!

Likes

Comments