Nu hade jag tänkt börja blogga igen. Kommer komma bra uppdatering och så hoppas jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ådi som han kallas är född 2010 och är e Contendro II ue Dammen. Vi köpte honom när han var 3 och sedan när han var såld så skadade han ögat så man fick operera bort det. Så då blev han kvar istället. Vi hade honom utlånad ett tag men sedan fick vi tillbaka honom och nu har jag tävlat honom upp till 115 men vi vill ta det ganska lugnt med honom eftersom han redan är så mycket efter men vi kommer förmodligen gå ut i 120 ganska tidigt nästa år.

Likes

Comments

En valack född 1999 och har tävlat upp till 135 men har tagit det ganska lungt det senaste året. Han kom hem till mig i våras och han är en jätte schysst övergång häst. Han är e Cardento ue Any Questions och 164 hög. Han har gått väldigt bra och många placeringar upp till 115 med mej och debuterade 120 med två små pet. Nu har han fått vila.

Likes

Comments

Jag har startat en blogg och tänkte berätta lite om mig. Jag heter Victoria Werder och är 15 år. Jag bor Tranemo på en liten hästgård. Med två stallar med sammanlagt 9 boxar och så har vi två utedrifter. En ganska stor padock och ridhus 5 min med bil. Vi har 8 hästar. Jag har haft ganska många ponnyer och även tävlat upp till MsvB på ponny. Har i år gått över på storhäst och debuterade 120 förra helgen.

Likes

Comments