Header

Jag vill vara lycklig,det vill jag. Ja vill vara lycklig för mina underbara småsyskon,jag vill visa dom att livet är härligt och inte fyllt av sorg. Jag vill visa mina föräldrar att jag klarar mig,att dom gjort ett bra jobb, jag vill visa min storebror att hans lillasyster klarar sig. Jag vill visa alla mina vänner att jag är stark,att jag är en stark förebild som borstar av mig sorg lika fort som den kommer. Jag vill verkligen, men hur kan man när man jämför vad man hade mot vad man har, hur man mådde mot vad man mår. Hur kan man vara lycklig när man vet att man inte är det. Innan trodde jag att jag var lycklig, sen blev jag lycklig o förstod att jag aldrig varit det,sen förlorade jag allt och insåg dom åren jag upplevt inte går att jämföra med livet jag lever nu. Ni vet hur ofta folk säger "jag önskar jag tagit vara på tiden" eller "jag ångrar att jag inte tog vara på det jag hade". Så är det inte för mig. Varje dag dessa år tackade jag gud för vad jag hade och bad en bön att jag skulle få behålla det även dagen efter. Det ända jag ångrar va att jag inte fattade att jag inte var tillräckligt bra,att jag inte hade mognat tillräckligt för att vara rätt. För då, kanske,jag fortfarande hade svävat på de där molnet där inget kom åt mig. Jag vill verkligen, jag vill verkligen vara lycklig. Detta är inte jag.Var tvungen att skriva av mig.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsMin lilla tjej tar hand om sin sjuka mami. Åkte till sjukhuset imorse då jag fick svin ont i ryggen, tror det är något med njurarna igen. Nu ligger jag med min bästa vän på bröstet och skall försöka somna för att slippa värken för ett tag.

Likes

Comments


Likes

Comments

Har precis kommit hem ifrån stallet. Gud va konstigt det känns att säga? Men jag var iallafall i stallet med mamma och tvillingarna. Min kusin har tagit hem en shettis nämligen! Tvillingarna tycker det är svin roligt att rida och dom är förvånansvärt duktigta båda två. Nu sitter jag i ett varmt bad och varvar ner, hela dagen har varit väldigt stressig då jag åkte direkt ifrån en kompis jag sov hos så jag hann inte ens tvätta ansiktet eller fixa mig överhuvudtaget. Hade tänkt träna men jag höll på i 10 sekunder sen gav jag upp.
Likes

Comments

Hej, igår glömde jag av att blogga men jag var med joakim och moa. Var dessutom ledig från skolan så dagen var jävligt deg. Idag har jag varit på middag hos min söta morfar och efteråt drog jag direkt till Olivia Sitter nu hemma hos rasmuz med olivia och holmström, lyssnar på deg musik medans killarna spelar fifa.

Likes

Comments

Hejhejhej, jag har spenderat dagen tillsammans med Olivia. Vi möter upp i stan och åkte till Slottskogen och gick en mysig promenad sedan hem till mig för att lämna Duffy och efter det vidare till sushin. Nu kollar jag på new girl och Duffy värmer mina fötter❤️


Likes

Comments

Cheers to the teenage years


Likes

Comments

Idag var en riktigt bra dag. Trodde jag skulle bli sen till skolan men när jag kom dit så var första lektionen inställd så alltså tur i oturen! Efter lunch kom Jacob till min skola och hjälpte mig med ett skolarbete,så himla snäll! Sedan träffade jag Olivia och vi två åkte hem till mig. Jag la mig på soffan en stund och sov, vaknade,tränade,åt och kollade på pH. På tal om dagens avsnitt i ph, det måste varit det roligaste jag någonsin bevittnat när Calle drog sitt skämt om att komma-ut-ur-fängelse-genom-att-döda-bebisar, det blev helt tyst och han var den ända som skratta. Han och jag, för jag skrattade tills jag grät. Kände igen mig så jävla mycket då jag alltid går över gränsen på exakt samma sätt. Herregud han gör mitt liv värt att leva typ.
Likes

Comments

Jag underskattar mina föräldrar ganska ofta. Men dom är fantastiska ska ni veta.
Likes

Comments

Den finaste gåvan jag någonsin fått är mina underbara småsyskon. Jag älskar er❤️
Likes

Comments