​idag så är det sista bildlektionen innan redovisningarna drar igång. Idag så han jag bara skrikigt och redigerat min redovisning på pages. Jag har nu skrivit om projekt 1, projekt 2 och projekt 3 samt om Leonardo da Vinci. Jag inledde lektionen med att redigera projekttexterna och sedan så började jag skriva om Leonardo da Vinci. Jag skev ner stöd ord förra veckan och idag så skrev jag över det på ipaden. Efter jag skrev ner de jag hade förberett från förra veckan så letade jag lite till och fick ytterligare lite fakta. Problem som jag stötte på idag var  att jag inte hittade min bild till projekt två. Jag skulle ta kort på alla projekten och lägga in dem i min redovisning precis som jag gjorde med bilderna som tillhörde Leonardo da Vinci men jag hittade inte bilden till projekt två. Jag tittade igenom datorn som jag gjorde projektet på och jag letade efter bilden på datorn, varken i AB mappen eller i papperskorgen på datorn hittade jag bilden. Men jag ska försöka mitt yttersta för att hitta den till redovisningen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​idag så har jag letat fakta hela tiden och skrivit ner stödord på papper som jag sedan kan skriva ner i pages nästa vecka. Jag har denna lektionen använt mig utav Wikipedia som egentligen inte är en jättebra sida då den går att redigera inlägg på vilket gör den ganska så opålitlig men jag har jämfört med någon sida till vilket sa ungefär samma sak. Nästa vecka så ska jag skriva in allt på pages och förbereda ytterligare för min redovisning. Jag ska även ta kort på alla mina projekt som jag kan använda i redovisningen om jag hinner. Leonardo da Vinci är en relativt svår konstnär att skriva om eftersom det har hänt mycket i hans liv men det går nog bra när jag får ihop det på pages.

Likes

Comments

​idag har jag målat bakgrunden och skvätt vatten i ansiktet. Jag använde mig utav vattenfärg i båda delarna idag och de har fungerat ganska bra.  Problemen jag stötte på idag va att jag använde lite för mycket vatten så att det började rinna. Men det blev en rätt bra effekt utav det så det löste problemet ganska bra. Jag tycker att detta projektet va ganska svårt men resultatet blev inte så dåligt som jag trodde så nu avslutar jag de här projektet också och börjar med min redovisning.

Likes

Comments

​idag å har jag börjat med mitt tredje projekt. Den ska föreställa en tjej utan ansikte i en kavaj och tanken är att jag ska skvätta färg i de tomma ansiktet. Temat är drömmar vilket gör att man kan göra bilden lite drömlik. Jag började lektionen med att använda en utskift på ett genomskinligt papper som mall. Jag lös upp den på väggen och målade av den med blyerts. Sedan skrev jag ut en bild på en kavaj på ett genomskinligt papper och målade till den på mitt projekt. Sedan använde jag vattenfärg och akvarell för att måla kavajen och ansiktet samt håret. Nästa vecka så ska jag måla bakgrundsfärg och jag tror att det blir en ljusare blå färg för att få fram frihet i bilden och om jag hinner så ska jag skvätta färg i de tomma ansiktet.

Likes

Comments

​idag har jag sökt efter vad jag skulle göra och jag kom fram till en tjej utan ansikte som jag ska göra till min egen och fylla i färger i ansiktet. Jag hade problem med vad jag skulle göra men jag använde google och tillslut hittade jag en bild som var inspirerande. Nästa vecka ska jag måla upp den på en större yta och förhoppningsvis börja måla med lite färger. Jag ska även måla en egen bakgrundsbild som passar till bilden.  Idag målade jag en skiss.

Likes

Comments

​idag får jag skriva lite snabbt eftersom min förra blogg krånglade och Fredrik fick inte mina inlägg så nu lägger jag in från en annan blogg som heter nattstädade. Idag har jag photoshopat jag satte in en djävul med horn på en bild på en tjej i ett rum som sitter vid datorn. Tjejen ibakgrunden symboliserar hennes döda syster som dog under en tjurfäktnings match. Nästa vecka ska jag börja med projektet drömmar och jag vet inte riktigt än vad jag ska gör men de kommer säkert i veckan så jag vet nog vad jag ska göra till nästa vecka.

Likes

Comments

Idag har jag blandat färger och målat klart mitt första projekt. Jag har målat med grön, ljusblå, orange och guld i ansiktet och på halsen. Jag har fyllt i bakgrunden med ljusare blå också. Jag försökte att måla ögon samt mun med blandade resultat och nu avslutar jag mitt identitetsarbete och ska börja på mitt skräck projekt.

Likes

Comments

Idag så har jag målat av min bild på en tavla och jag började med att måla med blyerts och oljefärg lite former sen målade jag bakgrunder till hela tavlan. Bakom mig så målade jag blått och min skjorta målade jag svart. Sen så målade jag ansiktet med ansiktsfärg som jag fick blanda, grön , röd och vit färg. Jag målar med akryllfärg. Idag så målade jag vidare med akryllfärg och jag är färdig med alla streck och krusiduller. Jag har blandat alla färger och fått olika nyanser som jag använt. Jag har målat formerna till skjortan ansiktet och håret så det är inte mycket kvar.

Likes

Comments

 bild 

Likes

Comments

Idag under lektionen så har jag förberätt för min målning som påbörjas nästa vecka. Jag bad om hjälp och tog en bild på mig som jag sedan airdroppade till Fredriks iPad. Han skrev ut den två gånger och gjorde den till genomskinligt papper. Sedan tog jag en tavla som jag målade vit så jag kan måla nästa vecka.

Jag hjälpe även Sara och Emma med deras fotograferingsprojekt, jag fick vara mall för deras bild.

Likes

Comments