Jeg er lei, jeg er lei av en verden hvor mennesker ikke får lov til å være som de er. Jeg er lei av en verden hvor det er de rikeste som har det best. Jeg er lei av at det er så stor forskjell på oss mennesker. Jeg er lei av at mennesker er blitt så kalde mot hverandre. Jeg er lei av at mennesker tenker mer på seg selv enn andre. Jeg er lei av mennesker som ikke smiler. Jeg er lei av mennesker som flytter seg fra deg på bussen fordi at de vil sitte for seg selv. Jeg er lei av mennesker som kun stirrer ned i telefonen sin. Jeg er lei av mennesker som gir barna sine en telefon når de skriker. Jeg er lei av mennesker som kjøper vesker til flere hundre tusen kroner. Jeg er lei av mennesker som ikke trener for å oppnå den optimale kroppen. Jeg er lei av mennesker som overkjører andre.

Vi er på vei til å bli usosiale, kalde mennesker som kun tenker på oss selv og hvordan vi ser ut, hva vi eier, hva mer vi kan eie. Jeg er fullt klar over at samfunnet og verden endrer seg fra tid til annen, men hvorfor må det være en så negativ endring? Hvorfor kan vi ikke lære at det vi holder på med er ikke sunt for menneskeheten. Hvorfor kan vi ikke åpne øynene mer og se at vi må gjøre noe med miljøet og forbruket vårt. Dette går ikke, og vi er så fullt klar over det. Likevel skjer det ikke endringer, vi fortsetter akkurat i samme gamle baner. Jeg er redd, og sint.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg smiler som bare det, og det har jeg konstant gjort den siste timen. Ganske fasinerende hvor glad man kan bli av små ting! Eller det er ganske stort for meg. Jeg har så lenge jeg kan huske ønsket et mellomnavn. Er det noe jeg syns er pent så er det når man har to navn! En natt for omtrent en uke siden satt jeg oppe lenge og fikk ikke sove, spontant bestemte jeg meg for å sende inn en søknad til skatteetaten om å endre navn. Victoria Louise. Victoria betyr seier og Louise betyr krig. Da jeg ble født vil jeg si det både var krig og seier inni bildet. Hjertet mitt stod stille i 7 minutter. Nå for ca. en time siden tikket det inn en Mail om at søknaden min var godkjent. Jeg er i lykkerus. La denne dagen vare evig.

Mvh Victoria Louise <3

Likes

Comments

Vi glemmer alle sammen hvor nydelig vi faktisk er, kanskje fordi at når vi ser oss selv i speilet ser vi etter det gale. Vi glemmer at linjene rundt øynene er laget av latter. Vi glemmer at linjene rundt munnen er minner av smil. Vi glemmer at en dag, vil en person se oss inn i øynene og tenke at vi er det nydeligste på jord.

Likes

Comments

Du tror at du har sett henne naken bare fordi hun tok av seg klærne?

Fortell meg om drømmene hennes.

Fortell meg hva som knuser hjertet hennes.

Hva er lidenskapen hennes, og hva får henne tll å gråte?

Fortell meg om barndommen hennes.

Eller enda bedre, fortell meg en historie om henne som ikke inkluderer deg selv.

Du har sett huden hennes, og du har tatt på kroppen hennes.

Men, du vet fortsatt bare så mye om henne som den boken du en gang fant, men aldri åpnet.


Likes

Comments