Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejj, det kanske inte bara är jag men jag äskar sportlov. Att chilla i fjällen, dricka varm chocklad och bara ta det lungt. Ungefär varje sportlov åker jag och oftast min kusin upp till Särna där våran mor/farfar bor, han bor 30min ifrån idre så där har jag spenderat mitt lov. I år lärde jag mig att åka snowboard som var så grymt kul!! dock så skadade jag hela min kropp och fick blåmärken lite överallt men men, det var värt det!

Jag kom hem i lördags och det första jag gjorde var att texta min kompis om vi skulle út och äta sushi och det var ett självklart ja. Alla sushi resturanger här i Gbg som vi kände till men genom en app jag har så hittade vi ett jätte mysigt och trevligt sushi ställe, riktigt gott var det. Det var mitt lov , en av de bästa loven hittils faktiskt....jag saknar fjällen sådär lagom mycket just nu..

Hoppas ni hade ett mysigt lov, xo

Likes

Comments

​Jag har gjort ett sammarbete med to die for swimwear.

Här har ni en rabbatkod som ger rabbat och fri frakt. DEN GÄLLER I EN MÅNAD <3

Discount code; victoriaasundin


kram xx

Likes

Comments

<center><img src="http://www.tourn.se/uploads/files/2016-01-22.18.27.15_zalando2.jpg" alt="TÄVLING (Kollage): Zalando Fashion Week" /></center><br /><center><a href="http://tourn.click/se/2vt" title="1. Här" target="_blank" rel="nofollow">1. Här</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="http://tourn.click/se/2vt" title="2. Här" target="_blank" rel="nofollow">2. Här</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="http://tourn.click/se/2vt" title="3. Här" target="_blank" rel="nofollow">3. Här</a></center>

Likes

Comments