Header


Pappan hämtas på dagis

Dottern hänger i garderoben

Moderns ögon lyser up natten

Jag flyger tillbaks till ingenstans


Den kosmiska trumman träffar mig som tryckvågen från ett exploderande hjärta. Den knuffar mig över kanten, ner i den kolsvarta avgrunden. Jag faller, faller, faller...

Mitt ansikte träffar den välkända betongen. Jag känner hur de små gruskornen bäddar sig i min kind, som om marken i sig försöker tränga sig in mig, sluka mig hel. Jag reser mig och ser mig omkring. Väggarna omkring mig är blanka, kletiga som olja, är det bara jag, eller rör dem sig mot mig? Jag tittar upp och ser avsatsen jag föll från, så jävla långt uppe. Om jag ansträngde mig skulle jag nog kunna flyga upp. Men det finns ingen chans just nu, jag har väll hamnat här av en anledning.

Jag lägger mig och vilar en stund. Men jag vet att det isåfall skulle vara förevigt. Ögonlocken skulle sys ihop och lungorna långsamt fyllas med tjära. Jag lägger mig och tittar upp mot den vita himlen, någon gång kanske vi ska dit.

I wanna be the one to tell you I'm fine

I wanna be out of the house every night

But I'm to bummed to even try

Maybe I'm not alright

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Avskuren från omvärlden snärjer jag tankar till min ceremoni.

Den kroppsliga, konkreta, jordsliga bortgången är den lättaste. Det tar nio månader att skapas men bara en sekund att försvinna.

Den spirituella dock, abstrakt och egentligen omöjlig, har blivit en alltför påtaglig verklighet.

"Dödar du en människa har du hela mänsklighetens blod på dina händer". Jag har mot min vilja blivit anställd som gråterska av vår media. Aftonbladets pulserande applikation skickar mig jobberbjudanden flera gånger om dagen. Pling! En man påkörd på en trottoar. En till, knivhuggen 16 gånger i magen. Inga namn eller platser, deras liv definieras av gärningsmannens fantasi.

Så fort en notis kommer om en ny död går den personen från att vara en själ till en siffra i statistiken.

Likes

Comments

Tomma rader. Ett pulserande streck på skärmen som kräver min röst. Men jag sitter stum, ord fastnar i min hals. Genom ett töcken av snö går jag med tunga steg, gör allt för att väcka det som slocknat.

För att leva måste man dö, för att älska måste man hata.

Med tunga ögonlock pressar han ut det sista som finns kvar.

Girigt suger han åt sig det absolut sista på cigaretten, som om varje bloss hans sista. Fimpen släpps i snön, han kliver halvhjärtat på den för att släcka den. Inte för att det skulle spela någon roll, kylan gör sitt jobb. Han försöker minnas alla gånger han suttit just här, i sol och regn. Känns som år har gått sen sist. Han reser sig och går iväg genom det vita.

Bakom lyser glöden kvar.

Likes

Comments

Min sköna.

Säg mig, varför försätter du dig i obalans med dina balanserbara medicinbollar.

Manisk

Min lärande.

Säg mig, varför räknar du oförstående siffror men spyr ständigt ut ord alla kan förstå, allt för lätt.

Får

Min jagande.

Säg mig, varför tros du se det som alla andra undgår, men är för blind för att se dig själv.

Hybris

Min troende.

Säg mig, varför läser du tomma sidor, för att fylla dem med det du behöver.

Psykotisk


Sätt dem i fack, kategorisera dem som dressyrhundar.

Så ska du se hur enklare det blir att psykiskt klä av dem.

Likes

Comments

Feg poesi utan egentlig betydelse

Fina ord placerade så perfekt att vem som kan luras till att relatera

Förvridna tankar vrider tillbaks tiden

Och låter mig titta ned, som jag letar efter det

Som en misslyckad detektiv går jag krökt med mitt förstoringsglas. Skramlande i alla vrår efter något jag tappade bort för länge sen. Desto längre jag letar, desto vassare blir isen i magen. För jag gjorde det man aldrig fick göra. 

Vad fan leker jag. 

En skev 17 årig förvirrad poet, som inte bara inte vågar säga som det är utan att ramla ner i träsket. När ett ord blir en mening och en mening en hel sida blir nog de flesta förvirrade. Det här var svårare än förväntat. 

Slå mig med ärlighet, så kanske det smittar av sig. 

Att jag väntat så här länge.

Likes

Comments


Som inför strid förbereder jag mig. Jag klär mitt sinne i ogenomtränglig övertygelse, att alla som talar emot mig är manipulerade av den makt jag motsätter.

Jag njuter av att se deras oroade blickar. Hur de föser sina barn närmare sig i tunnelbanan, hur de snabbt tittar bort när de möter min döda blick. 

Jag, den upplyste sätts framför en kvinna. hon berättar om teorier som skulle få min verklighet att splittras. 

Detaljerat dödar den upplyste motståndaren. I slow motion pressar han bladet i hennes buk tills han känner hur handtaget tar emot. Repetition, om och om igen. Det livlösa objektet faller till marken. Blodpölen under henne färgar golvet. 

Sträck på ryggen, raka ben och tårna ända ut. Steg ett. Hälen bäddar sig djupt i dens ansikte. Håll takten. Han dansar över dess kropp med tunga steg. Fin.

Rewind

Han ser motståndaren djupt i ögonen då hans verklighet nyss splittrats i tusen bitar. Han stoppar handen i fickan och greppar vant handtaget. Han förblir uttryckslös men inom honom kämpar alla världens demoner för att ta sig ut. Han knyter handen om kniven så hårt att knogarna vitnar, och trycker bladet i sin buk genom fickan. Med det raderade han det största sista hotet mot demokratin. 


Likes

Comments

Tunga ord bär det svaga syftet.

Den svaga ser de starkas svagheter.

Jag ser får, hopar av djur som i led går mot slakt. De vet vad som väntar, men de vänder inte. För kedjan kan inte brytas, då skulle alla drabbas, majoritetens öde utgår från tanken hos en. Är det då denna en som är galen eller världen som är sjuk.

Vad är det som får dem att fortsätta gå? En del av dem läste en skylt som berättade om en ny gårdsägare som skulle ta över verksamheten. Och sedan dess är de fåren säkra på att den kosmiska portalen till denna nya fina gården finns inne i slakthuset. Och metallburen alla talar om är inte plats av förintelse, utan endast det första steget till att behaga herden. Men endast de fetaste och finaste fåren låts passera. Resten, de obotliga, sjuka och sinnesförvridna får finna en annan väg.

För ingen kan botas mot döden.

Likes

Comments

Om imorgon inte kändes så oändlig

Då är ensamhet ett ord som inte finns

Tiden är här. Hjärtat hoppade över ett slag. Jag känner hur den svaga smärtan i magen börjar ta sig. Smärtan som i symbios går vid förnuftets sida. Där går de tillsammans. Hand i hand vetande om den omöjliga framtiden som blir den möjliga stunden. 

En själslig kamp utan slut. Ett slut vars början jag levt i allt för länge. När varje pånyttfödelse bara är väntan på en tragisk tår. En tår som sakta kryper ner för kinden, för att sedan fångas i ett par kupade händer. Tåren sparas i din mun. Ta fram den när du vill. Nyttja den väl.

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig

Likes

Comments

En bild säger tusen ord.

En text återspeglar aldrig sanningen.

Ett tal blir alltid missuppfattat.

Tystnad skapar nya realiteter.

Ytlighet är en självklarhet. Utan en tydlig bild blir budskapet alltid feltolkat. Och i feltolkningen föds nya idéer och tankesätt. Det är när man väl skrapat bort det ytliga, kletiga lagret av politisk korrekthet som man faktiskt ser sanningen. Då kan man se personens riktiga värderingar och moraler.

Det är den passivitet jag beskriver som skapat en fruktansvärt ostimulerad debatt inom den svenska politiken, framför allt i frågan om invandring. Den "antirasistiska" vänstern har genom sitt agerande och naivitet fött fram ett monster. Ett monster som enligt statistiken kommer fortsätta växa sig större. Tack vare en objektiv media och framförallt livrädda politiker kan vi nu se på medans de främlingsfientliga blir en majoritet.

Men än finns det hopp, och vem har vi att tacka det för? Jo, nämligen Gyllene Gryning. En högerextrem militant organisation som föddes i Grekland under krisen. Partiet har nu börjat ge bistånd till den svenska varianten av GG nämligen SMR, Svenska Motstånds Rörelsen. I takt med att SMR växer och förhoppningsvis börjar hålla demonstrationer, kommer den militanta vänstern i Sverige väckas till liv. Efter SvP:s nedläggande har AFA och RF (samt fler ideella organisationer) antingen lagt ned helt eller sänkt engagemanget. Vad jag hoppas på är att Höger vs Vänster kriget bryter ut igen som under sommaren 2014. Endast då kan folket rikta sina krafter mot samma mål och lyckas.

Sluta göm er bakom en fasad av fina ord och NK bröd. 

Ni är de farligast i landet.

Likes

Comments

Vaggvisa för flyktbenägna

Ta mig härifrån. Tryck ett par tusenlappar i min hand och vi springer bort från höghusen, mot det som ingen sätt. Där finner vi det vi inte vet.

Säg bara orden.


Likes

Comments